Bošnjaci - šta je to?

Samo porodično stablo preispitaj ili.. i ne moraš.... ionako je ta tvoja istina samo bitna za 21-22% BiH na kojoj teritoriji dominirate i gdje će biti granice te nove državice...
Problem inferiornosti i izdajnički gen su nešto sa čim očigledno ne možete da se nosite... :))) bosna, bosanci, bošnjaci, banu, genocid, piramide, bosanski, ferdinand oslobodilac, dopisivanje stradalih.... to su teze koje na kraju sami sebi namećete i koje vama trebaju... Gebels je mala maca za neke lažove. očigledno. Samo je on umio da lijepo upakuje i bar nije bolovao od toga da samog sebe ubjeđuje za razliku od muslimana.... :)))

Poslednja izmena:
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”

Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu "Deobe"

“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”

hahahaha... jadnik sa svojom kopijom na svim stranicama!!! Baš Zanimljivo i za posmatranje! Jedno je citirati roman a jedno je testamentno pismo! Ili je tebi citat i iz crtanog filma dovoljan dokaz? hahhahaha... Evo traži citate, to se ionako ne smije da gleda na tih 20 inešto procenata teritorije međunarodnog projekta koji se zove BiH, a koje muslimani kontrolišu

Lazemo mi Srbi u dosta stvari ali ne u vezi vas.

naravno da nema svrhe, da bi nekoga neko ubijedio u nešto prvo treba sebe da ubijedi, ali neke nelogičnosti su neobjašnjive: Majko, zašto mi govorimo njihovim jezikom onda? Ćuti sine...šamar.... E sada bi se scena između Rabije i Alije (u stvari Ilije) iz Noža odvijala po scenariju: Pa imamo mi svoj jezik od daleke 1993. Mi smo ga izmislili! :)
djeci do pet godina objašnjivo, posle teško ili nikako....

Citiraš Draškovića prononsiranog četnika u pokušaju i nadaš se da bi to mogao biti argument.
A koga bi to trebalo ubjeđivati da smo mi Bošnjaci stariji od Srba, da je Bosna starija od Srbije i da je Bosanski jezik stariji od srpskog ?
Tebi možda ?
Ma bjaaaaži !

Citiraš Draškovića prononsiranog četnika u pokušaju i nadaš se da bi to mogao biti argument.
A koga bi to trebalo ubjeđivati da smo mi Bošnjaci stariji od Srba, da je Bosna starija od Srbije i da je Bosanski jezik stariji od srpskog ?
Tebi možda ?
Ma bjaaaaži !

Који "ви"?

Ви овакви какви сте, настали сте доласком Турака и тако што сте узели ислам и себе прозвали "Турцима", "турским синовима", "султановом дјецом", "бранитељима вјере" и сл.

Јeбеш такву нацију која се сетила да су Бошњаци тек 1995. године, а 100 година пре тога су Срби и Хрвати себе звали Бошњацима, а они Турцима...

Tebi možda ?
Ma bjaaaaži !

Hahahahahaha:rotf::rotf: stariji od Srba i Srbije...:zcepanje:

Ovako tupsone...u svim mougucim vezama koje sam nasao o slovenima spominju se samo tri plemena slovenska koja su dosla na balkansko poluostrvo a to su SORABI,BALGARI,HORVATI...nigde rec o bosancima,crnogorcima,slovencima,makedoncima(mislim na slovenske makedonce a ne na grcke/Aleksandrove makedonce) nadji jednu kartu gde se vidi/spominje Bosna pre Srbije, lepo sam vec napisao, 822 je Srbija priznat kao drzava od strane Vizantije a srpski narod se spominje i u italijanskim i germanskim spiscima...daj bolan nadji neku djecu koju ces lagat baaaa

Poslednja izmena:
Ako imaš kućnog ljubimca i daš mu ime, naučiš ga nekom ponašanju i usvoji neke navike, ne znači da je taj ljubimac pametan. Tako je i sa stokom. Ljudske osobine u u skoj povezanosti sa genima, ako neko ima izdajnički i dupelizački gen ne možeš ga ti nadogovriti argumentima! Ne vrijedi. Neki slučajevi su samo za žaljenje.

