"Боже правде" највећа превара Срба, СВИХ времена?

Историја Срба - уништена, фалсификована, подметнута, Беч Берлин Ватикан ламинати масони

Српски језик - уништен, вук продо, вук промено, србски био мајка свих језика, санскрит насто од србског

Химна Србије - подметачина, превара, Срби певају германску песму

Словенство - превара, подметачина, сви Словени настали од Срба тј. древних Сораба са Сиријуса 4

Наставити према добро утврђеном шаблону.

Nismo glupi, ali jesmo naivni.
Ма, говори ти у своје име само и не бригај за људе којима дугујеш своје постојање и којима ниси не до колена него ни до чланака, умишљени.

So what? Pa i krst sa 4 ocila je kopija vizantijskog grba...
каква копија... :rotf:
можда је то дио нашег насљеђа (вјера, војска, држава, пола од свега је увијек ко над било Исток а пола Запад)?

Poreklom da, od pocetka 20. veka a def u austrougarskoj i italijanskoj okupacionoj zoni. I da, zabari su bili mnogo manje losi okupatori i mnogo manje neprijatelji od kvislinga, ali i dalje jbn fasisti.

Pa onda znas kako rece veliki General Jovo Kapicic: "Mi smo prije Rimljani nego Srbi"

Pa onda znas kako rece veliki General Jovo Kapicic: "Mi smo prije Rimljani nego Srbi"
U mom plemenu smo pre albanci jer se rodonacelnica udala za albanca 🤷

Nebitno to, svi smo na balkanu izmesani, a Srba ima najvise i zakljucak se sam namece. Jeste Srbija pravila sranja ali je isto tako i krvarila za druge. Najmanje za Crnogorce, doduse.

Историја Срба - уништена, фалсификована, подметнута, Беч Берлин Ватикан ламинати масони

Српски језик - уништен, вук продо, вук промено, србски био мајка свих језика, санскрит насто од србског

Химна Србије - подметачина, превара, Срби певају германску песму

Словенство - превара, подметачина, сви Словени настали од Срба тј. древних Сораба са Сиријуса 4

Наставити према добро утврђеном шаблону.

Ајде ,не мрачите више.
У аустроугарској Верзији се само ВЕЛИЧА КРАЉ...ни једном Речју самог ТВОРЦА не помињу!
Гоувна сатанистичка...зато смо им ХЕБАЛИ матер агресорску и ОПЕТ ЋЕМО-АКО Бог да!

U mom plemenu smo pre albanci jer se rodonacelnica udala za albanca 🤷

Nebitno to, svi smo na balkanu izmesani, a Srba ima najvise i zakljucak se sam namece. Jeste Srbija pravila sranja ali je isto tako i krvarila za druge. Najmanje za Crnogorce, doduse.

Istina, mozda zbog geografske blizine mi u CG osjecamo blizim sa Italijanima. Srbija je uvijek vise bila pod sferu uticaja Njemacke/Austrije.

Ајде ,не мрачите више.
У аустроугарској Верзији се само ВЕЛИЧА КРАЉ...ни једном Речју самог ТВОРЦА не помињу!
Гоувна сатанистичка...зато смо им ХЕБАЛИ матер агресорску и ОПЕТ ЋЕМО-АКО Бог да!
Ало чкоде, обрати пажњу на контекст, у питању је иронија. ;)

А могао би и модератор који брише с глупим образложењима да се мало информише, обогати знање и прошири видике. :roll:

Istina, mozda zbog geografske blizine mi u CG osjecamo blizim sa Italijanima. Srbija je uvijek vise bila pod sferu uticaja Njemacke/Austrije.
Naravno. Srbija je ipak vise srednja Evropa nego sto ce Bugarska, Grcka ili Turska ikada biti i prirodno gravitiramo ka srednjoj Evropi. Rusija je tu samo "korektiv" - koristi ona nas, koristimo mi nju.

Crna Gora, sa druge strane, celim primorjem potpada pod talijanski kulturni uticaj.

Naravno. Srbija je ipak vise srednja Evropa nego sto ce Bugarska, Grcka ili Turska ikada biti i prirodno gravitiramo ka srednjoj Evropi. Rusija je tu samo "korektiv" - koristi ona nas, koristimo mi nju.

Crna Gora, sa druge strane, celim primorjem potpada pod talijanski kulturni uticaj.

Jes, Beograd i Kragujevac ponekad mi podsjecaju na Bec ili neki njemacki grad ponekad.

Ko je nekada video Sankt Peterburg ne može da se otme utisku da je u pitanju Severna Evropa a ne neka Mongolija i slično, kako neki vole da tvrde. Poređenje npr Helsinkija sa Petersburgom može da dovede i do ne baš najevropskijih zaključaka. :mrgreen:

Back