Brade i poljupci

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.365
Nije mi jasno da ima žena kojima ne smeta da dok se ljube s muškarcem ljube i bradu 😁..

Da li vam, žene, smetaju brade za poljupce?
Muškarci, što volite brade i da li mislite na partnerku što će njoj dlake ulaziti u usta? 🍀

Možda nešto ne razumem, pa mi pojasnite 😊

Nije mi jasno da ima žena kojima ne smeta da dok se ljube s muškarcem ljube i bradu 😁..

Muškarci, što volite brade i da li mislite na partnerku što će njoj dlake ulaziti u usta? 🍀

Ne volim velike brade nikako. One stare od tri dana može , kad prestane da bocka.
Ok je to da se rasaniš. :D

Imao sam poprilican broj devojaka,koje nisu volele,kada se obrijem.Pitao sam vise njih i nikada nisam dobio neki odredjen odgovor.Inace zena i ja kada se ljubimo,ljubimo se u usta,a ne ona mene u bradu.Tako je bilo i sa nekadasnjim devojkama.

Dlake i tetovaže su stvar ličnog izbora i uvek ce biti teško objasniti nekome ko to ne voli sta je tu privlačno.

Partnerku nemam a svoju bradu volim, ne vidim jedan razlog da je brijem.

Brada ima tri vrste.
Brada znanja, brada zvanja i brada s ranja.
Prvu imaju profesori lekari, advokati, oficiri.
Drugu imaju sveštenici, ljudi u žalosti, porodične starešine.
Treća vrsta je modna brada.

Svaka od njih nosi sa sobom mnogo važnije razloge od ljubakanja, sem treće.

Nekad je na temu brade u bećarcima bio i ovaj:

"Stari čika pa se pravi Dika
Brije bradu vara decu mladu "

Uglavnom se ospem od brade, po licu, rukama, bilo gde po koži. Imam nežnu kožu i svašta mi smeta. Osip je onako, sitan, svrbi, ali relativno brzo se povuče. To pričam o bockavoj bradi. Ali kad uzraste, pa je mekana, nije mi problem i volim čoveka sa bradom.

Back