buudala
Stara legenda
- Poruka
- 81.579
Ključevi od PTT sandučeta...moz da iz nje uzmes uzinu sta sve u nju zapadne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ključevi od PTT sandučeta...moz da iz nje uzmes uzinu sta sve u nju zapadne
uvek se setim kada se spomene brada onog starog opskurnog vica (koji ce obrisati garantKljučevi od PTT sandučeta...![]()
ah nisam šetala zarasle bradonje. meni to deluje neuredno ko zna šta sve zaboravljeno ima u toj bradi….neke fide iz supe od prošle nedelje fuj,Nije mi jasno da ima žena kojima ne smeta da dok se ljube s muškarcem ljube i bradu..
Da li vam, žene, smetaju brade za poljupce?
Muškarci, što volite brade i da li mislite na partnerku što će njoj dlake ulaziti u usta?
Možda nešto ne razumem, pa mi pojasnite![]()
ali nije isto brada i bradicaNi meni ne smeta pod uslovom naravno da je negovana i uredna...
Volim da moj muškarac ima bradicu...![]()
Ne smeta miNije mi jasno da ima žena kojima ne smeta da dok se ljube s muškarcem ljube i bradu..
Muškarci, što volite brade i da li mislite na partnerku što će njoj dlake ulaziti u usta?
Kad iskombinujes akciju, na faci ti je kez,Bocka, kao da ljubiš novogodišnju jelku
Volim više muškarce bez
samo što oficiri ne nose bradeBrada ima tri vrste.
Brada znanja, brada zvanja i brada s ranja.
Prvu imaju profesori lekari, advokati, oficiri.
Drugu imaju sveštenici, ljudi u žalosti, porodične starešine.
Treća vrsta je modna brada.
Svaka od njih nosi sa sobom mnogo važnije razloge od ljubakanja, sem treće.
Nekad je na temu brade u bećarcima bio i ovaj:
"Stari čika pa se pravi Dika
Brije bradu vara decu mladu "
Тешко је наћи нешто одурније од ћосавих мушкараца! Одатле она стара - "Кус петао, пиле довека". Умерена маљавост је мушка секундарна полна карактеристика, без тога нешто дефинитивно није у реду.ah nisam šetala zarasle bradonje. meni to deluje neuredno ko zna šta sve zaboravljeno ima u toj bradi….neke fide iz supe od prošle nedelje fuj,
ali ona od dva tri dana je sasvim kul, malo ti bridi obraz posle tek da se u narednih dva sata setiš s kim si se ljubila.
Научи ти мене. Ја сам маторо мушко.i šta još opraštaju žene?
nauči me
Наравно да није. Добар мушки пољубац је техника, искуство и осеђај, као и све остало.Nikad nisam obraćala pažnju na to, kad mi se neko svidi, svideo mi se iz nekih drugih razloga..imao bradu ili ne, nije mi toliko bitno. Poljubac sa onim ko to se sviđa je uvek dobar![]()
Onda ništa.Научи ти мене. Ја сам маторо мушко.
И није био предлог. Мада ме педесет плус, па и млађе повремено гладе као стеону краву. Ваљда им ови млађи не пружају довољно или им не пружају ништа.Onda ništa.
A dole brada kad te zagolica?Nije mi jasno da ima žena kojima ne smeta da dok se ljube s muškarcem ljube i bradu..