Putko je za nekoliko mjeseci rijesio cecensko pitanje !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djoka. Samo se ti tesi. Celoj Rusiji je trebalo 15 godina i 2 Rata da umiri saku Cecenaca, od cega su Prvi Rat izgubili.
I on je isti kao i ISIL. To je ista teroristicka skupina koja hara Bliskim Istokom.
Putko je mit, a ti si u lazima subjekat koji velica mitove. Prosto I jednostavno.
e pa Mingec
Al Zarkavi je onaj koji je pozvao na "sveti rat" sunita protiv siita
i gle cuda, koliko je samo muslimana krenulo u taj rat
dakle, to ste zeleli, rat protiv siita da ih istrebite i samo vam je trebao izgovor
pazi Mingo, ili si ti u pravu ili sam ja u pravu
ako si ti u pravu, sto su muslimani onda i danas, posle 10 godina jos u tom medjusobnom bratoubilackom ratu za racun stranih sila ako je tako kako kazes Mingo?
ili sam ipak ja na tragu pravoj istini, i tacno je da se rat nastavlja jer suniti zapravo zele da se nastavi rat protiv siita, jer kako drugacije objasniti slanje tolikih para tamo iz zaliva i okoline umesto da se napadne ISIS i Asad svom silom i da ih uniste, a Turska, Katar, Bahrein, Jordan, Egipat, UAE, Saudija i jos NATO nad svima, itekako to mogu.
ipak, to se ne desava. desava se ono sto ja tvrdim.
Na tvoju veliku zalost, Ibn Katab nije uspio da postane predsjednik Cecenije.
To je teorija zavjere i nema u tome neke tajne. ISIL se osnovao spontano i posljedica je rata u Iraku i Siriji. Muslimani su sse distancirali od ISILa i muslimani zele da se ISIL raspadne.

Ali se zato narokao ruskih zivota.
nesto mi u tvojoj izjavi ne stima kako treba, nisam siguran da se ishod rata u ceceniji moze tako opisati
![]()

Da, ali je dozivio strahovit poraz !
Veliko cudo sto jedna nuklearna zemlja moze da razori grad manji od pola Beograda
Mene bi bilo sramota da se dicim time, narocito gradom u kojem je izginulo vise ruskih vojnika nego sto je Prorusa I Rusa izginulo ukupno u Ukrajini.
- - - - - - - - - -
Njegova jedinica je bila gerilska tako da I ne mogu da dozive veliki poraz vec samo da nanose Velike Gubitke.
Veliko cudo sto jedna nuklearna zemlja moze da razori grad manji od pola Beograda
Mene bi bilo sramota da se dicim time, narocito gradom u kojem je izginulo vise ruskih vojnika nego sto je zajedno Prorusa I Rusa izginulo ukupno u Ukrajini.
- - - - - - - - - -
Njegova jedinica je bila gerilska tako da I ne mogu da dozive veliki poraz vec samo da nanose Velike Gubitke.
Da, ali danas Grozni izgleda ljepse od evropskog Teherana.
To je zato sto njime ne vlada vehabisticka dinastija Izetbegovic !
Sto se tice ovog Kataba neandertalca, njegov cilj je bila Islamska Drzava Cecenija.
To se zavrsilo velikim neuspjehom posto ga je razbuco Ramiz Kadirov.
Trebas znati da onaj najpoznatiji ruski analiticar u Buducnosti vidi Kakvaz izvan Rusije.
ISIL se mora unistiti i to ce uciniti Amerikanci koji jos oklijevaju da udju pjesadijski. Amerika cce unistiti ISIL tako da nece biti vise ISILa i muslimani cce biti slobodni. Mi volimo muslimane iz Sirije i Iraka i volimo da oni zive u miru i da zajedno piju caj. Sunnije i Siije moraju zajedno biti i moraju se druziti. Irak i Sirija ce se osnovati kao zemlje muslimana koji ce stalno ici da klannjaju.
Muslimani trebaju da sse vole i da vole jedni drugima izmet i da ako je potrebno jedni druge operu od izmeta.
koja budalstina...jesi normalan kakav izmet?mislim znam da uvek nosite flasice sa vodom ali bas da zapirete jedan drugog to je bas bolesno...Muslimani trebaju da sse vole i da vole jedni drugima izmet i da ako je potrebno jedni druge operu od izmeta.
koja budalstina...jesi normalan kakav izmet?mislim znam da uvek nosite flasice sa vodom ali bas da zapirete jedan drugog to je bas bolesno...
Muslimani moraju biti takvi da se gade od svoje brace i da budu spremni prati jedni druge od izmeta. Kad musliman prdne da svi muslimani budu zadovoljni njegovim miomirisom.
I da dodam,Rusija 90 tih i danasnja Rusija su neuporedive,i ovde je tema Isil ane antiruske provokacije isil promotera
- - - - - - - - - -
Jeli ti neko hakno nalog mingo?da se muslimani gade svoje brace?