Čampara: Svaki pokušaj secesije neminovno vodi u rat
https://n1info.ba/vijesti/campara-svaki-pokusaj-secesije-neminovno-vodi-u-rat/
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Helez zaprijetio Dodiku: Izvedi policiju na entitetske granice i rat je! Riješit ćemo te vojnički!
To je zato što nemamo dovoljno guma da zaždijemo ka vi što ste na krvavo BelvedereBosanci (i muslimani i pravoslavni) bi samo da ratuju, a nijesu mogli nikad nijedan rat dobiti.
To je zato što nemamo dovoljno guma da zaždijemo ka vi što ste na krvavo Belvedere![]()
Pa ja sam siguran da su se tvoji borili na Vučjem Dolu,pod komandom Osman paše naravnoImamo grahovac, vucji do, carev laz, a vi imate….srebrenice i pad banjaluke bolan.
Pa ja sam siguran da su se tvoji borili na Vučjem Dolu,pod komandom Osman paše naravno![]()
Da je vječna Belvedersko-Montenegrinska BananijaPod komandom kralja Nikole najvećeg, da je vjecna.![]()
Da je vječna Belvedersko-Montenegrinska Bananija![]()
Ojha-Opa, najjunačkija,jedina koja nije priznala Kosovo,jedina koja nije uvela sankcije Rusiji,jedina koja nije htjela u NATOJedina junačka država na balkanOjha
E da se i ja jednom sa tobom složim. Nisam ni pomišljao da ću ikada ali ovo je tačno što si napisao.Svi zajedno nemaju oruzja i zaliha za 10 dana puskaranja. Nema vise Tita i SFRJ da opreme armiju i napune skladista od igle do lokomotive. Mirno spavaj sludjeni narode i bolje baci pogled u novcanike i frizidere.
Ne brukaj se, pa ko je dobio bitku na Kosovu kada je ubijen turski sultan Murat?Bosanci (i muslimani i pravoslavni) bi samo da ratuju, a nijesu mogli nikad nijedan rat dobiti.
Ne brukaj se, pa ko je dobio bitku na Kosovu kada je ubijen turski sultan Murat?
Srpski kralj Tvrtko Kotromanić.
Nisam u toku - da li je Dodik uopšte najavljivao to izvođenje policije na entitetske granice?Helez zaprijetio Dodiku: Izvedi policiju na entitetske granice i rat je! Riješit ćemo te vojnički!
Bitka na Vucijem Dolu u Hercegovini 6 km istocno od Bilece se odvijala u oklonostima opsteg ustanka Srba u BIH 1875 protiv TurskePod komandom kralja Nikole najvećeg, da je vjecna.![]()
Sta ima da najavljuje to je ustavna obaveza policije RS da stiti red i mir na svakom pedlju teritoriji republikeNisam u toku - da li je Dodik uopšte najavljivao to izvođenje policije na entitetske granice?
Nisam u toku - da li je Dodik uopšte najavljivao to izvođenje policije na entitetske granice?
obavezuje MUP RS da formira posebnu organizacionu jedinicu unutar MUP-a koje će vršiti nadgledanje granice između entiteta
Crna Gora prizna se državom
s' blagoslovom velikijeh sila
granice je svoje proširila
te se njeno oružje proslavi
oltar pravi na kamen krvavi.
srpska CGZaboravio si ovaj dio.
srpska CG
Evo ovaj dio
gone Srbi Turke krvoloke.
Popović je Đoko među njima
kidisao na pašu Selima
i desnicom za grlo ga hvata