Brade i poljupci

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ključevi od PTT sandučeta... :deda:
uvek se setim kada se spomene brada onog starog opskurnog vica (koji ce obrisati garant :lol:) o liku koji opaljuje oral ribi i kroz njenu bradu nalazi svasta od klope, piletinu, povrce, malko kolaca.... :lol: i kad pita sta je bre ovo ybt..a ona dok lezeci rasirenih nogu cita novine, samo ga pogleda onako sa visoka i rece: ma nista, onaj pre tebe se ispovracao kad je cuo da imam sifilis :lol:

Nije mi jasno da ima žena kojima ne smeta da dok se ljube s muškarcem ljube i bradu 😁..

Da li vam, žene, smetaju brade za poljupce?
Muškarci, što volite brade i da li mislite na partnerku što će njoj dlake ulaziti u usta? 🍀

Možda nešto ne razumem, pa mi pojasnite 😊
ah nisam šetala zarasle bradonje. meni to deluje neuredno ko zna šta sve zaboravljeno ima u toj bradi….neke fide iz supe od prošle nedelje fuj,
ali ona od dva tri dana je sasvim kul, malo ti bridi obraz posle tek da se u narednih dva sata setiš s kim si se ljubila.

Poslednja izmena:
Као што се види на подфоруму "Фотографије форумаша или форумашица", био сам и раније без, а каније са кратком брдом и брковима. Разлика у односу партнерки је била нула. Или умеш или не умеш, да се љубиш и остало. Опраштају чак и стомачић, уколико није претеран.

Brada ima tri vrste.
Brada znanja, brada zvanja i brada s ranja.
Prvu imaju profesori lekari, advokati, oficiri.
Drugu imaju sveštenici, ljudi u žalosti, porodične starešine.
Treća vrsta je modna brada.

Svaka od njih nosi sa sobom mnogo važnije razloge od ljubakanja, sem treće.

Nekad je na temu brade u bećarcima bio i ovaj:

"Stari čika pa se pravi Dika
Brije bradu vara decu mladu "
samo što oficiri ne nose brade ;)

ali mi se dopada klasifikcija.

ah nisam šetala zarasle bradonje. meni to deluje neuredno ko zna šta sve zaboravljeno ima u toj bradi….neke fide iz supe od prošle nedelje fuj,
ali ona od dva tri dana je sasvim kul, malo ti bridi obraz posle tek da se u narednih dva sata setiš s kim si se ljubila.
Тешко је наћи нешто одурније од ћосавих мушкараца! Одатле она стара - "Кус петао, пиле довека". Умерена маљавост је мушка секундарна полна карактеристика, без тога нешто дефинитивно није у реду.

Back