Bošnjaci međ Vimbldonom i međ snom

Na forumu klix kada Djokovic pobjedi dodju realni clanovi.Kazu drago im je ili nije im drago i cestitke Djokovicu.
Kada Djokovic izgubi onda misevi mizerni izadju da udahnu i pljunu po najvecem teniseru svih vremena.Dok sanjaju medalju sa OI.Ali zbog zavisti i pakosti medalje nema.
Ali bit ce na sljedecim,ako Lana Pudar bude zdrava.
Njoj zelim svu srecu i da osvoji Olimpijsku medalju ,iako ce se i zlobni misevi radovati.Ali neka.
Ima na forumu i dobrih poznavaoca tenisa koji nisu sovinisti.Necko Hz dobro analizira i ima potrebno znanje o cemu pise.

Ne znam koliko ste pratili medijsku scenu u BiH ovih dana posebno u vezi Novaka i Vimbldona,no mogu vam reći da je bilo ludilo.U svemu je naravno prednjačio Klix,no novinska pisanija nisu moja tema,mada bi neko,skrolujući Klixom mogao zaključiti da je to internet portal posvećen isključivo tenisu.
Ono što mene zanima jesu komentari ispod klixovih članaka.Količina sreće zbog Novakovog poraza je prosto neizmjerna.Mržnja i razni pogrdni nazivi za Srbe su dostigli dosad neslućene razmjere.Što uvredljiviji komentar po Srbe to više glasova.
No,nije muslimanska mržnja ono što me šokiralo,već dvoličnost.
Vidite,kad Novak pobijedi gotovo da i nema antisrpskih komentara.Obično provejava neki duh jugoslovenstva i balkan-patriotizma.Na neki način kad pobjeđuje Novak je i njihov,no kad gubi on je Srbin,i to ne bilo kakav Srbin,već najveći i najgori velikosrpski nacionalista.
Kako vi objašnjavate ova bošnjačko-muslimanska šizofrena cjepenja,evo ja prosto nisam dovoljno pametan.
Opasna gomila bolesnika.
Ako bi sudio kakav je narod na osnovu nekog portala, vece grupe dusevnih i mentalnih bolesnika nema nigde kao na tom Klixu.

Sto se tice Djokovica sve si dobro analizirao, a Novak mi dodje kao litmus papir i medju ovih srpskim ustasama. :lol:

Ma ček malo @Alter_Ego_ šalu na stranu svi narodi imaju neke dvoličnosti-na kraju krajeva to je u ljudskoj prirodi.No Bośnjaci su poseban slučaj,evo npr.slave Kotromaniće ali slave i Turke koji su satrli Kortomaniće,a onda slave Austrougare koji su satrli Turke,a kao šlag na tortu slave i komuniste koji su satrli AU(posredno).Naravno doba Kraljevine za njih ne postoji.
Nacija koja tvrdi da “potiče od bosanskih kraljeva” a kao rođendan slavi dan kad su Osmanlije (otac Bošnjaka, Mehmed Fatih, poznat kao Mehmed Osvajač, poklale bosansko i srpsko plemstvo prišlo Kotromanićima (praktično sve pismene u Bosni tog vremena) posle ubistva kralja Stepana Tomaševića..

za bosnjake ne znam al znam da je na hrvatskom sk lik koji je prenosio finale bio toliko kulturan i fin, odlican poznavalac tenisa izmedju ostalog i sto je najzanimljivije navijao za noleta, ali ne onako seljacki prosto, vec se dalo naslutiti izmedju redova.

bese osvezavajuce spram nasih komentatora. o bosnjama i dukljanima koji su prenosili mi se ne razmislja na ovu vrucinu.

Skandalozna izjava španskog političara: "Novak Đoković je prijatelj genocida i putinovac"​

Španski političar i naučnik Pablo Ečenike oglasio se na Tviteru skandaloznim komentarom na račun našeg slavnog tenisera Novaka Đokovića.
IZVOR: B92 UTORAK, 18.07.2023. | 15:24

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia​
Ečenike je likovao zbog pobede Alkarasa, ali je i iskoristio priliku da uputi najužasnije komentare srpskom teniseru.

"Alkaraz je apsolutno impresivan i ono što je najbolje od svega – pobedio je ultradesničara, putinovca, prijatelja genocida, antivaksera i teoretičara zavere. To ovu pobedu čini još većom", napisao je Ečenike na Tviteru.
Tviter je obeležio njegovu objavu kao neistinitu, a potom su i dali objašnjenje ispod skandaloznog tvita:

"Novak Đoković se nikada nije pozicionirao u korist bilo koje političke partije, niti Putina (indirektno jeste njegov otac), niti bilo kakvog genocida.

Đoković se protivio vakcini protiv kovida 19, ali ne i ostalim vakcinama u uobičajenom rasporedu vakcinacije."

Шпански мујгур?

Back