Bosanke...

sanja:
Srdj@n:
Od bosanki u Beogradu bezi glavom bez obzira :!:

nista licno, podrzavam stav samo na osnovu iskustava iz okoline i drugara koji su bili ozenjeni pre nego sto su shvatili sta im se desilo. sad jedu burek i slusaju merlin.

Drugari su vjerovatno slabe licnosti ili su u potaji oduvijek ceznuli za burekom i Merlinom ili su pak bosanke toliko mocne da su im svoje zelje i stavove nametnule bez puno muke.

p.s.ne slusam merlin,ali pravim dobar burek :wink:

hvala, ne jedem burek.i ne pratim bosansku muziku.
a drugari su bili fer igraci, imali poverenje pa hvatani na razne fore. od bebe pa do onih sofisticiranijih i manje primetnih a, upuceni kazu, delotvornih.

sanja:
hvala, ne jedem burek.i ne pratim bosansku muziku.
a drugari su bili fer igraci, imali poverenje pa hvatani na razne fore. od bebe pa do onih sofisticiranijih i manje primetnih a, upuceni kazu, delotvornih.

Ma jasno....To samo one rade.Ko je jos cuo da se neka srbijanka,slovenka ili ko zna koja vec udala trudna.

I sad ćemo da analiziramo svaku naciju ponaosob? :shock: Svi ljudi i sve žene se dele na dobre i loše i u svim nacijama ima i jednih i drugih,a sve ostalo su gluposti .

devil..........niti sam iz bgd-a da bi ga branila a ni iz bosne.od cuka sam daleko jer zivim u gradu od kad znam za sebe.na osnovu dosadasnjih susreta sa bosankama iznosim svoj komentar dok za bosance imam skroz o.k misljenje.prava su raja sto znaci da podelu ne vrsim na nacionalnoj osnovi.........tek toliko da se zna.

Love_Hunter:
)
Ti si "prijatelju" u kontradikciji sa samim sobom. Prvo kazes da ne postoje dve iste bosanke u jednoj zgradi a zatim navodis da sa bosankama imas "orgazmicna iskustva" iz cega se moze zagljuciti da ih smatras "lakim ribama" ili ti je namera mozda bila da kazes koliko si dobar frajer.[/b]
kao prvo... frayer sam po defaultu :twisted:
kao drugo.. ti si taj koji pominje nekakve "lake ribe", ali kapiram tvoje pisanije jer znam da ti je bilo hladno u podrumu

Love_Hunter:
I pored toga sto zivimo u doba interneta, komunikacija, MTV-a izmedju pojedinih naroda kao i izmedju pojedinih regiona pripadnika istog naroda postoje duboko ukorenjene kulturne razlike koje su posledica drustveno-istoriskih okvira u kojima su se ti narodi razvijali.A to se, izmedju ostalog, manifestuje i u razlicitim musko-zenskim odnosima. Nemoj mi samo reci da podjednak odnos prema muskarcima imaju devojke iz plemena Zulu i recimo devojke iz Danske (namerno sam naveo ovako ekstreman primer kako bi covek tvoje inteligencije razumeo o cemu pricam).

A baba tvoje inteligencije bi trebala da razume da devojke iz bosne nisu zulu, ni da sprkinje nisu dankinje.
Svaka je individualka ma koliko ti ogranichen bio da to shvati$

.

kao prvo... frayer sam po defaultu :twisted:
kao drugo.. ti si taj koji pominje nekakve "lake ribe", ali kapiram tvoje pisanije jer znam da ti je bilo hladno u podrumu

A baba tvoje inteligencije bi trebala da razume da devojke iz bosne nisu zulu, ni da sprkinje nisu dankinje.
Svaka je individualka ma koliko ti ogranichen bio da to shvati$

.[/quote]

Osobe koje se prilikom diskusije sluze uvredljivim recima i koje vicu (citaj koriste podebljana slova) kako bi na taj nacin obezbedile snagu svojim argumentima ni same nisu uverene u ono sto govore odnosno nesigutne su.
Kako nisi u stanju da vodis civilizovan razgovor ovim zavrsavam svaku dalju raspravu sa tobom.

P.S. Ako sam ja iz podruma onda ti dolazis iz sredista rudnika.

Pogledaj samo po domovima kakve se veru pa zakljuci sam.. dernjanje na ulici, mlataranje rukama, konzervativnost.. to su im karakteristike.. Nimalo zenstvenosti.. Ama bas nimalo.. 'ebiga... :?

Wodeni:
Pogledaj samo po domovima kakve se veru pa zakljuci sam.. dernjanje na ulici, mlataranje rukama, konzervativnost.. to su im karakteristike.. Nimalo zenstvenosti.. Ama bas nimalo.. 'ebiga... :?

G-dine Kultura nismo Vas primetili :P !
A to sto Vam se gospodja keva pijana valja po parku to je O.K. :D !

Nda, sta sad ja da radim...?
Mislim, mogu li da i dalje sebe nazivam Bosankom, ako se ne dernjam po ulici, ne mlataram rukama, ne slusam Merlin, a nisam ni konzervativna u krevetu...?
Da li me moze kvalifikovati to sto volim burek...???
Pomozite mi, ne znam sta da radim...???
Mozda da se hitno preselim u Beograd, a?
Pa, krenem u lov... :mrgreen:

Gazdarica:
Mislim, mogu li da i dalje sebe nazivam Bosankom, ako se ne dernjam po ulici, ne mlataram rukama, ne slusam Merlin, a nisam ni konzervativna u krevetu...?

