- Poruka
- 8.988
izivece lepo kao recimo u iraku ili afganistanu ili libiji , jel tako.
To ce biti zemlja radosti i ljepote. Muslimani ce biti slobodni u Siriiji i moci ce da izgrade jedno dobro drustvo koje ce se zasnivati na islamskim vrijednostima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izivece lepo kao recimo u iraku ili afganistanu ili libiji , jel tako.
.To ce biti zemlja radosti i ljepote. Muslimani ce biti slobodni u Siriiji i moci ce da izgrade jedno dobro drustvo koje ce se zasnivati na islamskim vrijednostima.
Суније ће нестати.Sirija ce biti zemlja ljepote i pravde i nece biti terorizma nego ce biti model jednog skladnog drustva. Kao prvo to ce biti islamska drzava u kome ce nemuslimani imati jednaka prava kao i svi gradjani. Sirija je zemlja koja je slicna ostalim mediteranskim zemljama i to je narod koji zeli mir i ljepotu.
pa da kao i ove zemlje sto sam nabrojao gde njihovi stanovnici ,uglavnom muslimani zestoko uzivaju ziveci 100 puta gore nego dok se amerika nije umesala.
Суније ће нестати.
Реко Нострдамус да ће Арабија бити пустиња од стакла... Израел неће штедети на фузионим бомбишкама.
Ти си иначе необично битан....Sunnije nece nestati jer ja ne priznajem Nostradamusova prorocanstva. Sunnije cce zivjeti slobodno i zivjete ce kao svaka vecina. Sirija mora biti sunnijska zemlja a Irak moze biti Siijska zemlja zbog vecine Siita.
Sunnije nece nestati jer ja ne priznajem Nostradamusova prorocanstva. Sunnije cce zivjeti slobodno i zivjete ce kao svaka vecina. Sirija mora biti sunnijska zemlja a Irak moze biti Siijska zemlja zbog vecine Siita.
Мааа изузетно си битан у комплету са твојим мишљењем. Покушаваш на фору сталожености, а уствари твоје мишљење је талог. Хистерично писање поста за постом је одраз некултуре. Код тебе у сваком посту је нешто под морање..."они морају ово, морају оно"..."он мора ово, мора оно". А футур је мрак, јер одише неким животом у рају са климом и особљем пакла.
[/TD]
[/TD]
[/TD]

Sirija vec dugo pati zbog tvrdoglavog Al Assada koji nikakao da da ostavku. On je rijesio da bude ubijen a da ne da ostavku. To je nesto lose i ne svidja mi se napredovanje ISILa u Siriji jer ja navijam za FSA koji je jedini legitiman da preuzme vlast u Siriji. FSA moze da preuzme vlast u Siriji i da tako spasu Siriju daljeg ratovanja.
Tebi je i ISIL bolja opcija za Siriju od Asada☺
Uskoro ce i Jordan biti izbacen iz rata u Siriji.
Izraelski internet portal Debka u najnovijim izvještajima objavio je da se kolone vojnih vozila terorističko tekfirijske grupe DAIŠ kreću iz Sirije prema Jordanu kako bi osvojili granične prijelaze između dvije zemalje.
Na osnovu izvještaja koji se pozivaju na vojne izvore, navodi se da su teroristi u američkim tenkovima i drugim naprednim vojnim vozilima, koji su osvojili u iračkim gradovima, iz Palmire krenuli prema jordanskoj granici. http://www.globalcir.com/vest/1364
"Uz značajan gubitak teritorije i u Siriji i Iraku, ovo je bila loša sedmica za koaliciju SAD-a"
Bas naprotiv, bila je odlicna,americko cedo ISIL napredovao na svim frontovima.