- Poruka
- 15.711
I sta je uradio u toj Rumuniji? Koji su efekti tih njegovih putovanja?
Da bi ga mi videli na utakmici,to je barem odmah bilo jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta je uradio u toj Rumuniji? Koji su efekti tih njegovih putovanja?
Što to mene pitaš, čitaj malo novine...
Ма видо ја да су наши навијачи кренули неког да бију, нисам знао да је Бота присутан, то објашњава све.
Ако спе пажљиво приметили гурање са полицијом, навијачи псују и гледају неког преко, који се налази иза полиције...
Zato što je najnormalniji i najkulturniji predsednik koga je Srbija imala u poslednjih 80 godina... Je6ote, kakvi ste tupani, pa to što su Tadić i gljIvica bili na tekmi sinoć, to je dobro za Srbiju, tako treba i tako se to radi. Glupani zatucani!
Pa o čemu ti čoveče pričaš???
On je bio u zvaničnoj poseti Rumuniji. Po običaju, domaćin poziva i organizuje sve oko prijema i smeštaja gosta... Kakvi silni šoferi, šta bre lupaš... To je normalni državnički posao, i tu nema ništa od razbacivanja para. Bolje se zapitaj šta bi sa miliončetom za Miladina, ili sa pokradenim tenderima, prodatim bankama i kriminalcima u uniformi....
Ovo je najnormalnije vršenje posla predsednika... Da je on pozvao u goste, koštalo bi daleko više.
Ti si kao nekad bio predsednik pa znas ko sta placa. Najlakse je njegov hir, da ode da gleda utakmicu nazvati Sluzbena poseta. Jer i ti kad odes kod strine u goste dobijes dzabe hranu i pice , ali sam platis put i poneses neki poklon.
Boris Tadic je bio sinoc na utakmici u Rumuniji. Mene zanima koliko nas je to predsednikovo zadovoljstvo kostalo? I da li je bilo potrebno?
1. PUT
2. DODATNO OBEZBEDJENJE
3. ISHRANA
4. DNEVNICE
Oko Tadica je sigurno bilo jos 20 -30 ljudi koji su sve ovo naplatili
minimum 50.000 evra
Ih, al ga proračuna.... U momentu... Šta ćeš, čovek ekonomist... Diplomiro na Kosovu (i Metohiji)
Pročitati moj potpis![]()
Само ти зезај али на Косову је дипломирала највећи стручњак свих времена - мр. ТабаковићАко нас она колективно не опорави од кризе неће нико
![]()
Ма видо ја да су наши навијачи кренули неког да бију, нисам знао да је Бота присутан, то објашњава све.
Ако спе пажљиво приметили гурање са полицијом, навијачи псују и гледају неког преко, који се налази иза полиције...
Čuj, diplomirala - magistrirala bre.
![]()
Vidiš da ima ono Mister ispred imena
Ih, al ga proračuna.... U momentu... Šta ćeš, čovek ekonomist... Diplomiro na Kosovu (i Metohiji)
Pročitati moj potpis![]()
Зато сада гробар уваљује!Ма пошла у основну школу са 5 година, генијалац
А онда од толике памети и мудрости осмислила реформу у чијем је центру хлеб од 3 динара па кад је пропало увалила се Гробару, дај шта даш![]()
Зато сада гробар уваљује!![]()