Vlad88
Iskusan
- Poruka
- 5.938
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта Израел добија ако исламисти освоје Сирију?
Zelja Izraela je da ovaj rat u Siriji potraje sto duze i da nijedna strana potpuno ne prevlada.To bi bilo idealno za njih.
Mislim da se Izrael nije puno brinuo zbog Sirije ni u vreme najcvrsce vlasti Asadovih.
To dokazuje cinjenica da je gomila pustinjskih kamilo-seksualaca osvojila pola Sirije u roku od par meseci, i SAA u borbi za osloboadjanje svakog sela gubi stotine ljudi.
Zato bi se SAA skroz raspala pod naletom mocnog neprijatelja kao sto je IDF.
Izrael se ne mesa, ali razmisljas li iz druge perspektive: Mozda im odgovara sekularni neprijatelj kojeg poznaju, nego neki sharija ludak al dzihad?
Шта Израел добија ако исламисти освоје Сирију?

Jel' ostalo uopste ista od tih fanatika u Siriji ili su svi presli u Irak?
I vrlo me zanima zasto ne idu u Tursku i Izrael da sire taj svoj ISIL? Sta, tamo nema muslimana, ili to nije muslimanska teritorija/pretenzija? Turci su neugodno sekularni, a o Izraelu ne treba trositi reci (u vezi sa muslimanima). A moze se dodati, zasto da ne, i Iran - ni tamo ne prilaze.
Pa mi ovo deluje prilicno "nastelovano" stvaranje nekog kalifata.
koji crni kalifat
cekaju ih bombe sa dronova
to brate, dao si nam video bez ikakvog konteksta, prevoda i sta imamo od ovoga?
Inauguracija predsjednika Asada
Pajgamber (a.s.) je rekao da je Sirija blagoslovena teritorija u kojoj je garantovana pobeda njegovih ljudi.Sve se svelo na udruzenu ofanzivu Sirije i Iraka protivu ekstremista.
Pajgamber (a.s.) je rekao da je Sirija blagoslovena teritorija u kojoj je garantovana pobeda njegovih ljudi.
To nas navodi na zaključak da će snage Dobra izgaziti rusko-šiitske nevernike kao stoku.
Pajgamber (a.s.) je rekao da je Sirija blagoslovena teritorija u kojoj je garantovana pobeda njegovih ljudi.
To nas navodi na zaključak da će snage Dobra izgaziti rusko-šiitske nevernike kao stoku.