Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle ovoga rat je i fakticki resen - velikom i istorijskom pobedom ljutih veabija ... Sad je sve uzalud :neutral: ... Koalicija nema sta vise da trazi , svi ce da prte glavom bez obzira.. ko za Moskvu .. ko za vasington .. ko za pariz .. ko u Teheran ...

Vreme je da se kopaju rovovi ispred Moskve i vasingtona - ljute veabije nadiru .. a nece se takvi junaci zadovoljiti samo Sirijom ....:think: ... Svetski kalifat nista vise ne moze zaustaviti .... :(

Amerika i Engleska, biće zemlja vehabijska. :(

:lol:

Mannerless-Level-Arab_o_146156.gif

Lako se razbacivati kunama koja nista ne vredi neka ovako baca rublju,dolar ili evro.

Nazalost sikiraciji nikad kraja:

Pobunjenici u Alepu najavili opstu mobilizaciju u borbi protiv ruskih i sitskih terorista.

Сикирација, то је сића (мала секира - сикирица, јелте), ал што их секирају (права секира) ови из ваздуха...па још по који кикирез изгиљотинира, е то је забрињавајуће и индикује појаву шуљева код тебе. Само полако и без напињања!

Posle ovoga rat je i fakticki resen - velikom i istorijskom pobedom ljutih veabija ... Sad je sve uzalud :neutral: ... Koalicija nema sta vise da trazi , svi ce da prte glavom bez obzira.. ko za Moskvu .. ko za vasington .. ko za pariz .. ko u Teheran ...

Vreme je da se kopaju rovovi ispred Moskve i vasingtona - ljute veabije nadiru .. a nece se takvi junaci zadovoljiti samo Sirijom ....:think: ... Svetski kalifat nista vise ne moze zaustaviti .... :(

mislim da se očekuje i evakuisanje svemirske stanice , Rusi užurbano prave raketu da spasu kosmonaute .

Где уопште станују ти ликови из Исиса? Номади, шаторџије или имају нешто од чврсте грађе?

Окупирали су вишемилионске градове, тамо ималу хотеле, виле, куће, шта пожеле отму од народа и ту се сместе, а и ликвидације недужних им нису стране, шта више то им је омиљена активност.

ako dodje do golemoga belaja a sve vise klizi na tome...muslimani ce se ujediniti (privremeno) da istrebe sve nevernike na planeti...a (ako) kada ostanu sami sigurno je da ce se opet dovatiti za grkljan izmedju sebe...
scenario br1: masovna deportacija muslimana iz Evrope u zemlje porekla da mogu da se klanjaju i 50 x na dan (malo verovatno)
scenario br2: masovna migracija Evropljana na Istok (Poljska,Rusija,Belorusija...)
scenario br3: Kina+Indija (oko 3 milijarde populacije) - razgranicenje ili dogovor ili unistenje jednih ili drugih

Christianity 2.2 billion[3] 31.50%
Islam 1.6 billion[4] 22.32%
Secular[a]/Nonreligious/Agnostic/Atheist ≤1.1 billion 15.35%
Hinduism 1 billion 13.95%
Chinese traditional religion[c] 394 million 5.50%
Buddhism 376 million 5.25%

to sto pise Hriscanstvo 2.2 milijarde to samo pise na ekranu + vec je razjedinjeno (pravoslavlje,katolicizam,protestanti,sektasi...)

Islam = 1.6 milijardi - podatak iz 2008 - sad je sigurno brojka oko 2 milijarde sa golemom tendencijom rasta
toliku masu ne moze na planeti niko da izkontrolise - osim mozda vanzemaljaca..ajd da ne palamudim od nemila do nedraga

Нема од тога ништа, муслиманске земље су неспособне да воде ратове, поготово ове арапске, најгори су на свету.
А поготово у Европи немају никакве шансе, били би истребљени у рекордном року да се деси такав сценарио.

За некога је ово терористички напад, а за некога борба против окупатора.

За Израелце је свакако тероризам, док је за Палестинце вид борбе против окупације.

Баш као што је и код нас било нормално да пресрећемо Турке по друмовима и да их кољемо, тако и они сада размишљају, али ово је 21. век...

I ovi teroristi iz Pariza su navodno bili ljudine, ma to i je ono zastrasujuce, mislis da su se integrisali u drustvo i onda nesto tako...

Tog muftiju kao i onog iz Zagreba sam i ja upoznao u sklopu jednog projekta za jedan muzej...isto su na mene ostavili dobar dojam, kao i masa migranata sa kojima sam bio, ali zivimo u vremenu kad nikome nije za verovat.

ko ce tebi verovati kad kazes da nema pravih prijatelja? meni DOSTA mojih prijatelja veruje i ja isto njima, a isto ne lazem i ne predstavljam se kao neko drugi

Asadov projektil razneo džihadističkog PR menadžera u direktnom prenosu

Projektil sirijske vladine vojske pogodio je Hamzu u trenutku kada je objašnjavao da su snage revolucije uzele pod kontrolu još jedno važno mesto (UPOZORENJE: Ovaj video može biti uznemiravajući)

Abu al Hamza, glavni „novinar" i PR menadžer Islamske države raznet je na sitne delove u direktnom prenosu.

Newsweek izdvaja: Svačija zemlja: Kako susedi rasparčavaju Siriju

Abu al Hamza (Ahmad al Uarda), Saudijac po nacionalnosti, duge godine bio je glavni novinar i PR menadžer „Islamske države“. Pravio je reportaže o krvavim raspravama nad zarobljenicima, prethodno je voleo da postavlja pitanja „nevernima". Hamza pritom nije krio svoje zadovoljstvo a učestvovao je i sam u masakrima.

Jedna slična reportaža postala je poslednja za ovog teroristu. Projektil sirijske vladine vojske pogodio je Hamzu u trenutku kada je objašnjavao da su „snage revolucije uzele pod kontrolu još jedno važno mesto“, prenosi Ruska reč.

Umro je kako je ziveo - u direktnom prenosu

Asadov projektil razneo džihadističkog PR menadžera u direktnom prenosu

Projektil sirijske vladine vojske pogodio je Hamzu u trenutku kada je objašnjavao da su snage revolucije uzele pod kontrolu još jedno važno mesto (UPOZORENJE: Ovaj video može biti uznemiravajući)

Abu al Hamza, glavni „novinar" i PR menadžer Islamske države raznet je na sitne delove u direktnom prenosu.

Newsweek izdvaja: Svačija zemlja: Kako susedi rasparčavaju Siriju

Abu al Hamza (Ahmad al Uarda), Saudijac po nacionalnosti, duge godine bio je glavni novinar i PR menadžer „Islamske države“. Pravio je reportaže o krvavim raspravama nad zarobljenicima, prethodno je voleo da postavlja pitanja „nevernima". Hamza pritom nije krio svoje zadovoljstvo a učestvovao je i sam u masakrima.

Jedna slična reportaža postala je poslednja za ovog teroristu. Projektil sirijske vladine vojske pogodio je Hamzu u trenutku kada je objašnjavao da su „snage revolucije uzele pod kontrolu još jedno važno mesto“, prenosi Ruska reč.

Umro je kako je ziveo - u direktnom prenosu

Е, јбг, промашише онај бункер 100 метара иза њега и погодише њега. Баш су непрецизни !

Овај Хамза гарантовано је неки од демокракта или напредњака из Србије. Јел вучић наредио 3 дана жалости ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back