Jos malo "strateskih"(pogled iznutra) :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo treba riješiti Leglo isisa koji je 3h udaljen od BEOGRADA

МонтажаSmanjivanje broja Asadove tehnike i ljudstva se nastavlja. Sprzen tenk u Damasku.
![]()
![]()
Vojska Islama tvrdi da je u trodnevnim borbama ubila 50 Asadovaca.
Čisto sumnjam da će nešto značajno postići samo krstarećim raketama. Dok ne naprave Drezden od Rake i svake malo veće vukoebine, po pustopoljinama budu trebili sve što se miče, počeli da rokaju kampove u Turskoj, Kataru, SA i specijalnim timovima potamanili pojedine terorističke glavešine širom planete teško da će se sa tim zlom izboriti.

IS je potreban zapadu,uvek je potreban neprijatelj koji preti "demokratiji" ljudskim slobodama,..kenje kenj.Da ne postoji stalna opasnost po zapad,doslo bi do kolapsa.Ako nema Sovjeta tu je Iran,ako nema Irana tu je S.Koreja. Kada ubijemo Sadama koji preti svetu oruzjem za masovno unistenje pojavice se IS. IS ce biti unisten u ovom obliku,ali ce promeniti formu.Mora da postoji nesto sto ce biti "pretnja" zapadnoj civilizacijiČisto sumnjam da će nešto značajno postići samo krstarećim raketama. Dok ne naprave Drezden od Rake i svake malo veće vukoebine, po pustopoljinama budu trebili sve što se miče, počeli da rokaju kampove u Turskoj, Kataru, SA i specijalnim timovima potamanili pojedine terorističke glavešine širom planete teško da će se sa tim zlom izboriti.
To će već ići malo teže.
Dok ne naprave Drezden od Rake i svake malo veće vukoebine...
Наводно погодак једном од ракета.

Ni ne lici na pogodak iz vazduha, a jos su i Kurdi na snimku.
'U petak navečer uzeli ste život jednog iznimnog ljudskog bića, ljubav mog života, majku mog sina, no nećete dobiti moju mržnju. Ne znam tko ste, i to ne želim znati. Vi ste mrtve duše. Ukoliko nas je ovaj Bog, u čije ime ubijate, napravio na svoju sliku i priliku, tada je svaki metak u tijelu moje supruge po jedna rana u njegovom srcu'
![]()

Reports that #SAA and allies have secured Halasah in South #Aleppo. Zitan can now be attacked from two axes
![]()
Jos malo "strateskih"(pogled iznutra) :

'U petak navečer uzeli ste život jednog iznimnog ljudskog bića, ljubav mog života, majku mog sina, no nećete dobiti moju mržnju. Ne znam tko ste, i to ne želim znati. Vi ste mrtve duše. Ukoliko nas je ovaj Bog, u čije ime ubijate, napravio na svoju sliku i priliku, tada je svaki metak u tijelu moje supruge po jedna rana u njegovom srcu'
![]()
Само нек сликају доће Руси по њих.Kako Rusi "rasturaju":
Cak 5 balistickih/krstarecih raketa sruseno danas u Siriji
![]()
Култ смрти, колега.
Њих радује само смрт, ништавило, празнина.
Сатанисти.
Али Европа је већ раније побеђивала култове смрти. Не сумњам да ћемо и овог пута.

Ni ne lici na pogodak iz vazduha, a jos su i Kurdi na snimku.
Cek, i krstare, i balisticke su?![]()
Samo da te obavestim da se jos ne zna uzrok njihovog pada. Moguce i da su oborene.

Jel ima neko odavanje vojne tajne u tom klipu?
Da ne gledam bezveze![]()