Bosanke...

zendeli:
Gazdarica:
Ma, nekako, vise mi se dopada opcija beba, bez savatavanja bilo kakvog tipa, za brak...
Valjda zato sto sam konzervativna...:mrgreen:

Obicno lose kritike dolaze od onih koji se na neki nacin osjecaju ugrosenim...nagrdise nas bas ovde.
...BEBE MOJE SLATKE! :D
Ja sam, svoju naravno :) , prvu bebu "posadio" u Bosni...tacnije - u jednu slatku, malenu, nebesko plavu "basticu" usred Banja Luke :D sam upao, onako bezveze, bashtovanski nezno...i...primilo se! Na prvu bre!... :)

Ja mislim da su bosanke neverovatne. Mogu govoriti pre svega o onoj koju ja znam :) Kakve je u ljubavi? odana, verna, zna pravo da voli, ali istovremeno i veoma zahtevna, naravno sto je cini jako posebnom. Kao ljubavnice,naravno za koplje iznad ostalih. Najprostije receno BOSANKE SU FENOMENALNE i najbolje :)

u potpunosti se slazem, kakve su to gluposti
Love_Hunter:
raindog:
:evil: joj kako bih ja rado editovala sve i jedan post koji ima bilo kakve veze sa idiotskim generalizovanjem pa josh na nacinalnoj bazi :!: :twisted: grrrrrrrr !
die you ...

Nije namera da se bilo sta generalizuje!!! Pogotovo ne idiotski!!!

Izmedju pojedinih regiona postoje odredjene kulturoloske razlicitosti koje se manifestuju u mentalitetu ljudi odnosnih regiona.

Primer:

Devojka iz Lajkovca patrijarhalnija je od devojke iz Amsterdama sto je posledica sredine u kojoj su te dve devojke rodjene, odrasle i zive.

Na isti nacin se i za Bosanke mogu odrediti karakterne osobine. Dakle, poredjenjem sa devojkama iz raznih delova Srbije (Amsterdam inace nije u Srbiji).

Sto se tice opaske da je "generalizacija" izvrsena na "nacionalnoj bazi" sledi objasnjenje:
Kada se u Srbiji za nekoga kaze da je Bosanac (ili Bosanka) uobicajeno se pod tim podrazumeva Srbin (ili Srpkinja) iz Bosne. A kada se radi o Muslimanima ili Hrvatima iz Bosne onda se to posebno naglasi.
Dakle,
Kada poredite dve Srpkinje to ne mozete ciniti na nacionalnoj bazi s obzirom da pripadaju istoj naciji.

P.S. Ukoliko u ovom komentaru primetite malo sarkazma to nije posledica moje sarkasticne prirode vec afektivnog stanja.

bese davno kada sam isao sa jednom bosankom ja se foliram i razmisljam kako da ***** a pred rastanak ona dodje kod mene i kaze :hoces li ti yebat veceras ili da se yebemo neki drugi dan????
E to je pozitivno kod njih jer ne "trce jos jedan krug da ne bi pomislio da je laka roba"Ne foliraju se nego su otvorene i znaju sta hoce a ove nase znaju samo sta nece to ti je jedina razlika."malo li je?????"

ace:
Wodeni:
ja sam vam rekao moja iskustva sa njima i to ne kroz jednu ili dve devojke.. sad to sto se vama ne svidja to je druga stvar.. napisao sam moje misljenje na koje imam pravo pa makar i pogresno bilo.. poz napaljenicima.. :wink:

Da, da mora da si se i ti verao po drvecu sa njima i legitimisao si ih pa znas koja je bosanka a koja ne :roll: !

Sto se osecas prozvanim, i sta komplikujes vise? :wink:

Wodeni:
ace:
Wodeni:
ja sam vam rekao moja iskustva sa njima i to ne kroz jednu ili dve devojke.. sad to sto se vama ne svidja to je druga stvar.. napisao sam moje misljenje na koje imam pravo pa makar i pogresno bilo.. poz napaljenicima.. :wink:

Da, da mora da si se i ti verao po drvecu sa njima i legitimisao si ih pa znas koja je bosanka a koja ne :roll: !

Ne osecam se ja prozvanim nego mi je muka od tipova kao sto si ti.
Koji su pokusali da smuvaju neku devojku (bilo koje boje, nacije i porekla) i ispusili pa se sad osecaju ponizeno. Sad truju okolinu svojom uskoumnoscu .
A to sto kazes da je to tvoje misljenje i da imas pravo na njega to je ok ali nemoj da ga iznosis u javnost jer ispadas glup. :wink:

ace:
Wodeni:
ace:
Wodeni:

Ne osecam se ja prozvanim nego mi je muka od tipova kao sto si ti.
Koji su pokusali da smuvaju neku devojku (bilo koje boje, nacije i porekla) i ispusili pa se sad osecaju ponizeno. Sad truju okolinu svojom uskoumnoscu .
A to sto kazes da je to tvoje misljenje i da imas pravo na njega to je ok ali nemoj da ga iznosis u javnost jer ispadas glup. :wink:

gery, ne sery... 8)

Back