- Poruka
- 1.411
Čedomir Jovanović se rukovodi pre svega najboljim interesima svoje zemlje.
Tu se on i ja razilazimo
Tu se on i ja razilazimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема шта мој став већ је то ствар елементарне политичке логике. Једно су размене "доскочица" између Шутановца и Обрадовића преко твитера, а друго је Обрадовићев покушај кадрирања у Демократској странци (без обзира која скривена агенда стоји иза тога).Bravo susjedu, potpuno podrzavam tvoj stav.
Моје је мишљење да после ових иступа Бошка Обрадовића, Демократска странка мора, наравно под условом да себе још увек сматра озбиљном политичком партијом, да затражи избацивање двераца из Савеза за Србију. Уколико се то не деси, онда ДС треба одмах да напусти СзС.
Не може Бошко Обрадовић да кадрира у Демократској странци и тачка.
Koliko god su me nervirali dok su bili na vlasti iako su možda delimično i zaslužili s obzirom na sve.....tuga je gledati šta im se desilo. Možda sam i nostalgičan zbog DS iz devedesetih ali ovoliko ponižavanje je ipak malo previše. Treba da izađu.
Ало дверци док *******и успоставља авио-линију Београд-Приштина што је признање независности и државног суверенитета Косова par excellеnce, ви се бавите Мићуном. Кога бре мислите да заебавате ви?(бла бла трућ)
And yet, da si glasao 2012. za DS, sad Vučić ne bi bio na vlasti.Kad govoriš o poniženju DS seti se samo poniženja koji je post Đinđiđićevski DS pripremio i servirao Srbiji koja je jedva uspela da se izvuče ispod totalitarne šape socijalista i Miloševića. Spremili su nam novo zlo i bez trunke kajanja gurnuli nas njima u naručje.
Za sve što se dešavalo u Srbiji od 2000.te a posebno od smrti Đinđića do 2012., uključujući tu i nastanak, jačanje i uspon nacizma, ovaj htedoh reći naprednjaka, zaslužan je i odgovoran isključivo DS sa svojim frakcijama.
Дверац је показао свој зверски пардон дверски менталитет. Када су дверци ПРИПУШТЕНИ у Савез за Србију, ситуација није била повољна за њих и, после дебакла на Београдским изборима, осим наступа Бошка Обрадовића у скупштини били су нула бодова, и били су нормални.Razbuca Boško SZS jednim tvitom. Ni Tramp mu nije ravan.
Омладина ДС-а искључује се из активности Савеза за Србију
11:05 22.01.2020.
Омладина Демократске странке (ДС) саопштила је данас да ће се искључити из свих активности Савеза за Србију док не буде јасно да ли тај Савез подржава „радикалско деловање Двери и њеног лидера Бошка Обрадовића“. https://srbin.info/politika/omladin...esignal&utm_medium=push&utm_campaign=web_push
![]()
Sutanovac obican ulicar,najveci uspeh zetBoško Obradović jednostavno ne može da promeni svoju političku prirodu, ocenjuje bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac povodom tvita Boška Obradovića u kojem je uvredio Dragoljuba Mićunovića, zato što je kazao da je protiv bojkota
https://informer.rs/vesti/politika/...dovica-mozes-sakrijes-svoju-politicku-prirodu
Bravo Dragane