Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Рускее пеечке издају два саопштења и ставе вето у СБ УН, а НАТО јооначине подвију реп и скичећи одустану од напада!
Ооооо Аааааамеееериииикоооо вооооолииимоооотееее миииии!!!
:cepanje:
:tambalamba:

Русија неће реаговати, што је потпуно разумно. Кроз пар дана или недеља Асадови излазе из заклона и склоништа. Асад наставља да туче по терористима авијацијом, када схвати да су ови одустали од напада са воде, враћа већину терорије коју је и држао пре доласка Америке у блиске му воде. Америка поново открива нове нападе разноразним канистерима. У Сирији влада опасност од напада, од стране Светске силе, али са безбедне удаљености. Сиријска армија се стишава и камуфлира...

Асад ће победити ако се Америка повуче, овако ће сукоб само да се одужи...

00.41 - Унилатерална акција је сада, можда, неопходна, рекао високи званичник америчке администрације Си-Ен-Ену. Значајна је одлука Британаца, али ми ћемо донети неопходну одлуку, рекао је тај званичник.

Извор: РТС

Sad ce zapadna propaganda da izmisli neki jos gori cirkus.

Sad ce "neko" sa sirijske strane granice da ispali jednu jedinu granatu na Izrael (posto je Turska vec gadjana pa to nije dovoljno "uzasno") koja ce precizno i smrtonosno da pobije neduznu decicu u redu za uzinu.

Racunam da ce jedno 60-ak njih da bude dosta da se cela masina za ispiranje mozga ponovo pokrene jos kol'ko sledece nedelje.

Engleski Parlament ODBIO predlog prvog minstra Kameruna da Engleska ucestvuje u napadu na Siriju!

To je ISTORIJSKI MOMENAT koji niko nije ocekivao.

Sta tek onda misle parlamaneti ostalih zemalja u Evropi, kada su Englezi, vecni saveznici SAD odbili da ucestvuju u napadu???

американци сад, хтели - не хтели, морају бар једну бомбу да баце јер су сво време причали
како је употреба хемијског оружја ''црвена линија која се не сме прећи''.
Сад не знају шта да раде, баш и немају храброст и жељу да крену у рат, али мораће због својих изјава да се не би
видело оно што они јесу - кукавице.

американци сад, хтели - не хтели, морају бар једну бомбу да баце јер су сво време причали
како је употреба хемијског оружја ''црвена линија која се не сме прећи''.
Сад не знају шта да раде, баш и немају храброст и жељу да крену у рат, али мораће због својих изјава да се не би
видело оно што они јесу - кукавице.

Jos mogu da odustanu.....

Ima mnogo nacina da odustanu, a ne pokazu slabost.

Slicno kao u famoznom filmu "Sindlerova lista" kada SS kapitalista Sindler objasnjava zatucanom komandantu logora sta je ustvari snaga.....

"Nije snaga ako ubijes nekoga ko zna da ce biti ubijen, pa moli za milost....Snaga je ono kada on zna da ce biti ubijen, a ti ga postedis...To je snaga!"

"Nije snaga ako ubijes nekoga ko zna da ce biti ubijen, pa moli za milost....Snaga je ono kada on zna da ce biti ubijen, a ti ga postedis...To je snaga!"

blajbi, ti si tako pun mudrosti ... :worth:

- - - - - - - - - -

Engleski Parlament ODBIO predlog prvog minstra Kameruna da Engleska ucestvuje u napadu na Siriju!

To je ISTORIJSKI MOMENAT koji niko nije ocekivao.

Sta tek onda misle parlamaneti ostalih zemalja u Evropi, kada su Englezi, vecni saveznici SAD odbili da ucestvuju u napadu???

mislice da su englezi pi ... sto inace misle vec dugo i bez ovog istorijskog momenta koji niko nije ocekivao.

Poslednja izmena:
Sta da radim kume, to dolazi sa godinama....:mrgreen:

opera1.jpg

... a crna knjizica ?

Sad ce zapadna propaganda da izmisli neki jos gori cirkus.

Sad ce "neko" sa sirijske strane granice da ispali jednu jedinu granatu na Izrael (posto je Turska vec gadjana pa to nije dovoljno "uzasno") koja ce precizno i smrtonosno da pobije neduznu decicu u redu za uzinu.

Racunam da ce jedno 60-ak njih da bude dosta da se cela masina za ispiranje mozga ponovo pokrene jos kol'ko sledece nedelje.

Још нису испуцали остале адуте:

- новопронађене масовне гробнице невиних цивила, опозиционара

- масовно силовање опозицонарки

Samo da ne puknemo opet cetvrtinu populacije kao u WWI. Bolje da to bude neka lepa "guzvica", koju cemo iskoristiti za ostvarivanje najvaznijih nacionalnih interesa naseg naroda.
Ma...mi Srbi..samo bi ratovali...citav svet govori jedno, samo mi drugo...mrtvima ne damo mira...
Ja, recimo, ne mogu da docekam da se nesto desi ovde..oko Sirije...klasican srpski pacijent:D
...a, ti?:D

Ma...mi Srbi..samo bi ratovali...citav svet govori jedno, samo mi drugo...mrtvima ne damo mira...
Ja, recimo, ne mogu da docekam da se nesto desi ovde..oko Sirije...klasican srpski pacijent:D
...a, ti?:D

Iskreno, meni je dosta ratovanja! Devedesetih sam bio na sve tri "zurke".(osim one dvonedeljne u Sloveniji).:mrgreen: Ne verujem da cu docekati jos jedan rat na ovim prostorima, a i ako docekam, bicu trecepozivac. U prevodu... rat je zavrsen za mene!

Elem, poenta moje price je da posao nije zavrsen. Nismo napravili srpsku drzavu po meri naseg unutrasnjeg JA. Nezadovoljni smo, znamo da je moglo i moralo vise. Cekacemo povoljnu politicku klimu za realizaciju nasih namera. Dotle, treba se fokusirati se na ekonomski, moralni i demografski rast! Bez toga necemo imati snage za dalje, kao sto sada nemamo.....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back