Tebi možda ?
Ma bjaaaaži !

Ovako tupsone...u svim mougucim vezama koje sam nasao o slovenima spominju se samo tri plemena slovenska koja su dosla na balkansko poluostrvo a to su SORABI,BALGARI,HORVATI...nigde rec o bosancima,crnogorcima,slovencima,makedoncima(mislim na slovenske makedonce a ne na grcke/Aleksandrove makedonce) nadji jednu kartu gde se vidi/spominje Bosna pre Srbije, lepo sam vec napisao, 822 je Srbija priznat kao drzava od strane Vizantije a srpski narod se spominje i u italijanskim i germanskim spiscima...daj bolan nadji neku djecu koju ces lagat baaaa

У праву је, али не на начин на који жели.

Босна јесте "старија" од Србије, али само зато што је Босна име за земљу, а Србија за државу.

Србија је настала сједињењем две српске земље, Босне и Рашке. И Босна и Рашка су били старији од Србије.

Само што пренебрегава "чија" је била Босна...

A kakve veze imaju muslmani sa Bosnom osim što su tu više skoncentrisani, ali ni toga ne bi bilo da područje današnje BiH nije bilo u sastavu njima mile NDH posle koje su Srbi prestali da budu većina na porostoru današnje BiH.

A kakve veze imaju muslmani sa Bosnom osim što su tu više skoncentrisani, ali ni toga ne bi bilo da područje današnje BiH nije bilo u sastavu njima mile NDH posle koje su Srbi prestali da budu većina na porostoru današnje BiH.

Па - никакве.

Највише их има у Босни, Санџаку (српском и црногорском) и Херцеговини, јер су те земље најдуже остале у саставу Турске, и што су се ту сливале све муслиманске избеглице из свих српско-хрватских области које су биле под Турцима раније:

- из Хрватске, тј. највише Лике, Кордуна, Баније и делова Далмације
- из Славоније
- из Војводине

Па затим:
- из централне Србије

Не знам да ли људи знају, али нпр. сви градови у централној Србији су били већински муслимански. И по Војводини. Данас по Суботици, Кикинди, Новом Саду итд. нема муслимана ни џамија јер су муслимани протерани, а џамије порушене. Турских гробаља нема јер су преорана. Одатле и онај израз "пролази као поред турског гробља", јер су једно време остајала гробља, али нико није ишао на њих нити водио рачуна о њима, јер више није било муслимана.

Све те реке избеглица су се сливале у Босну. То јест, условно речено избеглице, јер су многи са собом носили ствари од вредности. Највећа је иронија што данас међу Србима и Хрватима у Босни има више оних који су заиста пореклом из Босне, него међу муслиманима који се највише ките босном и бошњаштвом.

Ма, то бошњаштво ионако са Босном везе нема, него са верском солидарношћу и уједињењем у име муслимана. Какве везе нпр. имају муслимани из Санџака са Босном? Исте као и становници Шумадије - један њихов део заиста јесте дошао миграцијама из БиХ, као и код Срба у Шумадији, али су углавном то домаћи људи чији су преци прешли на ислам, као што су и пагански Срби у време власти Византије и хришћанских краљева прешли на хришћанство. Само при том нису мењали народност.

Нпр. међу неким већим муслиманским породицама у босанској Посавини и Босанској Крајини има и оних који су пореклом из Мађарске, а дошли када је Мађарска ослобођена од Турака. Сад, да ли су у питању били прави Турци или потурчени Срби, Хрвати, Словаци или Мађари, не зна се, али се зна да пореклом из Босне нису.

