baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
nemojte da mešate naše estradne umetnice, uopšte žene koje žive od svog izgleda sa običnim ženama...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemojte da mešate naše estradne umetnice, uopšte žene koje žive od svog izgleda sa običnim ženama...
![]()
Uzimimo za primer Nikol Kidman. Ona zivi od svog izgleda i glumackog talenta, je l' tako? E pa posto se toliko nakrkala botoksom i izoperisala vise je ne zovu ni za kakve dramske uloge jer je IZGUBILA MIMIKU. Toliko o tome.

moje drugarice su sredovecne zene,sto je jel normalno
sve su mladolike i nisu zapustene,ali ni jedna u nezi ne preteruje nesto posebno.
malo se vezba,malo se pazi sta se jede,kod kuce se mackaju kremama,farbaju sedu kosu,
koliko mogu putuju,ali se puno druze,citaju,rade na sebi
pre neki dan su me sokirale:napravicemo botoks zurku
saznale su da je mnogo jeftinije,ako pozovu dermatologa(koga jedna poznaje)koji radi sa botoksom
i podele ampule,a ne da se za svaku otvara u salonu nova ampula botoksa,a ne utrosi se toliko
ja sam u startu odbila.mislim,koji ce mi to,da me bogu iglama u lice,da se ukocim,pa ne mogu ni da se smejem,
nisam ja pevacica da sam stalno pred ocima javnosti...na kraju dodjosmo do toga da sam rekla,ja bore ni nemam
ju kad su poskakale,a sta je ovo,pa ovo,pa ovo...
pa dobro imam,sta sad?
sad se lomim...
treba li mi to u zivotu?
ako bih se odlucila,bilo bi to samo malo na celu.
znate li neku zenu koja je iz vaseg okruzenja to uradila?
da li je zbog toga ispala smesna,drugacija
nekako bih razumela da smo napravile zurku da podelimo crnca,mislim ni jedna nije probala,a bilo bi jeftinije da ga zajedno platimo.verujem da bi mi se i bore zategle![]()

?hahahaaaaaaa,pa da predlozim ja onda ipak onog crnjcamožda samo oće da se druže a nisu mogled a smisle pametniju temu za žurku?

kakav bre ulaz,pa nije to predstava,a jel moraš da platiš ulaz svejedno?
![]()
i ja vise volim tvoje nego mojevolem svoje bore...
mene sramota da priznam,al ja sam i ovako zadovoljna
al postoji i ono,zasto ne uraditi sve sto mozes da bi bilo jos bolje
recimo da se radi o mezoterapiji kojom bi se podigao tonus koze,da imam love,pristala bih odmah
jedna od drugarica je to uradila i bilo je wau,a nista u stvari nisi video da se promenilo.
ali je preskupo i jako kratko traje
gde me nadje sa ovim,u petak krecem,ima da se vratim ko srednjoskolka :lol;Pazi, kao i kod svih vidova "ulepšavanja" imaš "shorcut" i "long way" ili ti laku, brzu i kratkoročnu varijantu i dužu, težu i dugoročniju varijantu.
E sad, činjenica je da je starenje neizbežno (jutros sam skontala da je krajnje vreme da pređem na kremice za sprečavanje bora, i baš mi nešto ladnjikavo oko srca ali šta je tu je). Postoje sjajne varijante sa masažama lica, hranjivim maskama i dobrim kremama ali to traje minimum 6 meseci i skupo je poprilično. Onda imaš mezoterapiju koja je, bar po onome što sam videla na drugima, odlična (ako ti ne smeta da ti bodu lice iglama). Zatim zilion nekim tretmana i tretmančića da izgledaš mlađe i osveženo.
I na kraju, dve najbolje varijante su zaljubljenost i dobar (redovan) sex. Plus ako odeš na par nedelja u neku od vazdušnih banja ili na more ili još bolje ukombinuješ odmor i muškarca koji čini da ti osmeh ne silazi sa lica (dobijaš od njega bore-smejalice), bingo!
Pa ti proceni...

moje drugarice su sredovecne zene,sto je jel normalno
sve su mladolike i nisu zapustene,ali ni jedna u nezi ne preteruje nesto posebno.
malo se vezba,malo se pazi sta se jede,kod kuce se mackaju kremama,farbaju sedu kosu,
koliko mogu putuju,ali se puno druze,citaju,rade na sebi
pre neki dan su me sokirale:napravicemo botoks zurku
saznale su da je mnogo jeftinije,ako pozovu dermatologa(koga jedna poznaje)koji radi sa botoksom
i podele ampule,a ne da se za svaku otvara u salonu nova ampula botoksa,a ne utrosi se toliko
ja sam u startu odbila.mislim,koji ce mi to,da me bogu iglama u lice,da se ukocim,pa ne mogu ni da se smejem,
nisam ja pevacica da sam stalno pred ocima javnosti...na kraju dodjosmo do toga da sam rekla,ja bore ni nemam
ju kad su poskakale,a sta je ovo,pa ovo,pa ovo...
pa dobro imam,sta sad?
sad se lomim...
treba li mi to u zivotu?
ako bih se odlucila,bilo bi to samo malo na celu.
znate li neku zenu koja je iz vaseg okruzenja to uradila?
da li je zbog toga ispala smesna,drugacija
nekako bih razumela da smo napravile zurku da podelimo crnca,mislim ni jedna nije probala,a bilo bi jeftinije da ga zajedno platimo.verujem da bi mi se i bore zategle![]()
.Pazi, kao i kod svih vidova "ulepšavanja" imaš "shorcut" i "long way" ili ti laku, brzu i kratkoročnu varijantu i dužu, težu i dugoročniju varijantu.
E sad, činjenica je da je starenje neizbežno (jutros sam skontala da je krajnje vreme da pređem na kremice za sprečavanje bora, i baš mi nešto ladnjikavo oko srca ali šta je tu je). Postoje sjajne varijante sa masažama lica, hranjivim maskama i dobrim kremama ali to traje minimum 6 meseci i skupo je poprilično. Onda imaš mezoterapiju koja je, bar po onome što sam videla na drugima, odlična (ako ti ne smeta da ti bodu lice iglama). Zatim zilion nekim tretmana i tretmančića da izgledaš mlađe i osveženo.
I na kraju, dve najbolje varijante su zaljubljenost i dobar (redovan) sex. Plus ako odeš na par nedelja u neku od vazdušnih banja ili na more ili još bolje ukombinuješ odmor i muškarca koji čini da ti osmeh ne silazi sa lica (dobijaš od njega bore-smejalice), bingo!
Pa ti proceni...

.
Ljubav da.. ona kaze zaljubljenost koja je kratkorocnija
kako je izgledalo njeno lice posle toga?
neprirodno?
izvestaceno?
da li se videlo da je nesto radila,ili je samo delovala svezije?