Borba za ravnopravnost?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nesons

Iskusan
Poruka
5.426
Iz nekog stranog prevoda teksta sa podforuma me zabrinuo jedan deo toga gde kaze: ...to koci u borbi za ravnopravnost medju polovima...?!
Pa me interesuje kako zene gledaju na to? Tu borbu, treba li se boriti i zasto? Sto je najbitnije: sta je cilj te ''borbe za raznopravnost''?!
Pratite li te trendove po tom pitanju, ima li kod nas takvih organizacija i ako je neko caln, zanima me cemu to sluzi?
Zasto se zene bore da budu ko muskarci ili cak i vise od toga? U kom ravcu to ide....?:think:

ps: S obzirom da uglavnom zene postavljaju teme i na muski deo foruma a zene sve teme ovde na zenskom delu, usudio sam se da uradim kontra od ocekivanog ;)

Poslednja izmena:
uuuu zene al ste ga docekale na noz....pobeci ce nam...a taman s e jedan usudio da udje u zenski brlog....takva hrabrost u najmanju ruku zasluzuje ljubaznost:D
a sto se tice teme....samo smo nabile sebi dupli posao,a i dalje imamo muskarce sa zalepljenim daljincem u ruci u lezecem polozaju....boze kakva divna prirodna pozicija za muskarce...kad bismo to mogle nekako d a prenebregnemo i izborimo se za daljinac:mrgreen:

uuuu zene al ste ga docekale na noz....pobeci ce nam...a taman s e jedan usudio da udje u zenski brlog....takva hrabrost u najmanju ruku zasluzuje ljubaznost:D
a sto se tice teme....samo smo nabile sebi dupli posao,a i dalje imamo muskarce sa zalepljenim daljincem u ruci u lezecem polozaju....boze kakva divna prirodna pozicija za muskarce...kad bismo to mogle nekako d a prenebregnemo i izborimo se za daljinac:mrgreen:

Pa i na daljinski udarate , e ovo već nije u redu :D .Sem toga vi ne znate sa njim da baratate kao mi :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back