Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Вруће је и то не прија Мингу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Вруће је и то не прија Мингу.
Nisam meteoropata. Uzivam u vrelim danima jer me to podsjeca na Arabiju.
Nisam meteoropata. Uzivam u vrelim danima jer me to podsjeca na Arabiju.
kako to te podseca, kada nikada nisi bio u Arabiji?
moras da odes prvo, pa da te podseca. a i duznosti ti je da odes u Meku, jel da? jedino ako si bolestan, al fizicki, ovo psihicki se ne racuna, na to smo se navikli.

Asadov rođak ubio oficira jer ga je pretekao
![]()
Sirijske vlasti uhapsile su Sulejmana Asada bliskog rođaka predsjednika Sirije Bašara Asada, pod optužbom da je ubio oficira kada ga je pretekao na autoputu.
"Sulejman Hilal al-Asad je uhapšen i prebačen u pritvor", objavila je sirijska novinska agencija SANA ne navodeći više detalja.
Sirijska opservatorija za ljudska prava je, citirajući lokalne izvore, saopštila da je Sulejman uhapšen na putu između Latakije i Kardahe, sela iz kojeg potiče porodica sirijskog predsjednika.
Sulejman Asad, sin predsjednikovog brata od strica, optužen je da je u četvrtak uveče ubio iz vatrenog oružja pukovnika vazduhoplovnih snaga Sirije Hasana al-Šeika, pošto ga je on prethodno svojim vozilom pretekao na raskrsnici.
Incident se dogodio u provinciji Latakija, uporištu sirijskog režima i manjinske religijske grupe alavita, kojoj pripada Asad.
I ubijeni pukovnik i njegov ubica su alaviti, a incident je uzrokovao tenzije u prijestonici provincije Latakija, gde je u subotu više od 1.000 ljudi protestovalo protiv ubistva, tražeći pravdu za žrtvu.
Šeikova žena Majsa Ganem je ranije tokom današnjeg dana izjavila za jedan dnevni list da joj je "predsjednik Asad obećao da će kazniti počinioca, ko god on bio".
(Vijesti.ba)
http://minber.ba/index.php/vijestii-kategorija/23557-asadov-rodak-ubio-oficira-jer-ga-je-pretekao

Nije previše pametan.Pametan neko covek, svaka mu je na mestu samo ga treba razumeti.
Nije previše pametan.
Da je pametan, onda bi rekao da bi preko UN postigao da se islamistima nametnu stroge sankcije i da niko ne smije od njih ništa kupiti.
Sa tim bi palo finansiranje i islamista nebi bilo više.
Donald Tramp, jedan od 17 kandidata za nominaciju Republikanske stranke na izborima za predsednika SAD 2016, izneo je svoju strategiju za borbu protiv Islamske države, koja uključuje slanje američkih vojnika na teren i zauzimanje naftnih postrojenja koja su jedan od glavnih izvora finansiranja džihadista.
Najvažnije da se džihadistima oduzme kontrola nad naftom, rekao je američki milijarder u izjavi za MSNBC.
- Da vam kažem šta bih ja uradio. Oni imaju puno novca zato što imaju naftu, mnogo nafte. Ja bih žestoko napao svako mesto gde imaju naftu i poslao vojnike u te oblasti. Zauzeo bih naftu - rekao je on.
Tako bi džihadistima oduzeo značajan izvor finansiranja, objasnio je on i dodao da su drugi deo izvora njihovog finansiranja, izgleda, banke.
- Novac ide preko saudijskih i drugih banaka. To morate da presečete. Ja bih uništio primarni izvor njihovog bogatstva, a to je nafta. A da bi se to uradilo morate da pošaljete vojnike - i ja bih ih razbio. Ali bih ih opkolio i uzeo naftu za našu zemlju. Jednostavno bih uzeo naftu - naglasio je Tramp.
![]()
extra lik
![]()

Ponašaju se isto ko Srbi!
Sirija je lijepa zemlja i to je zemlja muslimana koji vole da sse klanjaju pet puta na dan. Sirijski muslimani su dobri muslimani i oni zzele mir.
Ako Irak nije uspostavio stabilnost nakon rušenja Sadama Huseina zašto misliš da će Sirija procvetati nakon što se sruši Asad? Muslimanskim zemljama nisu problem diktatori što je primer Irak nego neobrazovanje, verski fanatizam i siromaštvo. Dok se to ne reši muslimanske zemlje će biti nestabilne.
Ponašaju se isto ko Srbi!

Da, dok zakonom ne zabrane islam nema im napretka !