Brada na muskarcima

• Začetnik teme Začetnik teme shiba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja recimo nosim... onu malu na vr' brade. Ne kozju, samo kolko da mi prekrije vrh brade. I lepo mi stoji, a posto mi je malo uvucena dodnja vilica, ovako sakrijem i taj mali kiks :mrgreen: Inache volim i onu od 2 dana, cisto onako da ne bude da sam sav pod konac :lol:

peach:
me,dodje mi da i ja pustim bradu,iz protesta...kad vidim kako neko moze da trazi predrasude i tamo gde se nikako ne mogu naci!:mad:
jos samo kad bi moglo...pa da imam svoooju braaadu...i da se ne palim na tudje...eh...:-(

da, zanimljivo. i ja se pitam kako sam od osobe bez predrasuda sada osoba sa predrasudama. i jos kad bih promenila tog ove diskusije i da su oni maljavi muskarci (po defaultu i celavi na temenu) ribe u dusi..eh sta bi tek onda bilo!

i kad vidim kako trendovi se forsiraju, samo mi takav covek (onako doslo mi od predrasuda jel) postane mali, majusni.

btw, lepo je cuti da se riba pali an brade....retkost danas. ne spadam u te.

shiba:
ljudi ne pricam o muskim bradicama koje su izdzikljale jer vas mrzi da se brijete. pricam o sofisticiram modelima za koje je potrebna malo veca paznja prilikom brijanja.

vi k'o gluvih telefona da se covek igra :D

samo zakljucujem da iz iskustva sa tipovima (vec navedeno u prvom mom postu o kojim se tipovima brade konkretno radi) da su isti nesigurni, slabi, da se kriju i iskompleksirani su. ove stroke (:D) sto se zapostave kao sumari to me za sad neinteresuje.

Shtroke, kak`e sad shtroke?
Njush,njush...
WOW....bas se lepooooo osecam ;-)

Ako nesto mrzim to je brijanje...pa sam shodno tome puštao bradicu...ali decu nervira bockanje kad ih cmačem i grickam..pa sam batalio...i sad se brijem redovno....tuga...al' se isplati...

Original postavio Aphroditi
A ja bozu nikad nisam probala.

Milojko Vasic:
Šta reći ?! Probaj, obavezno, prvom prilikom.
A jel boza ima bradu? :wink:

P.S. Ma bas me briga sto "tebe" ne interesuju "neobrijane" bradice, meni nesto pocele da se svidjaju u zadnje vreme i uopste mi ne smeta bockanje od dva tri dana :wink: :P

Back