LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Ja pushim lulu i nosim shtap kad idem u shetnju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
random_cloud_form:pretpostavljam tokom seksa dok lezis na boku?
peach:joooooooooooooooooj,kakva nebuloza ova tema!:shock:
znaci bradati su nesigurni i lazljivi? i sta,kad se obriju,automatski to prestaju da budu:-?![]()
![]()
elem,jedino zajednicko sto mogu da pripisem svim bradonjama koje znam je da su TOTALNO OPUSTENI LIKOVI,onaj stav "yebe mi se za sve bash i mrzi me da se brijem"8-)
ma,ja glasam za bradice i tacka:razz:![]()
anakin:a sminka, pramenovi, umetci, silikoni, trajna sminka, vestacki nokti.....to je sve odraz sigurnosti....
Aphroditi:Kako znaš? :-P
Buntovnik_Bez_Razloga:"yebe mi se za sve bash i mrzi me da se brijem"
Bas taj stav! 8)
ali na ovoj fotki pusis ko pocepan smederevac!Nexus 6:u, yebote...
k'o da mi nije dovoljno sto mi, tamo na Astrologiji, govore da sam iskompleksiran jer sam riba u horoskopu...![]()
bar ne pusim na lulu... tj. uopste...
Kroasan:Furam bradicu jer mi je dosadilo da me startuju na ulici sa pitanjem :Seko seko koliko ima sati?
shiba:ljudi ne pricam o muskim bradicama koje su izdzikljale jer vas mrzi da se brijete. pricam o sofisticiram modelima za koje je potrebna malo veca paznja prilikom brijanja.
vi k'o gluvih telefona da se covek igra![]()
samo zakljucujem da iz iskustva sa tipovima (vec navedeno u prvom mom postu o kojim se tipovima brade konkretno radi) da su isti nesigurni, slabi, da se kriju i iskompleksirani su. ove stroke () sto se zapostave kao sumari to me za sad neinteresuje.
antihrista:ali na ovoj fotki pusis ko pocepan smederevac!