Brada na muskarcima

• Začetnik teme Začetnik teme shiba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ba`te oovek peeshem slovo ž kao zz...č kao ch ... ć kao tj i tako to...poshto soo telepreenteree proshlost ne mogootee objasneetee shta hotjoo tee kazzem ...

e sad poshto neesam po default-oo foroomash...troodeem se da peeshem onako kako se peeshe 75% prostora na netoo!

a da te zekeem mogoo kad hotjoo samo kazzeesh kad...da ne boode podmooklo

:)

HeBePoBaTaH_:
Šta štancuješ? Umnožavaš bradu? :lol:
Štucovanje brade, ne štancovanje.

Yebeš detalje, važna je suština... Osim toga... Nikad ranije nisam čuo za izraz štucovanje... Jer ja ne štucujem bradu, već je štancujem... U mom personalnom rečniku to znači skraćivanje.... S obzirom da me moje bliže i dalje okruženje razume, nema potrebe da se ispravljam...

Licno ne volim one popovske brade,ni one sada tako AH,savremene jarece.
Zato sam se ja ugledao vise na staru aristokratiju i nosim dugacke,dugacke zulufe koji sasvim odgovaraju duzini moje kose do struka,naocarima,tako da eto,tako treba da izgleda umetnik.
Srpski Bjørnstjerne Bjørnson.

Što se mene tiče, možeš i da je tancuješ ( da igraš sa njom) i da je kolmuješ, onduliraš, šatiraš, izvlačiš pramenove i šta god ti volja, tanka ti iluzija.... štancovanje je umnožavanje. Dž personalni rečnik, lepo si me nasmejao :lol:

HeBePoBaTaH_:
Što se mene tiče, možeš i da je tancuješ ( da igraš sa njom) i da je kolmuješ, onduliraš, šatiraš, izvlačiš pramenove i šta god ti volja, tanka ti iluzija.... štancovanje je umnožavanje. Dž personalni rečnik, lepo si me nasmejao :lol:

'ebi ga.. Čovek mora biti svoj... 'ebeš uniformisanost. :mrgreen:

Dont_Break_The_Oath:
Licno ne volim one popovske brade,ni one sada tako AH,savremene jarece.
Zato sam se ja ugledao vise na staru aristokratiju i nosim dugacke,dugacke zulufe koji sasvim odgovaraju duzini moje kose do struka,naocarima,tako da eto,tako treba da izgleda umetnik.
Srpski Bjørnstjerne Bjørnson.

sad si odvalio glupost veka tako treba da izgleda umetnik! :)) ma sta ti bre znas kako umetnik treba da izgleda ...nisu ti oni po definiciji skrojeni. eh, ludog coveka :)

zamisli skrnavljenje lica jason mewes-a (jay and silent bob)! ....

vise bi mi se zgadilo da ti pustis dlake na nogama ;)

a ispod pazuha tu bih pala u nesvest ....sto je najgore, izgleda da se vraca u modu...lezbace se trude muski da dobiju na maljama. discusting!

Back