bračni partner

• Začetnik teme Začetnik teme sara1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam negde procitala da ako neko i nije u braku,a da je u dugoj vezi od nekoliko godina,i da zivi s partnerom,tu se gleda 7. polje,kao da je u braku.Ako se rastane s tim partnerom,onda se gleda 9. kuca za 2. partnera s kojim ce imati brak,ili opet s kim ce samo ziveti zajedno.
E sad,meni je moguc razvod s nekim tamo (:D),a ja volim da mislim da ce to biti samo zajednicki zivot,bez potpisa :D
Ako neko razume moju kartu,neka kaze sta me ocekuje

http://astro.cafeastrology.com/cgi-...&long=-20.30&adjust=-1.00&lang=en&x=750&y=562

Ja sam negde procitala da ako neko i nije u braku,a da je u dugoj vezi od nekoliko godina,i da zivi s partnerom,tu se gleda 7. polje,kao da je u braku.Ako se rastane s tim partnerom,onda se gleda 9. kuca za 2. partnera s kojim ce imati brak,ili opet s kim ce samo ziveti zajedno.
E sad,meni je moguc razvod s nekim tamo (:D),a ja volim da mislim da ce to biti samo zajednicki zivot,bez potpisa :D
Ako neko razume moju kartu,neka kaze sta me ocekuje

http://astro.cafeastrology.com/cgi-...&long=-20.30&adjust=-1.00&lang=en&x=750&y=562
Da, u principu nije važno da li ste venčani ili ne, bitno je da je zajednički život u pitanju (odnosno da veza nije samo na nivou zabavljanja već vidno više od toga :D ).
Kod tebe mrtva trka šta je u pitanju :lol: Transcendenti na samom uglu, vladar Saturn u 8 u konjunkciji sa Venerom i Marsom - što sve može da produži odnos, ali može i da ga ubije, puno je tu strasti :D Ali da bi ti više ležalo nešto neformalno, oko toga skoro nema dvojbe.

Imam ja jedno pitanjce:
Posto uran uglavnom "navodi" na razvod zanima me kako se vidi da cemo ili biti u braku biti sa vec razvedenom osobom ili ce se nas brak raspasti.
Npr.: moj vladar 7. polja je u 6. i pravi kvadrat sa stelijumom me, UR. ju. Pa me sada zanima da li ja treba da ocekujem razvod nekog mog buduceg braka, ili ovo oznacava da cu uci u brak sa razvedenom osobom?

Bojana,ti imas egzaktan aspekt,i mislim da se ta simbolika generalno odnosi na tvoje veze sa partnerima,uticaj tog aspekta ce te negde stalno pratiti,i da ti kazem iskreno,taj aspekt s jedne strane i čupa,jer VE u Devici nije nesto strastvena,ne dozvoljava sebi da je vode emocije i culni osecaj,ne moze da se opusti,vec sve unapred mora da isplanira,da drzi situaciju pod kontrolom,ne voli da rizikuje,a taj UR te gura da to prevazidjes,da prihvatis rizik,spontanost,neizvesnost i pokrece budjenje strasti,gura te da prevazidjes strah i nesigurnost.

Stoji li meni brak i u kojim okolnostima? :cmok2:

2chqgk.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Jovanidis ti treba da se pazis iluzija... ja imam slican problem sa konjunkcijom neptun, sunce i merkur... uh dok se osvestim i otreznim boze moj!! Tebi je tako za ljubav, kad se zatreskas ne vidis belu macku... mozda je najbolji lek za to da sve svoje zaključke uzimas sa rezervom. I kada nekog idealizujes onda uzivaj u tome, ali imaj u vidu da mozda bas i nije najtacnija procena :D Ako je takva kombinacija moguća :)

p.s Samo sam jos htela da dodam za onu pricu o uranu i razvodu, sve se slazem samo da dodam da moze simbol urana da bude samo partner koji trazi dosta slobode! Naravno zavisno od konteksta, ali moze biti i jedno od tumacenja, avanturistički tip, zivahan ne bas spreman da se obaveze itd. To je kao bolja varijanta ;)

