Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djoka. Samo se ti tesi. Celoj Rusiji je trebalo 15 godina i 2 Rata da umiri saku Cecenaca, od cega su Prvi Rat izgubili.

nesto mi u tvojoj izjavi ne stima kako treba, nisam siguran da se ishod rata u ceceniji moze tako opisati
russia-chechnya-grozny-war-ru102563.jpg

e pa Mingec

Al Zarkavi je onaj koji je pozvao na "sveti rat" sunita protiv siita

i gle cuda, koliko je samo muslimana krenulo u taj rat

dakle, to ste zeleli, rat protiv siita da ih istrebite i samo vam je trebao izgovor

Al Zarkavi je jedan terorista i on ne moze da predstavlja Islam niti sunije. Svi muslimani sse ogradjuju od njega i on je zasluzzeno zavrsio.

pazi Mingo, ili si ti u pravu ili sam ja u pravu

ako si ti u pravu, sto su muslimani onda i danas, posle 10 godina jos u tom medjusobnom bratoubilackom ratu za racun stranih sila ako je tako kako kazes Mingo?

ili sam ipak ja na tragu pravoj istini, i tacno je da se rat nastavlja jer suniti zapravo zele da se nastavi rat protiv siita, jer kako drugacije objasniti slanje tolikih para tamo iz zaliva i okoline umesto da se napadne ISIS i Asad svom silom i da ih uniste, a Turska, Katar, Bahrein, Jordan, Egipat, UAE, Saudija i jos NATO nad svima, itekako to mogu.
ipak, to se ne desava. desava se ono sto ja tvrdim.

pazi Mingo, ili si ti u pravu ili sam ja u pravu

ako si ti u pravu, sto su muslimani onda i danas, posle 10 godina jos u tom medjusobnom bratoubilackom ratu za racun stranih sila ako je tako kako kazes Mingo?

ili sam ipak ja na tragu pravoj istini, i tacno je da se rat nastavlja jer suniti zapravo zele da se nastavi rat protiv siita, jer kako drugacije objasniti slanje tolikih para tamo iz zaliva i okoline umesto da se napadne ISIS i Asad svom silom i da ih uniste, a Turska, Katar, Bahrein, Jordan, Egipat, UAE, Saudija i jos NATO nad svima, itekako to mogu.
ipak, to se ne desava. desava se ono sto ja tvrdim.

To je teorija zavjere i nema u tome neke tajne. ISIL se osnovao spontano i posljedica je rata u Iraku i Siriji. Muslimani su sse distancirali od ISILa i muslimani zele da se ISIL raspadne.

To je teorija zavjere i nema u tome neke tajne. ISIL se osnovao spontano i posljedica je rata u Iraku i Siriji. Muslimani su sse distancirali od ISILa i muslimani zele da se ISIL raspadne.

da spontano :lol:

i Bin Laden je spontano obucavan u CIA, i CIA je spontano slala oruzje pare i ostalu logistiku u Avganistan, Bin Laden je onda zauzvrat spontano digao u vazduh ambasade u africi, spontano je napao njujork, a spontano su amerikanci bombardovali sudan, irak i avganistan kao prvi odgovor, a onda su usledile i spontane invazije na avganistan i irak. spontano je al kaida krenula i u bombaske napade u Iraku na siite, Al Zarkavi glavni operativac Al Kaide u zalivu je pozvao na spontani "sveti rat" protiv siita, i tako, sve spontano....

mda, ja zivim u nekoj zabludi, a svaki dan neki musliman umire spontano nasilno, za ciju korist?
ma ne, nije to CIA zakuvala. amerikanci su nevinasca. sta si ono pricao, ti bi dao sestru za amerikanca?

inace bode oci da nijedan musliman nije pozvao na dzihad protiv amerikanaca

a cinjenica je da su englezi i amerikanci odgovorni ili su direktno ubili vise muslimana za poslednjih stotinak godina, nego svi ratovi islamskih zemalja na unutrasnjem ili spoljasnjem planu u bar 500 godina unazad ako ne i u celoj istoriji islama sveobuhvatno.

ma ne, anglo-amerikanci su najbolji prijatelji islama.

nesto mi u tvojoj izjavi ne stima kako treba, nisam siguran da se ishod rata u ceceniji moze tako opisati
russia-chechnya-grozny-war-ru102563.jpg

Veliko cudo sto jedna nuklearna zemlja moze da razori grad manji od pola Beograda :lol:

Mene bi bilo sramota da se dicim time, narocito gradom u kojem je izginulo vise ruskih vojnika nego sto je zajedno Prorusa I Rusa izginulo ukupno u Ukrajini.

