Zbog napada na Kobre uhapšeno šest lica u Novom Sadu, terete se za teško ubistvo u pokušaju

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.276
https://n1info.rs/vesti/zbog-napada...m-sadu-terete-se-za-tesko-ubistvo-u-pokusaju/
1000008076.webp

U Novom Sadu juče je uhapšeno nekoliko lica zbog napada na pribadnike Kobri prilikom protesta u sredu, piše Danas.
Njima je noćas određeno zadržavanje do 48 sati i sumnjiče se za teško ubistvo u pokušaju, saznaje Danas od advokata Marka Klipe, koji brani jednog od osumnjičenih.

Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“ je jedinica neposredno potčinjena načelniku Generalštaba Vojske Srbije namenjena za bezbednosnu zaštitu određenih lica i objekata od posebne važnosti.

Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“ realizuje sledeće težišne zadatke:

• Bezbednosnu zaštitu određenih lica i objekata,
  • Bezbednosnu zaštitu stranih vojnih delegacija prilikom poseta Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije
  • Protivterorističku zaštitu određenih lica i objekata,
  • Protivdiverzionu zaštitu određenih lica i objekata.
Nije njihovo da štite prostorije SNS-a, ni da ja znam jesu li Kobre u prostorijama SNS-a, niti to iko može da očekuje.
Nema od te optužnice ništa.

Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“ je jedinica neposredno potčinjena načelniku Generalštaba Vojske Srbije namenjena za bezbednosnu zaštitu određenih lica i objekata od posebne važnosti.

Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“ realizuje sledeće težišne zadatke:

• Bezbednosnu zaštitu određenih lica i objekata,
  • Bezbednosnu zaštitu stranih vojnih delegacija prilikom poseta Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije
  • Protivterorističku zaštitu određenih lica i objekata,
  • Protivdiverzionu zaštitu određenih lica i objekata.
Nije njihovo da štite prostorije SNS-a, ni da ja znam jesu li Kobre u prostorijama SNS-a, niti to iko može da očekuje.
Nema od te optužnice ništa.
Da, stvarno, što nisu rekli da su Kobre? Izgledali su kao ćaciji.

Нема ништа од те назови .Оптужнице.
Ускоро ћемо хапсимо @Обилић због лоповлука и његове пристРастраношћу са ЕСЕНЕСОМ.....
да видимо Ми шта Обилић ту крије..које паре је опрао и које спорне нЕКРЕТНИНЕ СУ у пИТАЊУ..

Ускоро ћемо хапсимо @Обилић због лоповлука и његове пристРастраношћу са ЕСЕНЕСОМ.....
да видимо Ми шта Обилић ту крије..које паре је опрао и које спорне нЕКРЕТНИНЕ СУ у пИТАЊУ..

Nisam majkemi keve, evo vaš sam, ej, stante braćo, evo smejem se Vučićiju ... 😟

Obilic je jedino oprao 200 evra SNS penzije, greskom zaboravila baba pare u dzep od farmerki kada je prala.

Nisam majkemi keve, evo vaš sam, ej, stante braćo, evo smejem se Vučićiju ... 😟
Жао нас је,али у догледном Периоду ,мораћеш да будеш процесуиран па ти онда докажи да си исправан.
Зато што Лоповлук оваквих Размера који се сад тренутно дешава у Србији,ми то нисмо доживели још од 1946 кад је Озна ишла од Куће до Куће и отимала Људима прасиће,козе,овце,брашно из шпајза...

Жао нас је,али у догледном Периоду ,мораћеш да будеш процесуиран па ти онда докажи да си исправан.
Зато што Лоповлук оваквих Размера који се сад тренутно дешава у Србији,ми то нисмо доживели још од 1946 кад је Озна ишла од Куће до Куће и отимала Људима прасиће,козе,овце,брашно из шпајза...

Jaooo, sve ću da vratim, pa ja sam se samo šalio, koliko su drugi uzeli to nije ništa ...
Neka živi novi poredak sa drugar'com Milom na čelu.

Back