- Poruka
- 29.141
kako se ono kaze, svako ima predsednika kakvog zasluzuje.
mi imamo mnogo boljeg predsednika nego sto zasluzujemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најбоље је било у Јануару-Фебруару 2008 на председничким изборима кад је онолико викао, мислећи да ће народ боље схватити његове поруке ако гласније буде причао.„Jednom mu je neko, u zao cas i ko zna zbog čega i kako, rekao da je pametan!
Od tog trenutka je, taj inače miran i povucen covek, postao naporan i sebi i drugima!”

Куку, где ћеш горег од овог.mi imamo mnogo boljeg predsednika nego sto zasluzujemo.

Куку, где ћеш горег од овог.![]()

Баш тако, Колега
(почех да личим на Лимунку, мораћу да престанем са овим Јеленком)
И Вама је овај "Ваш",
баш онако потаман ...
Да је гори, био би у Америци (или у Албанији) ...
![]()

mslio sam na "prosek". inace uzimajuci u obzir neke forumase...![]()

Ја то никад не бих рекао за Шешеља. И даље га ценим и поштујем иако више нисам за његову странку. Мој највећи политички противник није СРС већ ДС-Г17 и да је памети у врху СРС, искористили прилику да преко СНС ( да будем прецизан, у постизборној коалицији са њима) дођу на власт али они то избегавају. Све ми се чини да СРС нешто неће власт. Веома бих волео да грешим.Има, има ...
Замисли да је Тома - Лопов победио и то још док је био у СРС !!!
(А мало му недостајало)
![]()

Не, пази човек је потпуно у праву, какве смо ми све људе гласали у последњих девет година, немамо права да се жалимо што нам овако иде.Pa sad zavisi...vi shipci ga zasluzujete(tadica),ali cime smo ga mi zasluzili![]()

Куку, где ћеш горег од овог.![]()

Pa sad zavisi...vi shipci ga zasluzujete(tadica),ali cime smo ga mi zasluzili![]()

Ја то никад не бих рекао за Шешеља. И даље га ценим и поштујем иако више нисам за његову странку. Мој највећи политички противник није СРС већ ДС-Г17 и да је памети у врху СРС, искористили прилику да преко СНС ( да будем прецизан, у постизборној коалицији са њима) дођу на власт али они то избегавају. Све ми се чини да СРС нешто неће власт. Веома бих волео да грешим.![]()

А за кога си гласао оних претходних десет?Не, пази човек је потпуно у праву, какве смо ми све људе гласали у последњих девет година, немамо права да се жалимо што нам овако иде.![]()

Млад сам човек па сам гласао свега две године, гласао сам Томислава Николића и Српску радикалну странку док није дошло до поделе у њој.А за кога си гласао оних претходних десет?![]()

PS.I naravno Palma...
Има, има ...
(А мало му недостајало)
![]()
Не, пази човек је потпуно у праву, какве смо ми све људе гласали у последњих девет година, немамо права да се жалимо што нам овако иде.![]()
..ОНИ који су га гласали (изабрали)...за њих је ОН
њихово огледало!
(према томе за мене која нисам гласала за њега не важи оно,
"свако има председника каквог заслужује",...ни по чему га нисам
заслужила, он и није мој председник)
Prva zena nije bila ''podobna'' njegovim roditeljima pa su se razisli. Ona je sada u nekom od manastira na KiM..
Има, има ...
(А мало му недостајало)
![]()