- - - - - - - - - -

Da, ali je dozivio strahovit poraz !

Njegova jedinica je bila gerilska tako da I ne mogu da dozive veliki poraz vec samo da nanose Velike Gubitke.

Veliko cudo sto jedna nuklearna zemlja moze da razori grad manji od pola Beograda :lol:

Mene bi bilo sramota da se dicim time, narocito gradom u kojem je izginulo vise ruskih vojnika nego sto je Prorusa I Rusa izginulo ukupno u Ukrajini.

- - - - - - - - - -

Njegova jedinica je bila gerilska tako da I ne mogu da dozive veliki poraz vec samo da nanose Velike Gubitke.

ja ne znam kako tebe nije sramota, jel znas ti koliko je civila, dece bre poginulo u Groznom a ti stavljas smajli na kraj recenice
jel znas koliko je male nevine i to mahom muslimanske dece, a ti stavljas smajli, smesno ti to?

kakav si ti bre covek, kakav si ti to musliman imas li obraz uopste, bar minimalno postovanje za izgubljene nevine zivote?

Mene bi bilo sramota da se dicim time, narocito gradom u kojem je izginulo vise ruskih vojnika nego sto je zajedno Prorusa I Rusa izginulo ukupno u Ukrajini.

- - - - - - - - - -

Da, ali danas Grozni izgleda ljepse od evropskog Teherana.
To je zato sto njime ne vlada vehabisticka dinastija Izetbegovic !

Sto se tice ovog Kataba neandertalca, njegov cilj je bila Islamska Drzava Cecenija.
To se zavrsilo velikim neuspjehom posto ga je razbuco Ramiz Kadirov.

ISIL se mora unistiti i to ce uciniti Amerikanci koji jos oklijevaju da udju pjesadijski. Amerika cce unistiti ISIL tako da nece biti vise ISILa i muslimani cce biti slobodni. Mi volimo muslimane iz Sirije i Iraka i volimo da oni zive u miru i da zajedno piju caj. Sunnije i Siije moraju zajedno biti i moraju se druziti. Irak i Sirija ce se osnovati kao zemlje muslimana koji ce stalno ici da klannjaju.

Da, ali danas Grozni izgleda ljepse od evropskog Teherana.
To je zato sto njime ne vlada vehabisticka dinastija Izetbegovic !

Sto se tice ovog Kataba neandertalca, njegov cilj je bila Islamska Drzava Cecenija.
To se zavrsilo velikim neuspjehom posto ga je razbuco Ramiz Kadirov.

Trebas znati da onaj najpoznatiji ruski analiticar u Buducnosti vidi Kakvaz izvan Rusije.

ISIL se mora unistiti i to ce uciniti Amerikanci koji jos oklijevaju da udju pjesadijski. Amerika cce unistiti ISIL tako da nece biti vise ISILa i muslimani cce biti slobodni. Mi volimo muslimane iz Sirije i Iraka i volimo da oni zive u miru i da zajedno piju caj. Sunnije i Siije moraju zajedno biti i moraju se druziti. Irak i Sirija ce se osnovati kao zemlje muslimana koji ce stalno ici da klannjaju.

ti izgleda nisi slusao sta je predvideo prorok Obama?

najmanje 10 (i slovima deset) godina rata

rat se nece zavrsiti kada padne Asad
pravi rat ce tek doci, jer samo Al Nusra moze i mora da ocisti Siriju a i Irak od ISIS terorista inace civilima nikada nece biti mirnog zivota
Turke, Saudiju, i ostale zabole. oni sede pod cadorom i jedu golubice za potenciju

I da dodam,Rusija 90 tih i danasnja Rusija su neuporedive,i ovde je tema Isil ane antiruske provokacije isil promotera

- - - - - - - - - -

Muslimani moraju biti takvi da se gade od svoje brace i da budu spremni prati jedni druge od izmeta. Kad musliman prdne da svi muslimani budu zadovoljni njegovim miomirisom.

Jeli ti neko hakno nalog mingo?da se muslimani gade svoje brace?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back