haha...kakav je moj partner...? <a href="http://www.astrologija.rs/horoskop/horoskop.html?WHEEL|NAT|maja%20%7CBanja%20Luka%2C%20Republika%20Srpska%7C%2B02%3A00%7C02%2E05%2E1987YU03%3A30%3A00%7C11080136AF022655026PGF040455012P1F021120000YVF011731025ZAF031423001CRF01202108K96T10262008KMOT10075209LEMT10083007GUZT081108000LAT01200008K28F00093311Q78F00%7C0933113S12831002AU2820011O62000021JB0955031SJ0308042T50933053S12831062AU2820071O62000081JB0955091SJ0308102T5" title="Horoskop: maja " target="_blank">Horoskop</a>

Da li bi i meno mogli da pogledate?

Koliko sam uspijela saznati, moj buduci dragi je predstavljen Saturnom, kojeg cu upoznati na poslu...i to pod ne finim okolnostima, moguca svada? :S
Stroga, zatvorena, iskrena licnost... moguce da je stariji od mene, ali ne mora, uglavnom dosta prosao u zivotu...

bilo bi lijepo kad bi me neko dopunio? Hvala :*

Moja natalna

Treba da gledas u kojoj kuci ti je mars, posto je on vladar ovna...i kakve aspekte pravi.
A vrh sedme kuce u ovnu
Vrh sedme kuće u znaku Ovna često nagoveštava probleme u braku i partnerskim odnosima. Ako je Descendent u Ovnu, Ascendent se nalazi u znaku Vage, a Vage upravo treba u ovom životu da savladaju lekciju iz partnerstva. Iako se one teže partnerskim odnosima, vrlo često se na tom polju suočavaju sa teškoćama. Ovan je kardinalni znak, pa govori i o naglom ulasku u brak. Znakom Ovna vlada Mars, pa u zavisnosti od toga da li je on dobro ili loše postavljen i aspektovan, procenićemo da li će partner više ispoljavati dobre ili loše osobine Ovna. Sa loše postavljenim Marsom, možemo očekivati da će u braku biti grubosti i svađa, pa čak i fizičkog nasilja.

konkretno bracni se gleda kroz sedmu kucu, planete u njoj, njeni vladari etc. kod zena se partner gleda kroz Mars i Sunce, kod muskaraca Venera i Mesec
mene zanima moj partner, potencijalni, buduci, pa i bracni, dal cu imati 15 brakova - Vodolija u 7oj, i tako :(
svi su mi bili cudaci, tajnoviti, cutljivi, i skoro svi ziveli u drugom mestu. jednog upoznala u bolnici - vladar 7 u 6..

konkretno bracni se gleda kroz sedmu kucu, planete u njoj, njeni vladari etc. kod zena se partner gleda kroz Mars i Sunce, kod muskaraca Venera i Mesec
mene zanima moj partner, potencijalni, buduci, pa i bracni, dal cu imati 15 brakova - Vodolija u 7oj, i tako :(
svi su mi bili cudaci, tajnoviti, cutljivi, i skoro svi ziveli u drugom mestu. jednog upoznala u bolnici - vladar 7 u 6..

bolnicu simbolise 12polje.

jesi vec bila u braku? ako nisi nema potrebe da ovako povezujes,pogotovo sto 6p ne simbolise bolnice.
ako te zanimaju veze posmatras 5p,njegovog vladara,planete u 5p i dispozitora

vl.7u6 ugl.upoznavanje na poslu,ubaci asteroid juno kao pomoc (dodatni opis partnera ) i Iris (dodatni opis mesta upoznavanja)
posmatranje derivatnih polja isto moze biti od pomoci.

Ne znam tvoju kartu pa ne mogu da pokusam nista pribliznije da ti kazem.

- - - - - - - - - -

ugl.kao vladare svog 7 p posmatraj Uran i suvladara Saturna,njihov polozaj,apskete,dispozitore.

Bila sam verena jedino. Gledala sam sebi dosta, sve sto sam videla ispalo tacno, mada naravno pre nego sto se desilo bila sam kao, ma kako, sta, ne verujem. A nazalost drugi vise vide tudje nego sami sebi
Postavicu kasnije ako mozes da pogledas :D

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Back