sbojana
Aktivan član
- Poruka
- 1.900
To se mora potvrditi iz vise faktora,postavi kartu pa da vidimo,uglavnom se gleda na osnovu separacionog ili aplikacionog aspekta.
Evo izvolite:

[img=http://img5.imageshack.us/img5/3092/nataln.gif]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se mora potvrditi iz vise faktora,postavi kartu pa da vidimo,uglavnom se gleda na osnovu separacionog ili aplikacionog aspekta.
Da, u principu nije važno da li ste venčani ili ne, bitno je da je zajednički život u pitanju (odnosno da veza nije samo na nivou zabavljanja već vidno više od togaJa sam negde procitala da ako neko i nije u braku,a da je u dugoj vezi od nekoliko godina,i da zivi s partnerom,tu se gleda 7. polje,kao da je u braku.Ako se rastane s tim partnerom,onda se gleda 9. kuca za 2. partnera s kojim ce imati brak,ili opet s kim ce samo ziveti zajedno.
E sad,meni je moguc razvod s nekim tamo (),a ja volim da mislim da ce to biti samo zajednicki zivot,bez potpisa
Ako neko razume moju kartu,neka kaze sta me ocekuje
http://astro.cafeastrology.com/cgi-...&long=-20.30&adjust=-1.00&lang=en&x=750&y=562
Imam ja jedno pitanjce:
Posto uran uglavnom "navodi" na razvod zanima me kako se vidi da cemo ili biti u braku biti sa vec razvedenom osobom ili ce se nas brak raspasti.
Npr.: moj vladar 7. polja je u 6. i pravi kvadrat sa stelijumom me, UR. ju. Pa me sada zanima da li ja treba da ocekujem razvod nekog mog buduceg braka, ili ovo oznacava da cu uci u brak sa razvedenom osobom?
Da li bi meni mogao neko da virne u natalnu da vidi meni brak.Vec sam u braku.Sta ce biti sa njim?Hvala!
konkretno bracni se gleda kroz sedmu kucu, planete u njoj, njeni vladari etc. kod zena se partner gleda kroz Mars i Sunce, kod muskaraca Venera i Mesec
mene zanima moj partner, potencijalni, buduci, pa i bracni, dal cu imati 15 brakova - Vodolija u 7oj, i tako
svi su mi bili cudaci, tajnoviti, cutljivi, i skoro svi ziveli u drugom mestu. jednog upoznala u bolnici - vladar 7 u 6..
konkretno bracni se gleda kroz sedmu kucu, planete u njoj, njeni vladari etc. kod zena se partner gleda kroz Mars i Sunce, kod muskaraca Venera i Mesec
mene zanima moj partner, potencijalni, buduci, pa i bracni, dal cu imati 15 brakova - Vodolija u 7oj, i tako
svi su mi bili cudaci, tajnoviti, cutljivi, i skoro svi ziveli u drugom mestu. jednog upoznala u bolnici - vladar 7 u 6..
bolnicu simbolise 12polje.