Znakovi vremena

Feelgrim

Početnik
Poruka
35
Još kao mlađi čitao sam proročanstvo zilota u kome se govori o carskoj Rusiji. Majanski kalendar je dobar način da na podsvesnom nivou komunicira ko treba. Tu je i masovno i nerealno isforsirano igranje Gangam Stajla. Ko je čitao Otkrivenje zabrinuo bi se jer je zapaljen Notr Dam. Tu je i rušenje spomenika Illuminata na kome su bili ispisani ciljevi, kao i prebacivanje novca na Novi Zenland prred Koronu.

Izrael prednjači u signalima. Na Evorviziji (12.12.)2012 pevaju na svom jeziku "Daj mi još malo vremena, zašto da bude i crn i beo". Po nekom njihovom proročanstvu, kada se rodi skroz braon tele biće kraj sveta, a oni su uspeli da ga stvore u laboratoriji. Tu je i masonsko proročantvo o tri svetska rata.

Smatrate li da se kroz ove signale spremaju za nešto krupno sada kada je svet već na nišanu?

Braon tele će nam ebati sve
Клали су га прошле године и испушили тј. испекли, по ко зна који пут... Мућак, морају људске жртве за тај сатански дух...

Фора је у томе, што су они сви то црвено говедо, тако да биће њима месија, ал преко гркљана

Još kao mlađi čitao sam proročanstvo zilota u kome se govori o carskoj Rusiji. Majanski kalendar je dobar način da na podsvesnom nivou komunicira ko treba. Tu je i masovno i nerealno isforsirano igranje Gangam Stajla. Ko je čitao Otkrivenje zabrinuo bi se jer je zapaljen Notr Dam. Tu je i rušenje spomenika Illuminata na kome su bili ispisani ciljevi, kao i prebacivanje novca na Novi Zenland prred Koronu.

Izrael prednjači u signalima. Na Evorviziji (12.12.)2012 pevaju na svom jeziku "Daj mi još malo vremena, zašto da bude i crn i beo". Po nekom njihovom proročanstvu, kada se rodi skroz braon tele biće kraj sveta, a oni su uspeli da ga stvore u laboratoriji. Tu je i masonsko proročantvo o tri svetska rata.

Smatrate li da se kroz ove signale spremaju za nešto krupno sada kada je svet već na nišanu?
Марлоне, теби се све помешало...

Рабини ако хоће Месију, мора људе масовно да кољу, а не животиње, тако им реко демон који пророкује, и који редовно омаши, јер Бог не да том најмоћнијем демонском духу да напусти тартар...

Услов изласка из тартара тог демона је скоро тотално брисање популације

Фора је демону кога гледају уживо да их навуче у геноциде, што ће те будале наравно да и покушају

Ne znam da li se racuna to tele ako je napravljeno u laboratoriji ili mora da se rodi prirodno crveno tele...
Ma sva ta proročanstva nisu tačna. Poenta je da tako komuniciraju i pripremaju se za ono što sledi. Nacizam ne spava. Rusi Izraelci i Italijani su čiste rase, na njima je da "preporode" Evropu. Nekako mi se čini da se pojam slobode namerno nakaradi da bi se uspostavio i opravdao konzervativni režim.

Back