Народ у конфузији... Рекао бих, наопак народ и заиста "грешка природе" како су их назвали, јер да имају мудрости у својим главама, за своје духовне вође би одабрали Кустурицу или Селимовића, а не мрзитеље и шовинисте попут Изетбеговића, Ганића, Церића и осталих наци-манијака.

Мислим, да се не лажемо... Кустурица је прешао на православље само како би се одродио од њих. Да је међу њима било бар 5% оних који су били кадри да мало трезвеније и хуманије, са више љубави према суседима размишљају и делују, човек би остао номинално муслиман као што је и био.

А колико имају везе са Босном говори и то да чак ни термин "Бошњак" не умеју да користе правилно. Иначе би знали да Херцеговци, Црногорци и Србијанци муслиманске вере не могу бити Бошњаци, осим ако нису досељени из Босне. Као да је Србија остала под именом Рашка, па да се Срби не зову Срби него Рашани, Расцијани, па да онда и Срби из Босне, Далмације, ЦГ за себе говоре да су Рашани. Идиотизам, и то опасан јер се око оваквих глупости људи кољу и једни другима уништавају могућност за нормалан живот и посвећивање правим вредностима, а то све заједно утиче на то да ни они нормални не могу да живе нормално.

А још жалосније што ни ми нисмо пуно бољи. Нисмо баш толико "црни", али да смо "бели" - ц.

Tebi možda
?
Ma bjaaaaži !

Jarane ,,u pravu si.!
Nema potrebe nikoga ubjedjivati u nesto sto ti ili neko vjeruje.! Cemu ili komu.?
Jaro ti,Vi, Vasih 22-23%(ukljucujucu i Zapadnu=Babinu-Fikreta Abdica Bosnu)???-oopsss,,mozda cak idemo ispod 20%,,,j*****,,,huuu , ko zna?
Dakle "ubjedjivati "mene, njega, ili,,ili ma koga ba to,,ma daj ba bjeeezi,,,mi(Bosnjaci) smo stariji i od paramecijuma.!
Ja Vam se divim,,? J****e sto ste mi dalji sve ste mi drazi.? Uzivajte sebe i svoje na svome.?

У праву је, али не на начин на који жели.

Босна јесте "старија" од Србије, али само зато што је Босна име за земљу, а Србија за државу.

Србија је настала сједињењем две српске земље, Босне и Рашке. И Босна и Рашка су били старији од Србије.

Само што пренебрегава "чија" је била Босна...

A čija je bila Bosna ?
Da nije srpska možda ? :per:
Srbi u Bosni trebaju ljubit' stope turcima jer ste tako došli u Bosnu...doveli su vas osmanlije da im budete kmetovi.
Bosna je najstarija država na Balkanu.
Kada to shvatite onda možda shvatite i da smo stariji kao narod (Iliri-genetika-Igenea), da je bosanski jezik i bosančica starija, da smo imali riječnik 200 godina prije vas, da do 19. vijeka nije bilo Srba u BiH nego "grkoistočni Bošnjaci" (Garašanin) itd...
Vi nemate istoriju.
Odnosno, imate ali je to istorija gubitnika počev od rimljana (kad ste dobili naziv Servi-sluge) preko Bizantije (koja vas je utjerala u pravoslavlje i natjerala da napustite pradjedovsku vjeru u Peruna) pa do 500 godina turaka.
E, to je vaša istorija...da ne spominjemo boj na Kosovu.
**** vojsku koja nijedan rat nije dobila.
Dobar je onaj vic o Moniki Levinski i Srbima.

Tebi možda ?
Ma bjaaaaži !

