oxi
Ističe se
- Poruka
- 2.580
Julian_Duranona:"Ne veruj muskarcu bez brade i zeni sa bradom!"
pda!
to je ono "sachuvaj me Bozze tjosavog mushkarca i bradate zzene"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Julian_Duranona:"Ne veruj muskarcu bez brade i zeni sa bradom!"
Inache volim i onu od 2 dana, cisto onako da ne bude da sam sav pod konac 
oxi:pda!
to je ono "sachuvaj me Bozze tjosavog mushkarca i bradate zzene"
Hihi nervira te kad neko tako pise!Milojko Vasic:A šta je to "tjosav" muškarac ?

Cosavi su oni koji nemaju bradu tj. oni kojima uopste ne raste brada. ;-)Milojko Vasic:Ma stvarno mi nije jasno šta znači biti TJOSAV ? I zašto da ga neko sačuva od boze ? Ja bozu žešće gotivim.
Milojko Vasic:Ma stvarno mi nije jasno šta znači biti TJOSAV ? I zašto da ga neko sačuva od boze ? Ja bozu žešće gotivim.
Šta reći ?! Probaj, obavezno, prvom prilikom.Aphroditi:A ja bozu nikad nisam probala.![]()

peach:me,dodje mi da i ja pustim bradu,iz protesta...kad vidim kako neko moze da trazi predrasude i tamo gde se nikako ne mogu naci!:mad:
jos samo kad bi moglo...pa da imam svoooju braaadu...i da se ne palim na tudje...eh...:-(

shiba:ljudi ne pricam o muskim bradicama koje su izdzikljale jer vas mrzi da se brijete. pricam o sofisticiram modelima za koje je potrebna malo veca paznja prilikom brijanja.
vi k'o gluvih telefona da se covek igra![]()
samo zakljucujem da iz iskustva sa tipovima (vec navedeno u prvom mom postu o kojim se tipovima brade konkretno radi) da su isti nesigurni, slabi, da se kriju i iskompleksirani su. ove stroke () sto se zapostave kao sumari to me za sad neinteresuje.
Vise volim da stancujem. 8)iluzionista:Evo i ja nesto krijem... Krijem da ne volim da se brijem.Vise volim da stancujem. 8)
father:Ako nesto mrzim to je brijanje...pa sam shodno tome puštao bradicu...ali decu nervira bockanje kad ih cmačem i grickam..pa sam batalio...i sad se brijem redovno....tuga...al' se isplati...

A jel boza ima bradu? :wink:Milojko Vasic:Šta reći ?! Probaj, obavezno, prvom prilikom.