Borisu Tadicu..

„Jednom mu je neko, u zao cas i ko zna zbog čega i kako, rekao da je pametan!
Od tog trenutka je, taj inače miran i povucen covek, postao naporan i sebi i drugima!”
Најбоље је било у Јануару-Фебруару 2008 на председничким изборима кад је онолико викао, мислећи да ће народ боље схватити његове поруке ако гласније буде причао.:hahaha:
Онда после парламентарних избора прети да неће дозволити другачију власт од оне коју је замислио.:hahaha::mrgreen:
Ех, с таквим човеком су на власти СПС-ЈС, но што је најжалосније за такву политичку егзибицију их народ није казнио већ су у све три општине повећали број гласова. :roll::(:rumenko::think::dontunderstand::dash:

Баш тако, Колега
(почех да личим на Лимунку, мораћу да престанем са овим Јеленком:dash::dash::dash:)

И Вама је овај "Ваш",
баш онако потаман ...
Да је гори, био би у Америци (или у Албанији) ...

:dash::dash::dash:

Жива истина ......имаш бону од мене :)

:klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Има, има ...

Замисли да је Тома - Лопов победио и то још док је био у СРС !!!
(А мало му недостајало)

Ја то никад не бих рекао за Шешеља. И даље га ценим и поштујем иако више нисам за његову странку. Мој највећи политички противник није СРС већ ДС-Г17 и да је памети у врху СРС, искористили прилику да преко СНС ( да будем прецизан, у постизборној коалицији са њима) дођу на власт али они то избегавају. Све ми се чини да СРС нешто неће власт. Веома бих волео да грешим. :(

anonimus,nedokazanih kvaliteta,uz malo profesionalnih caka psihologa dodvori se narodu i sad ...???
veliko razocarenje,slaba sposobnost da odgovori zahtevima danasnjeg komlikovanog politickog trenutka !!!
preneo sve cake vladavine milosevica samo ih jos vise usavrsio-zemlju polako ali sigurno uveo u predsednicki sistem-na pola koraka smo od najgore diktature,ALI ISTINA JE DA SE U SRBIJI NE NAZIRE DRZAVNIK,BAR GA JA NE VIDIM,
NADAM SE DA GRESIM IZ SVEG SRCA !!!!

Pa sad zavisi...vi shipci ga zasluzujete(tadica),ali cime smo ga mi zasluzili :sad2:

Neeeeeeee oni zasluzuju Dinkica....vec imaju jednog manekena
FatmirSejdiu-maneken.jpg

I nesposobnog premijera
Hasim-Taci--1.jpg

Kunem se da cu govoriti istinu..Kosovo je "drzava".......:hahaha:

Ја то никад не бих рекао за Шешеља. И даље га ценим и поштујем иако више нисам за његову странку. Мој највећи политички противник није СРС већ ДС-Г17 и да је памети у врху СРС, искористили прилику да преко СНС ( да будем прецизан, у постизборној коалицији са њима) дођу на власт али они то избегавају. Све ми се чини да СРС нешто неће власт. Веома бих волео да грешим. :(

Синак,
ја поштујем твој став ...

Међутим, чак и ти
(иако си јасно нагласио своје страначко определење)
мораш да се запиташ
како неко,
било ко,
после 18 година
(при томе посланик од '93, Подпрецедник Владе)
напрасно "прогледа" ???

:think::think::think:

Разумем и твоју младост,
и неискуство,
и жељу да се нешто промени на боље,
али ...

:roll::roll::roll:

Не, пази човек је потпуно у праву, какве смо ми све људе гласали у последњих девет година, немамо права да се жалимо што нам овако иде. :(

..ОНИ који су га гласали (изабрали)...за њих је ОН
њихово огледало!

(према томе за мене која нисам гласала за њега не важи оно,
"свако има председника каквог заслужује",...ни по чему га нисам
заслужила, он и није мој председник)

..ОНИ који су га гласали (изабрали)...за њих је ОН
њихово огледало!

(према томе за мене која нисам гласала за њега не важи оно,
"свако има председника каквог заслужује",...ни по чему га нисам
заслужила, он и није мој председник)

I eto belaja: I predsednik se tako ponaša prema onima koji nisu glasali za nega:
Nije njihov predsednik, kao da su stranci!?:D

"Nacija moze da prezivi svoje budale, chak i one ambiciozne. Ali ne moze da prezivi izdaju iznutra.
Neprijatelj na kapijama je manje opasan, jer je poznat i nosi svoju zastavu otvoreno. Ali izdajnik se krece medju onima na kapiji slobodno, njegova podmuklost shusti svim hodnicima, chuje se u hodnicima same vlade.
Jer izdajica se pojavljuje ne kao izdajica, on govori akcentom svojih zrtava, on usvaja argumente zrtve kao svoje, on se dodvorava niskosti koja pociva u srcu svakog coveka.
On truli dusu nacije i radi tajno I neznano u noci da oslabi stubove grada.

On inficira drustvo tako da se vise ne moze odupreti.

Ubice se treba manje plasiti.
Izdajica je kuga."

Marcus Tulius Cicero
Rimski drzavnik, filozof i orator
58-e pre Hrista

Govor u senatu.
---------------------

cisto sumnjam da je tadic izdajica, on spada u budale ako se dozvoli da otvoreno kazem sta mase misle o toj jadnoj kreaturi.

budale pak nisu vredne paznje, mislim da se tezina opozicionog delovanje treba preneti na g-17 udruzenje

Има, има ...

Замисли да је Тома - Лопов победио и то још док је био у СРС !!!
(А мало му недостајало)

O neeeeeeee, tu bruku, jad i očaj ne bih mogla ni zamisliti...ni u najluđim snovima i noćnim morama...:dash::worth::evil::confused:

Da nas je to june ubolo, još bih se i molila da nas NATO i Ameri satru sa zemljom da nas nema više na zemaljskoj kugli...:worth::sad2:

Back