Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne treba se nista cuditi vec priavljivati moderatorima i strpljivo sacekati da se konkretne individue isprate na put kojim su trajno otisli jaguarka, vendeta i njihovi silni klonovi.

Ovaj forum je vrlo liberalan, moze se svasta napisati a kazne za prekrsaje su blage, medjutim za podrsku terorizmu je konacno usvojena nulta tolerancija, kako je i normalno da bude.

Najbiolje je da sotanu samo vasa jako uvazena misljenja, a da svi neistomisljenici budu banovani.

Tada cete moci da se razrahatite i pocnete ono cuveno: "Ja tebi serdare - ti meni vladiko!"

I forum ce posteti jednouman i VRLO INTERESANTAN...

Sa jedno 4-5 ucesnika....

I uz put su zaboravio da je socijalizam ukinut, a sa njime i VERBALNI DELIKT.

Svako KO NE VREDJA DRUGE moze da pise STA ZELI i za to ne bude kaznjen.

Ali ne sme da vredja pogrdnim imenima ostale ucesnike kao Karg, ti i jos neki...:per:

Najbiolje je da sotanu samo vasa jako uvazena misljenja, a da svi neistomisljenici budu banovani.

Tada cete moci da se razrahatite i pocnete ono cuveno: "Ja tebi serdare - ti meni vladiko!"

Ali ne sme da vredja pogrdnim imenima ostale ucesnike kao Karg, ti i jos neki...:per:
Што лажеш за рушење Палмире и руску интервенцију?
Матор човек и лажеш тако јадно, претвориће те Бог у магарца па ће те људи јашити.

Majmune, rugaš se uništavanju nečega što je pregrmelo sve ratove i osvajanja u dva i kusur milenijuma, kako te nije sramota? Takvo mišljenje vređa zdrav razum i svakog, opet da podvučem, normalnog čoveka na ovoj planeti i, s obzirom da podržava terorizam, ne treba da bude deo ove planete...
Примитивац, уосталом ево линкови.
Још 1. септембра је сателитским снимцима потврђено рушење Палмире:
http://hr.n1info.com/a69686/Svijet/...otvrdile-IS-srusio-drevni-hram-u-Palmiri.html
Руска интервенција почела је 30. септембра:
http://www.telegraf.rs/vesti/183754...mska-drazava-kriva-za-sve-ove-tragedije-video
Све ово су врло скорашњи догађаји, можеш мислити колико неко мора бити лажов да намерно одриче стварност.
Има седам банки и лаже за медаљу!

Negde na pocetku Ruske antiteroristicke operacije napisah da bi bilo dobro da u ratna dejstva ukljuce Tu- 22M3 ( za ,, stratege ,, cak ni ja nisam mislio da ce biti ukljuceni :eek: ) .... Ali izgleda na neki jos nisu shvatili Ruske poruke ..

Stoga ne bi bilo lose da teroriste klepe i sa par interkontinentalnih raketa sa konvencionalnom bojevom glavom ... :think: ...

A ne, varas se, smes ti da vredjas, nije to zabranjeno, ne tebe niko ne stedi po pitanju komplimenata koje ti udeljuju pa se ne ocekuje ni od tebe da cutis.

Takodje imas pravo na svoje stavove koliko god hoces

Jedino ne bi smeo da direktno podrzavas teroriste i slavis njihiva nedela.
Za to ce te garantovano i sasvim opravdano nogirati.

U Palmiri je ucinjen tezak zlocin protiv covecnosti i istorijskog nasledja citavog sveta. Nacin na koji je mucenicki postradao stari kustos Palmire je jedan od simbola zlicina ISISa u ovom ratu. Zahebavati se s tim je imbecilni pokazatelj nedostatka barem bazicnog nivoa ljudskosti sto te cini sagovornikom za izbegavanje

Примитивац, уосталом ево линкови.
Још 1. септембра је сателитским снимцима потврђено рушење Палмире:
http://hr.n1info.com/a69686/Svijet/...otvrdile-IS-srusio-drevni-hram-u-Palmiri.html
Руска интервенција почела је 30. септембра:
http://www.telegraf.rs/vesti/183754...mska-drazava-kriva-za-sve-ove-tragedije-video
Све ово су врло скорашњи догађаји, можеш мислити колико неко мора бити лажов да намерно одриче стварност.
Има седам банки и лаже за медаљу!

veliki krang (avatar) Učlanjen
08.11.2014.
Pol
muški

Kakvo si ti teško đubre, i još pojma nemaš da su oni sve to razlupali mesecima pre ruske intervencije...

---------------------------------------------------------------------

Ovaj kaze da su kipovi polupani "mesecima pre" a ti kazes 29 dana pre....

