BORIS TADIC........., ili niko!

• Začetnik teme Začetnik teme Conte
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde sacu ja sa tobom da edem govna do 1 sat uvece ko je ko?

Tadic je predsednik Srbije i lider najjace stranke u Srbiji, koja istu vodi u buducnost i prosperitet, pametan, i sa mnogo sposobnih ljudi oko sebe

DAKLE: ZA EVROPSKU SRBIJU........, ljudi!

...ne znam sta bih ti rekla...ja oduvek glasam za DS...Prvo za Djindjica, pa sad za Tadica...
Mislim da ti ne razumes moju salu..Ako sam te dobro shvatila Ti mislis da je poenta posta da cu glasati jer je lep, a ja sam ti upravo objasnila da je to samo dodatni plus...
Inace, mislim da ovaj gospodin koji je otvorio temu malo za...va

Nisam shvatila da ćeš zato glasati. Čitala sam neke tvoje postove od ranije, pa sam shvatila da nisi maloumna. Već mi je komentar, iako kapiram da je bila šala, na ruku onima koji nisu za DS, a uz to mrze žene. Nekako ne volim kada im se daje materijal za gluposti. Oni ne kapiraju ili ne žele da kapiraju šale, već koriste za sopstvene teorije. A onda žene ispadnu ćurke koje glasaju za Tadića zato što je lep čovek. Pa bilo je takvih priča kada se prvi put kandidovao. Česta su bila pitanja i komentari, kada se kandidovao prvi put, zašto on, da li zato što je lep? lJudi koji ne žele da shvate neće shvatiti i dovoljna im je samo mala iskra da naprave požar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back