Borko...pardon...Borka ....divlja na RTS-u i hoce bije Duleta Savica

:) Аха, значи по питању овога смо на истој страни?

Није проблем што их зовемо Шиптарима?

И то је сасвим уреду кад радимо јер их не вређа?

Па не вређа их, али неки Срби мисле да их тиме вређају, па онда када хоће да их увреде назову их тако:).

u vezi boldovanog

dule savic je nas, nema price, ali taj Nikola Kavaja-Den Tana patriotizam po americkom receptu i mene odbija

a drugoboldovano, nisam ni ja bijo u radiju, al verujem da tamo ima mali ljudi

To da je Dule Savic nas vise nisam siguran. Kazem, i dalje generalno postujem njegovo misljenje, ali te price o genocidu komunista nad srpskim narodom, koje valjda treba da pokazu kako smo mi, eto, i sami nad sobom pocinili genocid, a kamo li na drugima, su mi vise stvarno preko q...

A za to drugo boldovano se pitam da li znas uopste o cemu sam pricao. Jesi li gledao emisiju?

Па не вређа их, али неки Срби мисле да их тиме вређају, па онда када хоће да их увреде назову их тако:).

Srbi koji mrze Albance misle da ih vređaju i kad ih nazovu Albancima, pa šta s tim? Da im zabranimo da ih oslovljavaju bilo kako?

Na zapadu se i danas čak u naučnim krugovima tvrdi da je Srbin zapravo ,,Servus”, a Sloven ,,Slavus” ili ,,Sclavus” – dakle, sluga i rob.

Ne vidim da je iko od tih ovdašnjih dušebrižnika za ljudska prava iskazao protest protiv tako fanatičnog šovinizma.

Srbi koji mrze Albance misle da ih vređaju i kad ih nazovu Albancima, pa šta s tim? Da im zabranimo da ih oslovljavaju bilo kako?

Na zapadu se i danas čak u naučnim krugovima tvrdi da je Srbin zapravo ,,Servus”, a Sloven ,,Slavus” ili ,,Sclavus” – dakle, sluga i rob.

Ne vidim da je iko od tih ovdašnjih dušebrižnika za ljudska prava iskazao protest protiv tako fanatičnog šovinizma.

Подржале Борка и Наташа, Соња се прећутно слаже ...:dash::dash::dash:

..ne prevodi se kao "sluzhiti", vec kao "shtititi"..dakle shtititelj, branioc..

Hvala :)

Naskočila na gredu :hahaha:

Nego, "ja nikad u životu nisam videla CIU..." možbit, u tome je lahko problem. Prosto je politički i nacionalno frustrirana i slepa. Najgore, sigurno veruje da je dobronamerna. Mnogo su manje štetni oni koji dobijaju pare. Racionalni su, za njih ima nade. Kako ono beše, "nešto što se ne zasniva ni na kakvom razlogu nikakav razlog ne može pokolebati".

Ни једна од сподоба те врсте није из Србије.
Нисам ни ја Српкиња из Србије, већ пореклом Личанка, па сам свесна и максимално критична и тврдим да су Србији матици највише штете нанели ураво ови моји Личани
и Црногорци.

Свесни су они на западу да ће Срби бити сломљени тек кад сломе Србе из Србије и то из Шумадије.

u tom cilju se i vrsi dalja marginalizacija nas iz srbije, koja traje od 45-e.
neverovatno je da neki koji su dosli iz republike gde je na popisu pre tridesetak godina bilo 3% srba i koja se otcepila , stizu uveravanja da su bas tamo srbi koji treba da predvode srpski korpus, valjda racunaju tu i ovu njihovu borku.
neotcepljena srbija od jugoslavije, predvodjena raznim borkama iz bivsih jugo republika vise podseca na jugoslaviju maticnu drzavu jugoslovena, nego na srbiju maticnu drzavu srba.

u tom cilju se i vrsi dalja marginalizacija nas iz srbije, koja traje od 45-e.
neverovatno je da neki koji su dosli iz republike gde je na popisu pre tridesetak godina bilo 3% srba i koja se otcepila , stizu uveravanja da su bas tamo srbi koji treba da predvode srpski korpus, valjda racunaju tu i ovu njihovu borku.
neotcepljena srbija od jugoslavije, predvodjena raznim borkama iz bivsih jugo republika vise podseca na jugoslaviju maticnu drzavu jugoslovena, nego na srbiju maticnu drzavu srba.
Али ипак ме једна ствар радује, а то је да те сподобе ипак нису Српкиње, ипак су све умешане и половичне. Али свима су им мајке Хрватице, а очеви комунистички комесари, генерали, дипломате....
Мој став је да Србију треба да води Србин из Србије. РС Србин из РС и тд.
Звучи као генерализација и јесте у неку руку, али мислим да је одличан начин да се одређене евентуалности избегну.

Али ипак ме једна ствар радује, а то је да те сподобе ипак нису Српкиње, ипак су све умешане и половичне. Али свима су им мајке Хрватице, а очеви комунистички комесари, генерали, дипломате....
Мој став је да Србију треба да води Србин из Србије. РС Србин из РС и тд.
Звучи као генерализација и јесте у неку руку, али мислим да је одличан начин да се одређене евентуалности избегну.

Borka je generalsko dete. I dalje zivi u kuci na Senjaku koju su komunisti oduzeli posle rata. I to joj ni najmanje ne smeta.

Нормално је да јој не смета.
Она је лицемер.
Проповеда мир и једнакост, а живи у кући коју су на правди Бога отели неком човеку који ју је уз муку стекао.
То су ти типични представници деце комунизма: умишљају да имају ексклузивно право на све, чак и на зло према другима. А кад њих неко дохвати онда се на сва звона позивају на правду.

To da je Dule Savic nas vise nisam siguran. Kazem, i dalje generalno postujem njegovo misljenje, ali te price o genocidu komunista nad srpskim narodom, koje valjda treba da pokazu kako smo mi, eto, i sami nad sobom pocinili genocid, a kamo li na drugima, su mi vise stvarno preko q...

A za to drugo boldovano se pitam da li znas uopste o cemu sam pricao. Jesi li gledao emisiju?

Kumunisti jesu pocinili genocid nad srpskim narodom . Imas temu o tome na istoriji .
Kmunisti su se odrekli svog porekla , pa sebe i nisu smatrali Srbima .

To imas i u ovo doba . Evo pogledaj Gradjanski Savez , na primer . Ili LDP . Klasicne kmunjare Jugo tipa . Dali se iko od njih zaista oseca kao Srbin ?

svaki kamen iz vase maticne republike je za nas ko najfiniji dijamant!
svi ste vi za nas i carevi i carice samo je pitanje, dokle?
malo je nas srba iz srbije za vas tolike careve i carice ,generale,vojvode i vojvodkinje,za takve velicine koje treba koristiti samo za rasad finoce.
mi gedze,gedzule sa zemlje i to nase, prosto nam zao sto je dedinje tako malo, da vama svakom tako finom i vaznom kao vasa carica, ne damo svakom po hektar plemenite dedinjske zemlje i to plemenite od vaseg oslobadjanja i dolaska u srbiju.

borko je najbolji primer kako se brani interes svoga naroda.
napadajuci konstantno srbe i srbiju ,srpski nacionalizam , omalovazavajuci cak i duleta savica, borko prikriva svoj nacionalizam.
taj nacionalizam nikada nije kaznjen u srbiji .
u borkovoj drzavi dozvoljeno je za srbe reci da su okupatori i uciti o tome u udzbenicima.
a kako je u srbiji , pazite, borko vas jos uvek u sred srbije posmatra!

Back