Borko Stefanović: Teško se ustaje, ili nikako

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=25&nav_category=11&nav_id=1124223

Borko Stefanović: Teško se ustaje, ili nikako

Beograd -- Lider Levice Srbije Borko Stefanović naveo je da je njegova stranka doživela težak poraz na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji.

54592998556a65b5eba479713144465_v4_big.jpg

Kako je Stefanović naveo na Tviteru, rezultat LS je "težak poraz, jedan od onih posle kojih se teško ustaje ili nikako".

"To je tako. Teški uslovi, bez para i medija, ali jeste poraz", naveo je Stefanović.

Levica Srbije je, prema poslednjim rezultatima RIK, osvojila poverenje manje od jednog procenta izašlih birača, odnosno oko 34.000 glasova.

Stefanović je naveo i da je rezultat "realnost" i da će odluku o daljim koracima doneti u narednih nekoliko dana.

"Ima i pozitivnih primera. Pantelej u Nišu, Jagodina, Paraćin prešli. Malo nam nedostaje na Novom Beogradu, Ćupriji i Sremskoj Mitrovici. Han 15 glasova fali", naveo je Stefanović.

Stefanović je izašao iz Demokratske stranke nekoliko meseci pred izbore i osnovao stranku Levica Srbije u kojoj je okupio neke bivše članove DS i veći broj javnosti manje poznatih lica.

Stefanović je u prošlom skupštinskom sazivu bio šef poslaničke grupe demokrata, ali je smenjen s te funkcije.

Stefanoviću je podršku pružio njegov koalicioni partner i lider pokreta "Preokret" Janko Veselinović pitanjem da li je "bilo lakše na Neretvi ili Sutjesci".

"Da li pred novcem i silom ustuknuti? Idemo druže Borko", naveo je Veselinović
.

- - - - - - - - - -

12472554_187144041653712_3584325399254127222_n.jpg

Борко је покушао да попуни празну нишу (права левица) која је остала пуста након преокрета СПС (лажна левица). Али, није му у томе успело.

Borko je pogrešno procenio da je ta glasačka niša zvana LEVIČARSKI POPULIZAM prazna.
Ona zaista faktitčki ideološki i jeste prazna.
ALi je medijski popunjena šampionima levičarske demagogije SNS (koja je demagoški prisutna na svakom polu) i SPS, tako da birači nisu svesni/ne žele da budu svesni toga.
Borko me podseća na čoveka koji je juče počeo da trči, a danas već misli da pobedi Jusaina BOlta na 100m.
Voleo bih da Borko ostane aktivan u politici, ali da se bolje pozicionira.
Levičarski populizam mu je greška.

Из разлога што сам пореклом из Параћина, драго ми је што је у традиционално левичарском Параћину листа Борко Стефановић - СРБИЈА ЗА СВЕ НАС прешла цензус.
Драго ми је што није прешао цензус све и да је освојио 100% у тамо неком Параћину... сад може да врати име које је добио на крштењу.

(...)
Borko me podseća na čoveka koji je juče počeo da trči, a danas već misli da pobedi Jusaina BOlta na 100m.
(...)
Тачно је да је требао да напусти ДС и оснује Левицу Србије још пре годину дана, а изашао је из ДС-а мало пред изборе; но, ово је први излазак на изборе и то када Левица Србије није ни регистрована као партија.
Треба да се одмах региструје партија и да се настави нека врста кампање, те да се испред Левице Србије 2017ме друг Борко кандидује за председника републике - наравно, не да би победио и постао председник јер то није реално, већ да би као председник Левице Србије том кандидатуром добио потребну медијску пажњу.

- - - - - - - - - -

Blizu 100% građana se zalaže za socijalnu pravdu, a samo 1% je glasao za Borka.

(...)

Ма колико то било мало, више је добио од "Заветника" и то је добар знак.

Из разлога што сам пореклом из Параћина, драго ми је што је у традиционално левичарском Параћину листа Борко Стефановић - СРБИЈА ЗА СВЕ НАС прешла цензус.

Бланкирани,
о комичном Борку Стефановићу не вреди трошити речи. Какав је то левичар који, када га сликају у “прада” ципелама,
потврди да их је купио на распродаји за 150 евра и поентира питањем “где има јефтинијих ципела од 150 евра”?

Дакле, шатро левичар који ни не зна да постоје ципеле јефтиније од српског минималца, а истовремено се представља
као заштитник мученика који примају 150 евра месечно.
Као и обично, немаш две чисте у глави Друкаро! ;)

Свако гласање за Борка, био је двоструко бачени глас.

:ok:

Većina ovdašnjeg naroda žudi za vođom kojem bi poklonila mozak, slobodu i novac na upravljanje.
Мислиш да та већина мозак уопште користи?

Да ти кретени ВуЋкове економске "успехе" подвргну процентом рачуну, скапирали би за 2 минута
да они који у Србији имају фантастичну плату од 350 јевреја, ону од обећаних 700 ће примити тек за 40 година!

Мислиш да та већина мозак уопште користи?

Да ти кретени ВуЋкове економске "успехе" подвргну процентом рачуну, скапирали би за 2 минута
да они који у Србији имају фантастичну плату од 350 јевреја, ону од обећаних 700 ће примити тек за 40 година!

Jbg, nama od prvog razreda treba uvesti predmet Osnovni ekonomije da bi se ovaj narod opismenio i prestao da bude kupac belih bubrega po ceni pravih....

Back