- Poruka
- 8.988
Glavno je da sirijska opozicija pobjedi Al Assada a kasnije se mogu preuzeti mjere protiv ISILa. ISIL ce se ili raspustiti ili ce dozivjeti vojnu intervenciju. NATO ce tada ici na kopnenu intervenciju na Siriju i da se ISIL raspusti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledaj, ISIS operise na bliskom istoku, ne u tvom leskovackom selu tako da ne vidim razlog da se sikiras?
Bez brige, prodavaces cevape I dalje, bar jos ovu sezonu.
- - - - - - - - - -
Kad vidim koliko se sve vise zeleni to priobalje, sve manje citam vase komentare.
Inace nije ISIL taj koji ima najveci posao sa oligarhom, vec FSA, Al Nusra, Islamski Front.... opozicija bre.

Znaci Izrael podrzava ISIL i Al Nusru

Taj Bliski istok je vremenski u feudalizmu. Kada u feudalno drustvo ubacis savremenu tehnologiju i internet svasta mora da ispadne. Isto ti je i u Libanu, Iraku a Boga mi i na Balkanu. Zar nismo i mi do juce ratovali?
Nepismen narod, a Ameri stancaju dolarcice kojim uredjuju planetu kako im odgovara.![]()
Kad sirijska opozicija pobjedi u Siriji tada ce pozvati Ameriku da vojno intervenira protiv ISILa i da zauzme cijelu Siriju. Tako je najbolje.
i napravice od sirije kurton drzavu kao sto tije sada egipat ili libija.
FSA nema nikakvu vlast i ne pita se nista . Teritorije kontrolisu Asad, Al Nusra i ISIL.
FSA-ovci su ili pobijeni od strane ISIL-a i AL Nusre ili su integrisani u ISIL Al Nusru.
Vidis da FSA vise niko ne pominje na zapadu
Mada mislim da vam ovaj rat pravi Amerika da se sto vise istrebite sami medju sobom , Siiti vs Suniti , da vas sto ima vise mrtvih a ko god da pobedi posle toga bice oslabljen i lak plen za dalje bombardovanje Amerike.
Zavadi - pa vladaj. Sta vam radi Amerika.
A Izraelci se grohotom smeju....
Njih niko vise ni ne primecuje dok se muslimani kolju i ubijaju medju sobom
- - - - - - - - - -
Jevrejski rabin: Bog je poslao ISIL protiv nacija koje zele da uniste IzraelZnaci Izrael podrzava ISIL i Al Nusru
![]()
Ceo govor rabina ovde
http://absolutetruth613.blogspot.com/2015/04/message-from-rabbi-nir-ben-artzi-shlita_21.html
neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, stara mudrost...samo treba da sede i cekaju
Most of the victims, 150, were Syrian soldiers or allied militiamen -- or others who were accused of acting as their informers.
Sa ovakvim divljackim ubijanjem civila isil nikada nece pobediti Asada.
Sa ovakvim divljackim ubijanjem civila isil nikada nece pobediti Asada.
Ovako se predstavlja religija, a ne klanjem.
DOBRA KARMA Građani priredili veliko iznenađenje siku koji je izabrao humanost pre religije
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/56193...je-siku-koji-je-izabrao-humanost-pre-religije

Sirija ce uspjeti da skine Al Assada sa vlasti i nadam se da ce Sirija dobiti zasluznu vlast dobrih vladara koji ce vladati tim narodom. Sirija je jedna vrijedna zemlja za nas muslimane i zato ta zemlja mora u potpunosti pripasti muslimanima.