Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
5i znameniti Srbin - Njegos. Interesantno da su danas svi oko Lovcena i Cetinja 99% Crnogorci.

Neće dugo, postaće im svako pleme posebna "nacija", a posle i svaka kuća. EU stigla!:per:

Dinkić još od avgusta angažovan kao konsultant u vladi Mila Đukanovića. Naime, Dinkić se krajem juna javio na međunarodni konkurs koji je raspisao UN i pobedio, pa je tako postao međunarodni konsultant Ministarstva ekonomije Vlade Crne Gore. Program na kome je angažovan zove se jačanje kapaciteta lokalnih samouprava u upravljanju i promociji biznis zona. Dinkića plaća UN, a ne Vlada Crne Gore.

Црквина, Црквиште или неки сличан топоним који означава остатке хришћанске богомоље налази се у сваком мухамеданском селу у Босни. питај Абдулаха Сидрана, он је тамо копао по Косачама код Горажда :lol:
,,

Opet nevjeruješ, ja stvarno ne znam šta bih više, osim da zaključim da te stid svog porijekla i ne zeliš priznati ni po koju cijenu. Haj z'bogom...

Šta je uletilo ti čudilo! Bosna ti je istok zapada ali isto tako i zapad istoka, jer se nalazi sa zapadne strane, pa su Bosanci ujedno i Evropejci! Jer, priznat ćeš, što god ideš južnije sve je tužnije...

:rotf:

ako ti niko do sada nije dao medalju za glupost, svakako su napravili strasan previd.

- - - - - - - - - -

sad kad sam procitao sta je pisao dalje u sledecim postovima, vidim da sam se ogresio o coveka...

ipak zasluzuje vitrinu punu medalja...

,,

Opet nevjeruješ, ja stvarno ne znam šta bih više, osim da zaključim da te stid svog porijekla i ne zeliš priznati ni po koju cijenu. Haj z'bogom...

хајвану један, ја своје порекло знам. а ако си баш знатижељан, питај милицу Цитаделу нек ти објасни, јер смо из истог племена :mrgreen:

A znameniti Bošnjaci? Ima li ih igdje? Pogotovo za period od 1463-1878. Da li možemo naći 10 imena koji su nešto doprineli islamskoj Bosni?

Znas kako, samo budale se time bave a pametni cute i rade. Evo ono magare kako se zove, Emihs, krenuo da pljuje po svim muslimanima sveta kao da su mu svih 5 sestara udate za muslimane pa ima pravo da mrzi zetove, kada sam mu postavio kontra argument o pedofilstvu u lozi Nemanjica a i danas kod svestenika SPC zanemeo je a drugi umesto njega krenuli da vredjaju.
Pametni ljudi ne pricaju mnogo, i to malo sto kazu bude vrednije od necijeg previse.

Loza Mehmed-paše Sokolovića

Makarije Sokolović (srp. ćir. Макарије Соколовић) je bio prvi patrijarh Srpske pravoslavne crkve kada je ona obnovljena kao Pećka patrijarhija 1557. godine.
Zbog bolesti povukao se s trona 1571. godine predajući ga svom sinovcu Antoniju Sokoloviću. Umro je 1574. godine.
Srpska pravoslavna crkva ga svetkuje na dan 30. kolovoza po julijanskom, tj. 12. rujna po gregorijanskom kalendaru.

Odbor akademika Srpske akademije znanosti i umjetnosti ga je 1993. godine uvrstilo na popis sto najznačajnijih Srba.

Makarije_Sokolovic2.JPG

Kao uslučaju piramida, neko je uzeo dobre pare od tog dedice iz Dalasa što ne zna istoriju:rotf:

истурчили се. али променом вере не можеш променити порекло ;)

Tačno, kusturica može tvrditi da je pravoslavac, ali ne može biti Srbin, jer ga je rodila majka Bošnjakinja, a to ne može promjenit. Promjenom vjere se ne može promjenit porijeklo. U Bosni su Bošnjaci- Muslimani, Katolici, Pravoslavci i ostali, ono po porijeklu a sad kako neko hoce da se zove, iz nekog drugog razloga, njegova stvar....:ok:

