Memnom
Veoma poznat
- Poruka
- 14.506
Da ne pisem previse.
Kao pivo bez pjene, parizer bez kruha......
u pametGrbu i dlake ce da ti i oproste, ali taj brod nece... A u sta se od ova tri zagledala zenina drugarica? Rekla bih da voli pune brodove..
... Znala sam da si pametan jos onda kad si joj odbio drugaricu...u pamet
u sta se svaka zena uvek zagleda
iako joj pogled cesto luta na nesto drugo dok joj se skroz ne zamuti![]()
eh da sam te znao pre desetak godina, da je ubedis da sam je odbio... Znala sam da si pametan jos onda kad si joj odbio drugaricu...![]()
I neka si se ti nama pohvalio...eh da sam te znao pre desetak godina, da je ubedis da sam je odbio![]()
otkud ti sad pa to?I neka si se ti nama pohvalio...![]()
Tesko je biti intiman u braku sa osobom koja vas povredila a uglavnom se ne razvode zbog dece kredita interesa i nade da ce se nesto izmeniti.Sve češće čujem, uglavnom od muške populacije, da sa svojim izabranicama nisu intimni i to duži vremenski period.
Kao i to da su u braku zbog kojekakvih "opravdanih" razloga i da se neće razvesti.
Ono što mene interesuje da li takvi brakovi postoje ili je to samo priča kako bi ostvarili i opravdali "izlet" van braka?
Мислим да већина људи остаје у браку због деце или из неке навике и сигурности.Sve češće čujem, uglavnom od muške populacije, da sa svojim izabranicama nisu intimni i to duži vremenski period.
Kao i to da su u braku zbog kojekakvih "opravdanih" razloga i da se neće razvesti.
Ono što mene interesuje da li takvi brakovi postoje ili je to samo priča kako bi ostvarili i opravdali "izlet" van braka?
Постоје и људи који су само за везу/брак,али не и за се*с.Nisu sve osobe za sve
Neke su samo za sex, dobar sex, ali nisu za vezu
Hej, bre, pa danas ljudi žive u brakovima iz socijalnih pa čak i emotivnih razloga a za sex imaju nekog drugog sa kojim inače ne bi funkcionisao brak.
Kao da ne živimo u sadašnjosti..
nađi neku drugu i guzi sa strane ako ona nećeKažete brak bez seksa, hmmmm...
Nije da nema... Ali i te kako da aha ima kad poželiš, elem problem je drugo ali od početka.
Lično ja 25 godina radnog staža, 20 godina braka, ona u braku jedva 8 godina staža, večito neko biranje,neću ovo neću ono... Prepirke,ali sam trpeo, nadao se da će se uozbiljio dok ja ne znam gde pucam ili trenutno nema dovoljno ili dva posla.
Intima... Prvih 20 godina ubeđivala me da sam ja koji mnogo traži,da to nije normalno, da preterujem, da niko nema takve odnose. Ne samo seks, uopšte intima sa zagrljajima i sl. Ja sam emotivni upotrebna mi i fizička i emotivna pažnja.mislim da je to normalno.pogoravalo se posle 2 deteta,sve gore. Da bi ne davno uozbiljila za posao i Voja karijeru za koju sam do guše u kreditu za njenu školu. A za čudo nedavno mi se otvori d azapravo ima tešku traumu iz detinjstva. Sve objašnjava ali opet ja moram da budem strpljiv. Da budem nežan fin, da se krstom kao da ulazim u manastir.
Shvatio sam da zapravo nisam ja bio problem prethodnih godina što je sugerisala. Ali opet sam kriv jer se u meni prelomilo da ne smatram sebe odgovornim i što tražim da se ona menja a ko želi da spasi brak. Rekoh joj da sam emotivno mrtav.da mora da se menja ako želida sačuvamo brak... Neeeee, ja moram opet da budem strpljiv. Ima tu još malih nuspojava. Ja sam u rebusi, problem ako se nadam ili ako zbog dece još trpim ili da idem i živim još život dok vredi,tu je 50 sve brže ide vreme.
kako ona ima 8 godina bracnog staza a onda mazes "prvih 20 godina"Kažete brak bez seksa, hmmmm...
Nije da nema... Ali i te kako da aha ima kad poželiš, elem problem je drugo ali od početka.
Lično ja 25 godina radnog staža, 20 godina braka, ona u braku jedva 8 godina staža, večito neko biranje,neću ovo neću ono... Prepirke,ali sam trpeo, nadao se da će se uozbiljio dok ja ne znam gde pucam ili trenutno nema dovoljno ili dva posla.
Intima... Prvih 20 godina ubeđivala me da sam ja koji mnogo traži,da to nije normalno, da preterujem, da niko nema takve odnose. Ne samo seks, uopšte intima sa zagrljajima i sl. Ja sam emotivni upotrebna mi i fizička i emotivna pažnja.mislim da je to normalno.pogoravalo se posle 2 deteta,sve gore. Da bi ne davno uozbiljila za posao i Voja karijeru za koju sam do guše u kreditu za njenu školu. A za čudo nedavno mi se otvori d azapravo ima tešku traumu iz detinjstva. Sve objašnjava ali opet ja moram da budem strpljiv. Da budem nežan fin, da se krstom kao da ulazim u manastir.
Shvatio sam da zapravo nisam ja bio problem prethodnih godina što je sugerisala. Ali opet sam kriv jer se u meni prelomilo da ne smatram sebe odgovornim i što tražim da se ona menja a ko želi da spasi brak. Rekoh joj da sam emotivno mrtav.da mora da se menja ako želida sačuvamo brak... Neeeee, ja moram opet da budem strpljiv. Ima tu još malih nuspojava. Ja sam u rebusi, problem ako se nadam ili ako zbog dece još trpim ili da idem i živim još život dok vredi,tu je 50 sve brže ide vreme.
Наравно да је могућ брак без интимности,зато што неки људи улазе у брак чисто ради реда.Da ne pisem previse.
ovo me podseca na poznatuSve češće čujem, uglavnom od muške populacije, da sa svojim izabranicama nisu intimni i to duži vremenski period.
des vidla da je u redu biti u braku?Наравно да је могућ брак без интимности,зато што неки људи улазе у брак чисто ради реда.
Ne razumijem ja to. Cisto radi reda ne idem ni u market, a kamoli tako nesto.Наравно да је могућ брак без интимности,зато што неки људи улазе у брак чисто ради реда.
al imas wink na krajumala je plata a nije ni redovna, pih….![]()