Brada na muskarcima

• Začetnik teme Začetnik teme shiba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aman zene, pustite ih da makar imaju bradu....
a sminka, pramenovi, umetci, silikoni, trajna sminka, vestacki nokti.....to je sve odraz sigurnosti...

ako stoji, super je....ali ne ova ko Castro, ta mi se ne svidja...

peach:
joooooooooooooooooj,kakva nebuloza ova tema!:shock:
znaci bradati su nesigurni i lazljivi? i sta,kad se obriju,automatski to prestaju da budu:-? :?: :!:

elem,jedino zajednicko sto mogu da pripisem svim bradonjama koje znam je da su TOTALNO OPUSTENI LIKOVI,onaj stav "yebe mi se za sve bash i mrzi me da se brijem"8-)

ma,ja glasam za bradice i tacka:razz: :!:

izgleda peach da se taj tvoj broj bradonja moze izbrojati samo na jednoj ruci :D

Ne vidim šta je loše u bradama kao načinu da se lice muškarca učini privlačnijim ili da se izrazi nešto njom. Žene takođe koriste razna pomoćna sredstva, od šminke, modnih detalja, odeće... frizure,... ma koriste sve što stignu, eto i plastičnu hirurgiju, da li su one falične zbog toga?

Nemam stav prema bradama. Neka se doteruje svako kako mu paše.

Bradu nosim max. do 7-8 dana jer me mrzi da se brijam a veceras otkrih da sam iskompleksiran i nesiguran. :-(
Mada moracu ovu temu da sakrijem od zene....mesecima gundja na moju aljkavost.
Nesto ne prija njenim ramenima...a i ostalim delovima tela 8-)

ljudi ne pricam o muskim bradicama koje su izdzikljale jer vas mrzi da se brijete. pricam o sofisticiram modelima za koje je potrebna malo veca paznja prilikom brijanja.

vi k'o gluvih telefona da se covek igra :D

samo zakljucujem da iz iskustva sa tipovima (vec navedeno u prvom mom postu o kojim se tipovima brade konkretno radi) da su isti nesigurni, slabi, da se kriju i iskompleksirani su. ove stroke (:D) sto se zapostave kao sumari to me za sad neinteresuje.

shiba:
ljudi ne pricam o muskim bradicama koje su izdzikljale jer vas mrzi da se brijete. pricam o sofisticiram modelima za koje je potrebna malo veca paznja prilikom brijanja.

vi k'o gluvih telefona da se covek igra :D

samo zakljucujem da iz iskustva sa tipovima (vec navedeno u prvom mom postu o kojim se tipovima brade konkretno radi) da su isti nesigurni, slabi, da se kriju i iskompleksirani su. ove stroke (:D) sto se zapostave kao sumari to me za sad neinteresuje.

ala si nedokazan-a!:shock:
pa vecina ih prvo pusti bradu jer ih mrzi da se briju,posle im neko kaze da im dobro stoji ili to sami shvate,naviknu se na nju,pocnu da je sredjuju...boze moj,pa to kao kad bi rekli da zenama sa kratkom kosom nesto fali jer je prirodno da imaju dugu...a ne vidim zasto! priroda je dala frajerima brade i nek rade s njima sta 'oce...samo nek ih ne briju:lol:

me,dodje mi da i ja pustim bradu,iz protesta...kad vidim kako neko moze da trazi predrasude i tamo gde se nikako ne mogu naci!:mad:
jos samo kad bi moglo...pa da imam svoooju braaadu...i da se ne palim na tudje...eh...:-(

Back