Botoks zurka

Uz pomoć dobrog reditelja Nikol je uvek bila lepa i izuzetno erotična, i tome je upravo doprinosila mimika lica, a ne besprekorno zategnuta koža...

eee nikol haha : ))

inace te glumice su bogatasice, pa mogu svko malo da se dopumpavaju, ali ako ti uzmes pola ustedjevine za plastiku to ipak nije sport za tu klasu, bar jos ne u nase doba. mozda za 20 godina bude ono, uz zubara gratis botoks

Pa, ne znam baš za botoks... Negde sam čitala da kod nas nije dozvoljeno koristiti botoks... A na TV sam videla onu emisju na prvoj - tamo ubrizgavaju hijaluron (valjda) i dobro izgleda. Ali to su dve sasvim različite stvai. Za botoks znam da je otrov koji deluje na nerve (blokira njih, a ne mišiće, ali na kraju ispadne na isto, jer nervi pokreću mišiće). Za hijaluron ne znam na koji način deluje i da li je toksičan.

Inače nisam protiv malih "intervencija" koje učvršćuju tonus kože ili mišića, bilo gde na telu ili licu. Svi vole da budu lepi.
Smatram besmislenim veće i drastičnije intervencije tipa plastike (operacije ili silikona), jer su izgled i ličnost tešnje povezani nego što to mi shvatamo i onda dovodimo sebe u neku vrstu raskoraka sa samim sobom. To psihički. A da ne spominjem da ume da bude i smešno...

Naš izgled je naša pršlost.. Naš život..Šteta je to brisati, tužno je toga se odricati. I sramota je to sakrivati - izdavati se za ono što nismo.

Ja želim da budem lepša, istina. Ali da budem lepa žena mojih godina, a ne da izgledam kao da mi je 20 godina manje.

Poslednja izmena:
Od nečeg mora da se počne. A u godinama kada razmišljaš o botoksu, već imaš par promašenih i (možda) jednu ostvarenu veliku ljubav tako da mu zaljubljenost dođe bolja varijanta.

Ja volim zaljubljenost. Zbog nje imam zvezdice u očima.

Kod mene te zvezdice u očima idu uz maglu u glavi. :zcepanje:

Tema:

Volim svoje bore,i imam samo bore smejalice......ili mi je možda vid oslabio....?! :whistling:

Pa, ne znam baš za botoks... Negde sam čitala da kod nas nije dozvoljeno koristiti botoks... A na TV sam videla onu emisju na prvoj - tamo ubrizgavaju hijaluron (valjda) i dobro izgleda. Ali to su dve sasvim različite stvai. Za botoks znam da je otrov koji deluje na nerve (blokira njih, a ne mišiće, ali na kraju ispadne na isto, jer nervi pokreću mišiće). Za hijaluron ne znam na koji način deluje i da li je toksičan.

Inače nisam protiv malih "intervencija" koje učvršćuju tonus kože ili mišića, bilo gde na telu ili licu. Svi vole da budu lepi.
Smatram besmislenim veće i drastičnije intervencije tipa plastike (operacije ili silikona), jer su izgled i ličnost tešnje povezani nego što to mi shvatamo i onda dovodimo sebe u neku vrstu raskoraka sa samim sobom. To psihički. A da ne spominjem da ume da bude i smešno...

Naš izgled je naša pršlost.. Naš život..Šteta je to brisati, tužno je toga se odricati. I sramota je to sakrivati - izdavati se za ono što nismo.

Ja želim da budem lepša, istina. Ali da budem lepa žena mojih godina, a ne da izgledam kao da mi je 20 godina manje.

ako izgledas kao da ti je 20 god manje zato sto je takva priroda takva - to je ok.
ako izgledas kao da ti je 20 god manje, zato sto tvoj plasticar ima dobru ruku - to moze da bude problem, jer ne moze celo telo da ti odradi i podmladi za 20 god..
npr. neda ukraden..uradjeno lice - mlaaaaaaaaaaadaaaaa..obuce haljinu bez ledja - a na ledjima sve godine i neka preko toga..
retko ko ko se odluci za intervenciju zna za granicu i ume da bude umeren..to je kao droga..
kao izbeljivanje zuba - svaki dobar stomatolog preporucuje izbeljivanje tek za neku nijansu svetliju od prirodne..al kako ti da kazes nekome stani - nemoj svetlije..nije lepo..

od kad su to bore postale nesto ruzno?
da li neko ako mu je takva genetika, pa na pola zivotnog veka lici na sarpeja, treba kosu od pozadi da ceslja ka licu dok ne prekrije citavo?

Ja nisam rekla da su bore ruzne.Imam suvu kozu,svetlu put i sam bog zna da cu moje prve vrlo brzo docekati.Vec imam jednu prilicnu na celu.Al ja se ne uzbudjujem zbog toga.Mozda nekada i hocu,ko zna..a tada cu uciniti sto mogu da se ne bih nervirala..

A ebale me siske gde sam ih spomenula,sta ste skocile da me lincujete.Valjda imam pravo da kazem svoje misljenje.NE ,EVO PONOVICU,NEMAM NISTA PROTIV BORA.A NI PROTIV SISKI.i jedne i druge mogu se lepo nositi.Koj vam je moj?

imate predrasuda prema botoxu
ja znam dve zene koje su radile botox
kao prvo to ne moze da smeta osmehu,jer se botox radi samo u gornjem delu lica (znaci celo) i sve zavisi kakav je strucnjak koji ti radi
uglavnom one su prezadovoljne,a i meni se dopada kako su odradjene
uvek cu rado probati sve sto me cini zadovoljnom,a ti smokvo posto si vec zadovoljna ne znam sto si postavljala temu i sto uopste razmisljas
npr neke zene rade vaginoplastiku,ali nema sile da bih ja razmisljala o tome ikad
nego tebe ipak kopka da l bi bila jos mladja kad bi uradila :mrgreen:

ex mi je koristio botox, on nije uopste zadovoljan. kaze da ne oseca deo gde su mu ubrizgali, kao da nije njegovo telo. on nema sta nije probao (osim siski :lol: ) ali ovo mu je najveca ispala bila.
mislim da je bolja kiselina ako vec hoces da ubizgas nesto, jedino ne znam koja je razlika u ceni.

nije isto kiselina i botox,on umrtvi misic i ne mozes da mrdas tim delom tela,sto je recimo pogodno za onu boru izmedju obrva
a za osmeh kiselina (oko 400€) koja je sasvim prirodnog izgleda ali isparava brzo
on to radio? :eek: e uopste nisam primetila,mada je mozda posle

jeste, pa samo tu je imao bore
njemu smeta taj manjak osecaja - a znao je da ce tako da bude. nemam pojma kad je to odradio tacno ali ima vec par godina.
kad pogledas, stvarno je mnogo - botox za oci i celo, kiselina za lavlju sapu... izadje oko 800 za citavo lice

jos botox traje krace prve godine, moras bar 3 puta da dodajes.
e taj peeling je zanimljiv, mozda ne onaj duboki - ne znam da li se kod nas jos i radi, hteli su da ga zabrane u jednom momentu
btw, sad je momenat, koliko se secam on se samo zimi i radi

Back