mast
Iskusan
- Poruka
- 5.528
Уче их у џамији да убијају хришћане.
ne samo hriscane nego sve nemuslimane u celom svetu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Уче их у џамији да убијају хришћане.
ПропагандаJedna podmukla i vrlo uznemirujuca vest:
Pobunjenici napreduju u Hami. Nalaze se na pola puta izmedju Moreka i Sourana.
![]()
Jedna podmukla i vrlo uznemirujuca vest:
![]()

Пуштаће снимке некаквих растурених тенкова из рата у Камбоџи, а затим утврдити да је то "унапред договорена тактика повлачења, али вратиће се они".
Ja stalno pokušavam da se uživim u njihov mentalni sklop, da shvatim kako je moguće da su toliko daleko od realnosti, ali mi nikako ne uspeva. Imao sam prilike par puta da razgovaram sa beogradskim muftijom Muhamedom Jusufspahićem, njegova priča, pojava i javno delovanje odaju utisak čoveka koji svakom ljudskom biću želi najbolje. Znam da je upravo on na suđenju onom Grobaru Kimiju za paljenje Bajrakli džamije, kada je bio optužen kao jedan od vođa te mase, pobio navode optužnice ispričavši kako ga je Kimi zvao telefonom nekoliko sati pre samog događaja (valjda žive u istoj ulici), rekao mu da se nešto sprema i da odmah pozove policiju da to spreči, jer on sam (Kimi) to ne može da uradi. Po meni, uzevši u obzir celokupnu histeriju oko tog događaja, muftija je ispao ljudina.
Onda dođem na ovaj forum i čitam šta pišu pripadnici iste vere, čak i istog pravca u islamu kao i muftija Jusufspahić. Nikako mi nije jasna tolika razlika u stavovima. Jedno objašnjenje bi bilo nivo obrazovanja, ali kao što sam pomenuo na drugoj temi, i samozvani kalif Al - Bagdadi je doktor pedagogije i istovremeno jedan od najvećih krvnika koje je ova planeta ikada videla, pa mi se to objašnjenje ne čini dovoljnim. Drugo bi bilo da su ovi internet talibani kompletni ludaci, a treće i najverovatnije je da su oni svesni kako lažu, ali ih jednostavno nije briga niti sramota zbog toga.
Ja stalno pokušavam da se uživim u njihov mentalni sklop, da shvatim kako je moguće da su toliko daleko od realnosti, ali mi nikako ne uspeva. Imao sam prilike par puta da razgovaram sa beogradskim muftijom Muhamedom Jusufspahićem, njegova priča, pojava i javno delovanje odaju utisak čoveka koji svakom ljudskom biću želi najbolje. Znam da je upravo on na suđenju onom Grobaru Kimiju za paljenje Bajrakli džamije, kada je bio optužen kao jedan od vođa te mase, pobio navode optužnice ispričavši kako ga je Kimi zvao telefonom nekoliko sati pre samog događaja (valjda žive u istoj ulici), rekao mu da se nešto sprema i da odmah pozove policiju da to spreči, jer on sam (Kimi) to ne može da uradi. Po meni, uzevši u obzir celokupnu histeriju oko tog događaja, muftija je ispao ljudina.
Onda dođem na ovaj forum i čitam šta pišu pripadnici iste vere, čak i istog pravca u islamu kao i muftija Jusufspahić. Nikako mi nije jasna tolika razlika u stavovima. Jedno objašnjenje bi bilo nivo obrazovanja, ali kao što sam pomenuo na drugoj temi, i samozvani kalif Al - Bagdadi je doktor pedagogije i istovremeno jedan od najvećih krvnika koje je ova planeta ikada videla, pa mi se to objašnjenje ne čini dovoljnim. Drugo bi bilo da su ovi internet talibani kompletni ludaci, a treće i najverovatnije je da su oni svesni kako lažu, ali ih jednostavno nije briga niti sramota zbog toga.
muslimanska rabota...sta je to cudno...mlate se izmedju sebe jos od vremena Muhameda pa do dan danas..kako tek onda gledaju na one koji nisu njihove vere
Rebelsi roknuli Hamvi u Alepu
I ovi teroristi iz Pariza su navodno bili ljudine, ma to i je ono zastrasujuce, mislis da su se integrisali u drustvo i onda nesto tako...
Tog muftiju kao i onog iz Zagreba sam i ja upoznao u sklopu jednog projekta za jedan muzej...isto su na mene ostavili dobar dojam, kao i masa migranata sa kojima sam bio, ali zivimo u vremenu kad nikome nije za verovat.
u sklopu projekta 

Где уопште станују ти ликови из Исиса? Номади, шаторџије или имају нешто од чврсте грађе?
Где уопште станују ти ликови из Исиса? Номади, шаторџије или имају нешто од чврсте грађе?

Jedna podmukla i vrlo uznemirujuca vest:
![]()
Ruska superiornost pogodila Pekaru:
Rezultat: unistena pecnica
![]()

Jel ti shvataš da većina ljudi po tim vukojebinama baš i ne miriše ove čobane što su im okupirali mesta i proglasili kalifat? Što bre da poštenim ljudima uništavaš grad?
To kao kad bi tebi Šiptar upao u spavaću sobu, a onda dođe ekipa da ti pomogne tako što zapale celu kuću...

Nazalost sikiraciji nikad kraja:
Pobunjenici u Alepu najavili opstu mobilizaciju u borbi protiv ruskih i sitskih terorista.
... Koalicija nema sta vise da trazi , svi ce da prte glavom bez obzira.. ko za Moskvu .. ko za vasington .. ko za pariz .. ko u Teheran ...
... Svetski kalifat nista vise ne moze zaustaviti ....