belazena
Gost
- Poruka
- 185
Mlada sam , ali više nisam devojka. Stalno nailazim na neodobravanje mahom žena zašto već nisam udana i da li ću ikad da se udam. Kad imam partnera, onda prigovaraju da sam tlačitelj zato šta ne dopuštam da hihoću s njim i da mu se nabacuju, zovu k sebi na druženje bez mene i sl. Pitam se zašto onda takav partner ostaje samnom, zašto ne izabere neku od njih ako sma mahom grozna? Tu su i članice u obitelji koje se stalno uspoređuju samnom - od veša kakvog nosim do toga što kuham. Ne dao bog da sam rekla kako jedem paštetu iz konzerve (jednom u milijun slučajeva), odmah proglašavaju da sam loša domaćica i sl. Najgore mi je šta se i vlastita sestra okrenula protiv mene kad sam se svidela momku njezine drugarice pa ju je ostavio, jer se zaljubio u mene, a ova ga i dalje zvala. Šta sam ja tu kriva? Sa ženama na poslu ne pijem kafe i ne tračam muškarce, nego se sa svima odnosim kolegijalno i zato me mrze. Da li ja pogrešno postupam sa svima ili sam im trn u oku iako nisam miss sveta, nego jedna prosečna žena.