Tačno, kusturica može tvrditi da je pravoslavac, ali ne može biti Srbin, jer ga je rodila majka Bošnjakinja, a to ne može promjenit. Promjenom vjere se ne može promjenit porijeklo. U Bosni su Bošnjaci- Muslimani, Katolici, Pravoslavci i ostali, ono po porijeklu a sad kako neko hoce da se zove, iz nekog drugog razloga, njegova stvar....:ok:

Bošnjaštvo nikad nije bilo među pravoslavnim stanovništvom. Bošnjaštvo je prvo krenulo od bosanskih katolika franjevaca, da bi se koji vijek kasnije, tokom austrougarske okupacije primilo i među muslimanskim stanovništvom. Ali i to je diskutabilno jer recimo otac bošnjačke nacionalnosti Safet beg Bašagić je napisao djelo pod imenom Bošnjaci i Hercegovci u Islamskoj književnosti što bi logično, ako ne postoji Hercegovci kao nacija, onda ovo Bošnjaci bi trebalo da znači geografsku pripadnost. U to doba Bošnjak ima istu značenje kao što je danas termin Bosanac.

Znas kako, samo budale se time bave a pametni cute i rade. Evo ono magare kako se zove, Emihs, krenuo da pljuje po svim muslimanima sveta kao da su mu svih 5 sestara udate za muslimane pa ima pravo da mrzi zetove, kada sam mu postavio kontra argument o pedofilstvu u lozi Nemanjica a i danas kod svestenika SPC zanemeo je a drugi umesto njega krenuli da vredjaju.
Pametni ljudi ne pricaju mnogo, i to malo sto kazu bude vrednije od necijeg previse.

Nisi baš bistar,šta da ti radim...kada sam te pitao zašto ne onanišeš na forumu klix.ba a ne na Krstarici nisi imao jasan odgovor.Zašto te toliko Srbi fasciniraju?Vrati se stadu ,nećemo ti ništa!Prati korake Kusturice...prepusti se,otpor je uzaludan!

тај случај постоји само код краља Милутина, а он је иначе био познат као швалер и насртљивац. има једна епизода кад је у посету његовом брату краљу Драгутину и краљици Каталини дошла њена сестра Елизабета (Јелисавета), која је остала удовица па се закалуђерила. међутим, Милутин је завео па је ова погазила завет и удала се за њега. чак су се и венчали, на опште згажавање црквеног клера :lol: касније је Милутин отерао, а она немајући куд, оде код сестре у Напуљ. што се тиче Симониде, Милутин је тад већ био стар, тешко да је могао нешто да урадити.

но, педофилија и то институционализована, традиција је османских султана. они су сви од реда (још од Бајазита Илдерима) волели младе дечаке. Мехмед Фатих је преферирао одрасле младиће. та се мода раширила као пошаст и убрзо са двора пренела међу владајућим сталежом. Турци су по томе и данас познати.

:hahaha: NIje tačno,rodila ga je bosanka.Ne znam jesi li ikada čitao autobigrafiju Kusturice ali on je našao trenutak kada su mu pradjedovi prešli u islam.,on se samo vratio ispravnije je reći!

ali ne može biti Srbin, jer ga je rodila majka Bošnjakinja, :

Pa to je samo kod Jevreja, da se po majci računa loza.

но, педофилија и то институционализована, традиција је османских султана. они су сви од реда (још од Бајазита Илдерима) волели младе дечаке. Мехмед Фатих је преферирао одрасле младиће. та се мода раширила као пошаст и убрзо са двора пренела међу владајућим сталежом. Турци су по томе и данас познати.

i kod islamskih iračana
https://www.google.rs/search?q=turk...&channel=sb&gws_rd=cr&ei=VfRcVKy3J8KAacPpgvAM

Poslednja izmena:
prvo napravis frakciju bolesnika, naoruzas ih, das im svu logistiku, stavis ih van zakona da su nedodirljivi, pa kada se osile i pocnu sa bestijalnostima , onda se kao boris protiv njih... pametni ljudi iz vasingtona nema sta... svakih nekoliko godina novi obama, novi isis, nove crvene brigade, nova ira, nova eta....

kada svetu pamet iz dupeta dodje u glavu shvatice ko na planeti zivi od tudje krvi pa ce zlotvoru stati za vrat i toj zmiji odseci glavu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back