Popišam ti se na udžbenike iz kojih učiš.
Prave od vas mufljuze Deretić i njemu slični a tu je i nezaobilazni Ćosić koji vas generalno naziva lažovima i još vam to predstavlja kao vrlinu...perverzija u izvornom obliku !
Slavite ratne zločince, četnike (fašiste), lažete i sebe i sve oko sebe i niko, ali baš niko, ne želi da živi s vama.
*******, nemamo mi vremena se zajebavat sa ljudima koji misle da je srpska istorija jedna svijetla i dobra istorija i da su Srbi žrtve.
Vi jeste žrtve ali papaka kao što su Deretić, Ćosić, Šešelj, Karadžić, Dodik...itd.
Sutra je ukop u Srebrenici. 613 nepotpunih leševa če biti ukopano i cifra se već sad popela na preko 5.000 ubijenih a vas lažu da tamo nije bio genocid, da smo se mi sami između sebe poubijali, da svi lažu da bi Srbe napravili zločincima...itd.
Gledajte sutra prenos na TV-u pa se upitajte zašto vas niko, ali niko, ne voli i ne želi s vama da živi.

A ko voli vas??? Svi vas na balkanu preziru. Drzi se ti tvog dela BiH na spomenutih 20 ikusur %....A Deretic je budala, kojoj malo ko pridaje neku vaznost. A da si iole pametan kao sto nisi, znao bi koja su plemena se spustila na balkan. A to sto ti nemas nikakve udzbenike pa krojis sam tvoju istoriju i pokusavas sebe i sebi slicnima (glupima) da uveravas u vase lazi, to je vase. Bosna je uvek bila srpska, turci su vama (izdajicama i topuricama) doneli islam. Udzbenike koje spominjes su nemacki,svajcarski,francuski i italijanski....verovatno si oni nemaju pojma. Vazno je da ti imas...:rotf:

Који "ви"?

Ви овакви какви сте, настали сте доласком Турака и тако што сте узели ислам и себе прозвали "Турцима", "турским синовима", "султановом дјецом", "бранитељима вјере" и сл.

Јeбеш такву нацију која се сетила да су Бошњаци тек 1995. године, а 100 година пре тога су Срби и Хрвати себе звали Бошњацима, а они Турцима...

j.ebes ti ovo kad za bolje i nije :hahaha:

vesna-ostala-bez-zeta-crnca-2008-12-18.jpg

Al vam je i vrijedna ova Nikolija Zmijanac... povukla na majku Vesnu izgleda. Ako su vam ovako bile vrijedne gedzovke i za vrijeme brkatih Turaka onda shvatam zasto su Turci izgubili carstvo.

A ko voli vas??? Svi vas na balkanu preziru. Drzi se ti tvog dela BiH na spomenutih 20 ikusur %....A Deretic je budala, kojoj malo ko pridaje neku vaznost. A da si iole pametan kao sto nisi, znao bi koja su plemena se spustila na balkan. A to sto ti nemas nikakve udzbenike pa krojis sam tvoju istoriju i pokusavas sebe i sebi slicnima (glupima) da uveravas u vase lazi, to je vase. Bosna je uvek bila srpska, turci su vama (izdajicama i topuricama) doneli islam. Udzbenike koje spominjes su nemacki,svajcarski,francuski i italijanski....verovatno si oni nemaju pojma. Vazno je da ti imas...:rotf:

Koliko se ja sjećam da nam je Milošević nudio da budemo u svemu drugi u novoj Jugoslaviji...pa smo ga odjebali.
Nismo mi vas tražili nego vi nas da živimo sa vama.
Isto tako i Hrvati sa pričom da smo mi njihovo cvijeće.
Hvala Bogu da smo prešli na islam da ne dijelimo vjeru sa vama u ime koje ste pod plaštom SPC-a napravili genocid, ratne zločine, silovanja, paljenja, ubijanja, koncentracione logore...pa alal vjera vjernici.
Ćosić kaže da lažete a u Jevanđeljima vam piše da je veliki grijeh lagati...pa alal vjera vjernici.
Imate vi Deretića i slične istoričare...šta vas briga...i Kačavendu pedofila...šta vas briga...

Back