DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 56.983
Za mene je Kg najlepsi i najdrazi grad.Ne znam za Kg, bila sam jednom i to kratko, ali centar Bg je kopija Beca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za mene je Kg najlepsi i najdrazi grad.Ne znam za Kg, bila sam jednom i to kratko, ali centar Bg je kopija Beca
Originalno jeste, uniforma šajkaških pukova, samo je morem krvi plaćen transfer intelektualne svojine. Mom dedi ju je kao detetu bugarski vojnik oborio kundakom, doduše tako da ga baš ne udari po glavi, pored je bio podoficir čiji bugarski se razumevao.Али шајкача аустријска капа
Ta svinja je imaš sreće da je baš svaka vlast u Srbiji posle Zlobodanove bila delimično komunistička, kao i po celoj exYU, inače bi bilo koja normalna srpska vlast morala da specijalno za inspiratora i arhitektu Golog Otoka uvede smrtnu kaznu, i to sa javnim izvršenjem.Pa onda znas kako rece veliki General Jovo Kapicic: "Mi smo prije Rimljani nego Srbi"
Tebi je izgleda malo slon prdno na uvo kad si bio mali?tema je HIMNA BOŽE PRAVDE
otvori temu sa nazivom SRBSKA ELITA 19. i 20. veka, vrlo rado ću je posetiti!
a junaci iz ratova nisu bili deo elite, ne zamlaćuj ovaj narod
mi smo i vojvode zaboravili, a namesto junaka KRALJ je doveo švabske oficire
protero je sve proborce iz ratova i jugoslovensku vojsku pravio od austro-ugara.
slušaj himnu pa se javi, pozdrav!
I to neki debeli slon sa problemima sa varenjem.Tebi je izgleda malo slon prdno na uvo kad si bio mali?
Sluha očigledno nemaš, ali je pitanje ko ti je napunio glavu ostalim nebulozama.
Jok....da se lečiš pod hitno
ako si već gluv, onda barem gledaj
evo ti note
Pogledajte prilog 1357788
Pogledajte prilog 1357789
bože pravde je precrtana ono na prozoru bukvalno
a stihovi su prepevani na srbski.
Jel kod tebe u komonveltu god save Charles the TirdHimna bi trebala biti poletna te bi uvek birao Mars na Drinu ispred Boze Pravde koja mi je kao posmrtni mars za neki moleban.
Smorila bi Mesija, Ronaldinja i oba Ronalda.
Mislim da bi ova himna posebno plašila zapadne gazde.Rekoh da je ceo politicki kor odlucio da je ovo ubitacno ako bude himna Srbije, jer bi se narod dizao kad god nesto ne valja...
Zbog toga sumnjam da ce ikad biti zvanicna i politicarska himna....tj drzavna himna...
Ne umem da citam note, jbg
GuzicarkaPa ti ondaK nisi muzicar nego guzicar.
![]()
Ej, super da si tu, zamalo da zaboravim: Da li znaš gde je rođen Kralj Srba i Grka Vukašin Mrnjavčević?Vuk vam prodao m... po bubrege!Pa da on je gore negdje u Austriji i sahranjen
У Ливну?Ej, super da si tu, zamalo da zaboravim: Da li znaš gde je rođen Kralj Srba i Grka Vukašin Mrnjavčević?
God save the kingJel kod tebe u komonveltu god save Charles the Tird
jezik pregrizao,sada si mu dao ideju za novu temuSo what? Pa i krst sa 4 ocila je kopija vizantijskog grba...
Pola populacije balkanskih republika fali pola zuba u glavi; sto ovaj vic svrstava u kategoriju “rugala se ruga”
drz se ti grtalicePola populacije balkanskih republika fali pola zuba u glavi; sto ovaj vic svrstava u kategoriju “rugala se ruga”![]()
Grtalica ima moc, da zgrce celu noc.drz se ti grtalice
salim se ja, naravno da ti svi koji smo ostali ovde zavidimoGrtalica ima moc, da zgrce celu noc.
Ne bas, da je tako nebi se nabili u gradove, vec bi ziveli u divljini prirode kao i ja.salim se ja, naravno da ti svi koji smo ostali ovde zavidimo
sta si ti, neki preper?vec bi ziveli u divljini prirode kao i ja.
Ne želim guglati ali znam da su Nemanjići krštreni u katoličkoj crkvi da bi kasnije prodali "veru za večeru"!Jesi li to znao?Ej, super da si tu, zamalo da zaboravim: Da li znaš gde je rođen Kralj Srba i Grka Vukašin Mrnjavčević?