Pa ako ne radis nista od toga pa onda ti i nisi bosanka :wink: !

ja sam vam rekao moja iskustva sa njima i to ne kroz jednu ili dve devojke.. sad to sto se vama ne svidja to je druga stvar.. napisao sam moje misljenje na koje imam pravo pa makar i pogresno bilo.. poz napaljenicima.. :wink:

Hmmm, u ostalom i ne znam zasto je Love_hunter koji je kako kaze "zaljubljen u Bosanku" uopste pokrenuo ovu temu. Ako se tebi svidja misljenja drugih nisu bitna :roll: Nije valjda da bi prekino sa curom ako bi mi svi rekli Bosanke su ovakve, Bosanke su onakve, ne valjaju, glupe, seljanke itd?
gzupa:
devil..........niti sam iz bgd-a da bi ga branila a ni iz bosne.od cuka sam daleko jer zivim u gradu od kad znam za sebe.na osnovu dosadasnjih susreta sa bosankama iznosim svoj komentar dok za bosance imam skroz o.k misljenje.prava su raja sto znaci da podelu ne vrsim na nacionalnoj osnovi.........tek toliko da se zna.
Ma da. Ne moras biti seljak ako si rodjen na selu. Vecih seljaka ima u gradu nego na selu. Bas fino sto volis Bosance :wink: :twisted:
Gazdarica:
Budi takva kakva jesi. Ne mlataraj rukama :lol: ne dernjaj se po ulici i sve ce biti OK. :lol: ( a stvarno ne znam odakle vam to da mlataraju rukama i da se dernjaju). Ne vidim zasto ne slusati Merlin, pa ako iko ima dobre pjesme to je onda on!!

Pozdrav

( Napokon zavrsi ovo trebalo mi je pola sata da napisem ovaj post)

Wodeni:
ja sam vam rekao moja iskustva sa njima i to ne kroz jednu ili dve devojke.. sad to sto se vama ne svidja to je druga stvar.. napisao sam moje misljenje na koje imam pravo pa makar i pogresno bilo.. poz napaljenicima.. :wink:

Da, da mora da si se i ti verao po drvecu sa njima i legitimisao si ih pa znas koja je bosanka a koja ne :roll: !

Devil,

naravno da necu prekinuti sa devojkom zbog misljenja drugih!A ovu temu sam pokrenuo iz razloga sto sam kada su bosanke u pitanju nailazio na oprecne stavove.Ljudi ili imaju lepa ili losa misljenja o njima,nema sredine.

Hvala svima koji ucestvuju u ovoj raspravi.

Love_Hunter:
bundeva:
dobro,drago mi je da to cujem :D a jesi smislio sta?kakve su beogradjanke :?

S obzirom da je Beograd smetliste citavog Balkana pojam "beogradjanka" mnogo je siri od pojma "bosanka" iako se na prvi pogled cini suprotno.

Medjutim, za ovu priliku podelicu beogradjanke u tri kategorije:

1. Stare Beogradjanke (one koje su treca generacija rodjena u BG i starije) - njih karakterise totalna opustenost i otvorenost, sve ce ti reci u lice i po pravilu znaju sta zele. Uglavnom nisu sponzoruse (mozda zbog toga sto imaju cetvorosobnu gajbu na Tasu i babu u Zemunu, sa gajbom normalno).

2. Beogradjanke ciji su roditelju dosli u BG - najrasprostranjenija kategorija ove vrste. Uglavnom su u fazonu: mislim ono *ebo te. Kada se kaze "beogradjanka" uglavnom se misli na njih. Ima ih svih "oblika, boja i velicina" pa zahtevaju posebnu obradu (mislim na teorijsku obradu, naravno).

3. Beogradjanke koje su u BG dosle kao formirane licnosti - cesto nose kompleks provincije pa zbog toga upijaju sve sto vide i cuju, cesto veoma isfolirane. One koje spadaju u ovu grupu a taj kompleks nemaju su po pravilu izuzetno vredne devojke i savetovao bi ih svima.

Napomena:

Ova podela uradjena je na bazi samo jednog kriterijuma, ona je uopstena i neprecizna, te stoga autor ne snosi nikakvu eventualnu odgovornost.

PS. definitivno se slazem sa tobom :wink:
iskreno spadam u ono prvu kategoriju, ili na moju zalost ne znam ni ja sama.....iskreno nemam pojma sta znaci biti na selu....mada rado bih to volela! :wink:

Kad sam ja mom starom prokomentarisao za neku curu da inije nesto, umalo nisam dobio batine.
Tad mi je rekao: Sine, nema zene da ne valja, samo treba naci sta ti odgovara. Svaka ima nesto...

E, ja sam bosanac, zivim u Bosni, studirao u BG, imao cura i bosanki i srbijanki, trenutno sam sa bosankom i mogu vam raci da ni jednoj nista nije falilo od bilo koje strane da su dolazile.

Jeste da bosanke (kao i srbijanke) imaju drugaciji "šmek", ali ni jedan nije los.

Ja licno, ipak, preferiram bosanke (valjda sto i ja dolazim iz tog mentaliteta).

A, svi oni koji se zale na bilo koju curu, neka prvo preispitaju to, kako se oni postave prema curi.

Mnogi jednostavno ne znaju da se postave, pa onda im ni Brazilka ne bi odgovarala...

Gazdarica:

Ostala jos jedna opcija,savataj tipa na bebca,znas da nam je to jedini nacin za brak,mislim bosancicama nema druge nego tako :wink: ....

Back