Аха, значи по питању овога смо на истој страни?
Није проблем што их зовемо Шиптарима?
И то је сасвим уреду кад радимо јер их не вређа?
Па не вређа их, али неки Срби мисле да их тиме вређају, па онда када хоће да их увреде назову их тако

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аха, значи по питању овога смо на истој страни?
Није проблем што их зовемо Шиптарима?
И то је сасвим уреду кад радимо јер их не вређа?
u vezi boldovanog
dule savic je nas, nema price, ali taj Nikola Kavaja-Den Tana patriotizam po americkom receptu i mene odbija
a drugoboldovano, nisam ni ja bijo u radiju, al verujem da tamo ima mali ljudi
Па не вређа их, али неки Срби мисле да их тиме вређају, па онда када хоће да их увреде назову их тако.
Srbi koji mrze Albance misle da ih vređaju i kad ih nazovu Albancima, pa šta s tim? Da im zabranimo da ih oslovljavaju bilo kako?
Na zapadu se i danas čak u naučnim krugovima tvrdi da je Srbin zapravo ,,Servus”, a Sloven ,,Slavus” ili ,,Sclavus” – dakle, sluga i rob.
Ne vidim da je iko od tih ovdašnjih dušebrižnika za ljudska prava iskazao protest protiv tako fanatičnog šovinizma.
Srbi koji mrze Albance misle da ih vređaju i kad ih nazovu Albancima, pa šta s tim? Da im zabranimo da ih oslovljavaju bilo kako?
Na zapadu se i danas čak u naučnim krugovima tvrdi da je Srbin zapravo ,,Servus”, a Sloven ,,Slavus” ili ,,Sclavus” – dakle, sluga i rob.
Ne vidim da je iko od tih ovdašnjih dušebrižnika za ljudska prava iskazao protest protiv tako fanatičnog šovinizma.
Sve to na stranu, jel ima negde neki link na neki klip na netu od Borke kako plače? Ne gledah televiziju ovih dana pa sam propustila.
Ни једна од сподоба те врсте није из Србије.
Нисам ни ја Српкиња из Србије, већ пореклом Личанка, па сам свесна и максимално критична и тврдим да су Србији матици највише штете нанели ураво ови моји Личани
и Црногорци.
Свесни су они на западу да ће Срби бити сломљени тек кад сломе Србе из Србије и то из Шумадије.
Али ипак ме једна ствар радује, а то је да те сподобе ипак нису Српкиње, ипак су све умешане и половичне. Али свима су им мајке Хрватице, а очеви комунистички комесари, генерали, дипломате....u tom cilju se i vrsi dalja marginalizacija nas iz srbije, koja traje od 45-e.
neverovatno je da neki koji su dosli iz republike gde je na popisu pre tridesetak godina bilo 3% srba i koja se otcepila , stizu uveravanja da su bas tamo srbi koji treba da predvode srpski korpus, valjda racunaju tu i ovu njihovu borku.
neotcepljena srbija od jugoslavije, predvodjena raznim borkama iz bivsih jugo republika vise podseca na jugoslaviju maticnu drzavu jugoslovena, nego na srbiju maticnu drzavu srba.
Али ипак ме једна ствар радује, а то је да те сподобе ипак нису Српкиње, ипак су све умешане и половичне. Али свима су им мајке Хрватице, а очеви комунистички комесари, генерали, дипломате....
Мој став је да Србију треба да води Србин из Србије. РС Србин из РС и тд.
Звучи као генерализација и јесте у неку руку, али мислим да је одличан начин да се одређене евентуалности избегну.
Borka je generalsko dete. I dalje zivi u kuci na Senjaku koju su komunisti oduzeli posle rata. I to joj ni najmanje ne smeta.
аха то онај фазон брђани ослободили дедиње-заувек![]()
To da je Dule Savic nas vise nisam siguran. Kazem, i dalje generalno postujem njegovo misljenje, ali te price o genocidu komunista nad srpskim narodom, koje valjda treba da pokazu kako smo mi, eto, i sami nad sobom pocinili genocid, a kamo li na drugima, su mi vise stvarno preko q...
A za to drugo boldovano se pitam da li znas uopste o cemu sam pricao. Jesi li gledao emisiju?
Borka je carica. Ovi diletantski debili koji je pljuju samo pokazuju svoju frustriranost, jer nemaju kontraargumente da je pobiju.
Od primitivaca se drugo ne moze ocekivati, osim dapljuje i vredja.
Borka je carica.
Ovi diletantski debili koji je pljuju samo pokazuju svoju frustriranost, jer nemaju kontraargumente da je pobiju.
Borka je carica. Ovi diletantski debili koji je pljuju samo pokazuju svoju frustriranost, jer nemaju kontraargumente da je pobiju.