Ko tu sada LAZE? :rtfm:

Ти ниси способан да мислиш, све је то срушено пре руске интервенције и то под диригентском палицом мерикењаца.
Зато ће мерикењија бити сажежена небсеким огњем, а њене присталице бацане алигаторима.

liku je dosadno tamo gde se nalazi pa prosipa bisere cisto da nesto kaze,svi znamo da su ljudozderi unistili spomenike davno pre pocetka ruske intervencije,pojedini su se radovali sto su "rebelsi"zauzeli palmiru

Negde na pocetku Ruske antiteroristicke operacije napisah da bi bilo dobro da u ratna dejstva ukljuce Tu- 22M3 ( za ,, stratege ,, cak ni ja nisam mislio da ce biti ukljuceni :eek: ) .... Ali izgleda na neki jos nisu shvatili Ruske poruke ..

Stoga ne bi bilo lose da teroriste klepe i sa par interkontinentalnih raketa sa konvencionalnom bojevom glavom ... :think: ...

Предпостављам да ће и то да се убрзо деси тек толико да се провери у правим бојевим дејствима шта се догоди када груне 10-15 тона експолозива.

veliki krang (avatar) Učlanjen
08.11.2014.
Pol
muški

Kakvo si ti teško đubre, i još pojma nemaš da su oni sve to razlupali mesecima pre ruske intervencije...

---------------------------------------------------------------------

Ovaj kaze da su kipovi polupani "mesecima pre" a ti kazes 29 dana pre....

Ko tu sada LAZE? :rtfm:
Лажеш. У линку се даје ПОТВРДА 29 дана пре интервенције да су кипови раније порушени.
Стварно си јадан

Zato i zovu U POMOC u koaliciju druge zapadne zemlje...

Zato sto su shvatili da NE MOGU SAMI......

Ja nikoga nisam nazvao DJUBRETOM, ni GOVNETOM ni DEZERTEROM, ni SMRADOM MALOUMNIM.....Kao sto RADITE VI.....

Niti sam JEDNOM RECI podrzavao teroriste....

A za Palmiru - bas me briga!

I to nije kaznjivo.
Сем на ПП па си добијао по лабрњи.

- - - - - - - - - -

Што лажеш?

Opet lazes i izvrces. Zapad je bez Rusa bezpomocan, glavosjece ih samaraju ko najvece majmune. :aha:

Francuska traži vojnu pomoć od Rusije, a ne od NATO-a i Amerike!

http://www.intermagazin.rs/samar-americi-i-nato-paktu-francuska-trazi-vojnu-pomoc-rusije/

EU traži pomoć od Rusije oko migranata

http://www.srbijadanas.com/clanak/p...razi-pomoc-od-rusije-oko-migranata-08-09-2015

- - - - - - - - - -

Smejao sam se? :D

U sebi? :hahaha:

Ti se "smijes" samo ovdje, a u stvarnosti kmecis preko megafona jer Rusi sprzise mericke saveznike u Siriji, a merika ne smije ni prdnut! :kez:

Предпостављам да ће и то да се убрзо деси тек толико да се провери у правим бојевим дејствима шта се догоди када груне 10-15 тона експолозива.

Aposolutno si u pravu . :ok:

U ovoj fazi rata protiv terorista bilo bi sjajno odrediti par ciljeva i zveknuti interkontinetalnim raketama po njima , pa da vidimo koliko su efikasne i te zabrane preleta ...:think: .. Jednu bih pustio uvece , pa da grune po mraku , a drugu usred bela dana - da se neki opamete ...

Svet posle toga vise ne bi bio isti - postao bi mnogo bolje , bezbednije i mirnije mesto posle tih raketiranja i svi mi koji ne podrzavamo terorizam bili bismo Rusima veoma zahvalni ...A Rusima ionako dodje na isto gadjali njima po poligonima , ili po teroristima .. Ustvari , mnogo je korisnije da gadjaju po teroristima ... :) ...

Poslednja izmena:
Aposolutno si u pravu . :ok:

U ovoj fazi rata protiv terorista bilo bi sjajno odrediti par ciljeva i zveknuti interkontinetalnim raketama po njima , pa da vidimo i koliko su efikasne i te zabrane preleta ...:think: .. Jednu bih pustio uvece , pa da grune po mraku , a drugu usred bela dana - da se neki opamete ...

Svet posle toga vise ne bi bio isti - postao bi mnogo bolje , bezbednije i mirnije mesto posle tih raketiranja i svi mi koji ne podrzavamo terorizam bili bismo Rusima veoma zahvalni ...A Rusima ionako dodje na isto gadjali njima po poligonima , ili po teroristima .. Ustvari , mnogo je korisnije da gadjaju po teroristima ... :) ...

ama,
boje se Rusi da ne zalutaju tamo gde treba...
onda bi celi svet i disao normalnije :lol:

U ovoj fazi rata protiv terorista bilo bi sjajno odrediti par ciljeva i zveknuti interkontinetalnim raketama po njima , pa da vidimo i koliko su efikasne i te zabrane preleta ...:think: .. Jednu bih pustio uvece , pa da grune po mraku , a drugu usred bela dana - da se neki opamete ...

Kakve to crne "interkontinalne rakete" Rusi imaju ???

One sa YouTube-a ili parada? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back