- Poruka
- 8.988
Pitam se sta bi sa vojnim naoruzanjem kojeg je bilo za vrijeme Sadama? Oni su imali jako naoruzanje da ratuju konvencionalno sa bilo kojom drzavom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantno kako ISIL, recimo, nema pretenzija prema Jordanu. A ima prema Iraku i Siriji. A nema prema Turskoj i Libanu. I nema prema Izraelu. I nema prema SA i Kuvajtu.
Vrlo su konzistentni i logicni u svojim nastojanjima. Narocito volem one mape o kalifatu (ili kalifatima???) gde je pola sveta pod kalifatima, ali ne diraju nikoga osim Iraka i Sirije.
Toliko je providno, da ne znam ni sta vise da napisem.
Interesantno kako ISIL, recimo, nema pretenzija prema Jordanu. A ima prema Iraku i Siriji. A nema prema Turskoj i Libanu. I nema prema Izraelu. I nema prema SA i Kuvajtu.
Vrlo su konzistentni i logicni u svojim nastojanjima. Narocito volem one mape o kalifatu (ili kalifatima???) gde je pola sveta pod kalifatima, ali ne diraju nikoga osim Iraka i Sirije.
Toliko je providno, da ne znam ni sta vise da napisem.
Ja ne znam zasto Amerika ne intervenira kopneno i da sredi te ubojice iz ISILa.
Уствари све арБске армије су жали боже.Iračka armija je sprdnja a asadova izmučena ratom...i turci i saudijci bi ih samleli...pa malo organizovanije Kurde ne da nisu uspeli da probiju nego jedva Mosul spasili. O Izraelu da ne pričam.
Треба се повући из Алепа. Са леве стране су ови из такозване опозиције а са десне стране ИСИЛ, да нема овог огромног коридора ту би било тешко клање...
![]()
Lose vesti.
ISIS salje pojacanja iz Raqe I Deir Ezora u Palmiru.
http://www.mobile.reuters.com/article/idUKKBN0OB1JJ20150526?irpc=932
Regionalne novine pisu da je Homs sledeci na nisanu ISISa... plasim se da kada bi taj izlet uspeo, da bi mnogima srca bila slomljena.
daj Boze da se vrate Sirijci veri svojih otaca
Amerika ne stoji iza ISILa i Amerika ne podrzzava ISIL. Amerika pomaze Iracanima da istjeraju ISILovce iz zemlje i da se oni postepeno uniste na pravi nacin. Oni nakon rata u Siriji nemaju prava traziti nista. Oni ce se unistiti sami od sebe uslijed nedostatka sredstava i finansijske pomoci.
Hahaaha!! Kako da ne. Ko ih je stvorio i ko im omogucava finansiranje i naoruzavanje nego USA
Daj Boze da bude sto vise muslimana i da muslimani pobjede u Siriji.
a da sisice nece u raj ako ih ubiju zene
a kurdske zene su im so na ranu
.ja bih uveo da svakog zarobljenog isilovca pogubi zena
.uzgred suska se da prava i jedina sirijska armija obucava zene snajperiste
.hehe .nista od raja za sljam isilovski koljacki
.bice samo djubrivo
e da nagli porast uvoza veprova u sirju iz europe na strani isilovca ce taman da malo smanji broj psihopata i budala
mnogo vole te bradonje svoje mladice 
nego nesto su stali sa napadima na kurdea da sisice nece u raj ako ih ubiju zene
a kurdske zene su im so na ranu
.ja bih uveo da svakog zarobljenog isilovca pogubi zena
.uzgred suska se da prava i jedina sirijska armija obucava zene snajperiste
.hehe .nista od raja za sljam isilovski koljacki
.bice samo djubrivo
e da nagli porast uvoza veprova u sirju iz europe na strani isilovca ce taman da malo smanji broj psihopata i budala
Ko je to radio da zamoci metak u svinjsku mast i daonda puca na muslimane. Mislim da su to radili Amerikanci.