Još kao mlađi čitao sam proročanstvo zilota u kome se govori o carskoj Rusiji. Majanski kalendar je dobar način da na podsvesnom nivou komunicira ko treba. Tu je i masovno i nerealno isforsirano igranje Gangam Stajla. Ko je čitao Otkrivenje zabrinuo bi se jer je zapaljen Notr Dam. Tu je i rušenje spomenika Illuminata na kome su bili ispisani ciljevi, kao i prebacivanje novca na Novi Zenland prred Koronu.
Izrael prednjači u signalima. Na Evorviziji (12.12.)2012 pevaju na svom jeziku "Daj mi još malo vremena, zašto da bude i crn i beo". Po nekom njihovom proročanstvu, kada se rodi skroz braon tele biće kraj sveta, a oni su uspeli da ga stvore u laboratoriji. Tu je i masonsko proročantvo o tri svetska rata.
Smatrate li da se kroz ove signale spremaju za nešto krupno sada kada je svet već na nišanu?
Izrael prednjači u signalima. Na Evorviziji (12.12.)2012 pevaju na svom jeziku "Daj mi još malo vremena, zašto da bude i crn i beo". Po nekom njihovom proročanstvu, kada se rodi skroz braon tele biće kraj sveta, a oni su uspeli da ga stvore u laboratoriji. Tu je i masonsko proročantvo o tri svetska rata.
Smatrate li da se kroz ove signale spremaju za nešto krupno sada kada je svet već na nišanu?