Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.984
Pa sad kad su bacili napalm u skolu koja ima cak i bazen udar je neizbezan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad kad su bacili napalm u skolu koja ima cak i bazen udar je neizbezan
To i ruski ratni brodoviKoliko se može zaključiti iz zapadnih medija, jedino što za sada sprečava ove "humanitarce" da počnu napad na suverenu državu je to što ne mogu da ubede sopstveno javno mnjenje da je dobro vatru gasiti benzinom.
Moraju da održe neki privid demokratije, a ova priča se u to ne uklapa.
To i ruski ratni brodovi

Ja Sam zimus u spaniji pricao sa izbeglicama iz sirije. Rekao je da im je zapad napravio rat na relaciji siti-suniti. On je znaci bio za asada....pitao Sam ga I za Izrael, rekao je da iza rata nije Izrael nego amerika...ja sam rekao da je to isto ali on je rekao nije isto. Nije mi objasnio zasto tako misli nisam imao vise vremena sa njima
Engleski Parlament ODBIO predlog prvog minstra Kameruna da Engleska ucestvuje u napadu na Siriju!
To je ISTORIJSKI MOMENAT koji niko nije ocekivao.
Sta tek onda misle parlamaneti ostalih zemalja u Evropi, kada su Englezi, vecni saveznici SAD odbili da ucestvuju u napadu???
To i ruski ratni brodovi
tek je drugo pitanje zasto bi asad bacio napalm na skolu i sta bi time dobio i da nije pretnje intervencijom, a uz pretnju tek sta bi time dobio ?
nista ne mirise kao napalm u rano jutro 0´30´´sad ce na cnn-u i bbc-ju da ide
reportaza : ˝asad bacio napalm, casna titova pionirska˝.

četvrtak, subota, sad sreda...dokle bre više da čekam taj WW3?Do srede moguc napad.

10.50 - Француски председник Франсоа Оланд каже да одлука британског парламента неће утицати на жељу Француске да казни Асадов режим за "очигледан хемијски напад на цивиле".
četvrtak, subota, sad sreda...dokle bre više da čekam taj WW3?![]()
Пеечке немеЦке уссрали се од то мало АраБа!12.35 - Немачка влада неће учествовати у било каквој војној акцији, рекао портпарол немачке владе Штефен Зајберт.
Научили лекцију из 2. св. рата.