gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
savet bezbednosti se pita isto ko kad su nas bombardovali
Do sada su već tri puta odustali od napada na Siriju zbog blokade u SB-u od strane Rusije. Vidjećemo sad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Harf said the U.N. Security Council would not be proceeding with a vote.
Launching a military strike without U.N. authorization would not be without precedent -- the U.S. acted unilaterally during the 1983 invasion of Grenada, the 1989 invasion of Panama, and missile strikes on Sudan and Afghanistan in 1998.
But in this case, the U.N.'s special envoy to Syria, Lakhdar Brahimi, is urging the U.S. to seek and obtain Security Council approval.
U.N. Secretary General Ban Ki-moon also urged the U.S. and its allies to wait until U.N. inspectors currently in Syria finish their work investigating last week's attack.
Read more: http://www.foxnews.com/politics/201...to-bypass-un-on-syria-response/#ixzz2dIMQbTmZ
Zapravo, nije ni stigao predlog na glasanje. U startu su ga Rusi blokirali.Opet puko samar .....pardon veto !!!! Osta amerika neshvacena ...... [/SIZE][/B]![]()
fredricwilliams21 minutes ago
Is there a Nobel Prize for Mass Murder? If there is, Obomber is in line for a second award.
How nice it must be to vacation on Nantucket or play golf while conspiring in the remote-control murders of countless soldiers trying to protect their government from blood thirsty power seekers.
Zapravo, nije ni stigao predlog na glasanje. U startu su ga Rusi blokirali.
Zapravo, nije ni stigao predlog na glasanje. U startu su ga Rusi blokirali.

alc5831 hour ago
I am sick of these war mongering hypocrites of both political parties! A gas attack we are so rock solid certain that it was by the Syrian government that we are willing to kill more people. To do what? Overthrow Assad? Help the Al Queda rebels? Show the world that Obama can kill folks too? This is the same nonsense as Iraq only the gutless American left will not protest as Obama is seen as 'their man'. Obama might be leading us to war with Russia, for what reason? God bless you and God help America
Pa to je elegantni veto ... nema potreba da se daje na sednici .....
Rusi i Kinezi su napustili sednicu pre glasanja. Nisu hteli ni da slušaju predlog.
Rusi i Kinezi su napustili sednicu pre glasanja. Nisu hteli ni da slušaju predlog.
Matthew Hudson2 hours ago
I don't believe ANY of this. Oh, I believe the gas attack happened... I just think that the Islamics are as likely to have done it as Assad. Why WHY would assad, with such a tenuous hold over the country already, do something STUPID like this?

Svet je tada imao srece sto se Amerika umesala u ww2. Da nije bilo nje, Nemacka bi dobila taj rat, budite realni. Od tada ameri su skrenuli sa puta...Mene sve ovo podseća na tridesete godine prošlog veka.
Rusija ćuti, povlači se u sebe,sprovodi reforme modernizuje se,još uvek nije spremna za rat jer je oslabljena oktobarskom revolucijom a u današnje vreme raspadom SSSR a.
Tadašnja Nacistička Nemačka a danas USA okupira okolne zemlje,i pravi neki vid okruženja, traži azijsku slabu tačku,mesto gde će da zabije nož.Igra po kojoj se povlače potezi po Iraku,Afganistanu,Egiptu,Libiji,Siriji, na red dolazi Iran kako bi se napravio krug oko Rusije koja nastoji da sačuva svoje resurse nafte i gasa od gladnog kapitalizma koji proživljava najtežu krizu u istoriji.
Hitler nije želeo puno da čeka da ne bi ostavio Rusima da uhvate zamah,verujem da neće ni ovi.
Ko će pobediti ?
Ko preživi taj sukob znaće.
Do sada su već tri puta odustali od napada na Siriju zbog blokade u SB-u od strane Rusije. Vidjećemo sad.
Niko pa cak ni Amerikanci ne veruju u CIA/Obamine lazi . Pazite sta kaze ovaj Amerikanac
Ja ne verujem NI U JEDNU od ovih lazi. Ok , verujem da se hemijski napad dogodio... Ali ja mislim da su taj napad izveli Islamisti a ne Asad. Zasto ZASTO bi Asad, koji kontrolise skoro celu zemlju , uradio tako nesto glupo?

Evo jos jedan komentar - amerikanci masovno mrze Obamu i americku vladu gore nego mi na krstarici
Dokurcili su mi vise ovi krvozderni licemeri obe politicke partije u Americi. Hemijski napad je sa "sigurnoscu" izvrsen od sirijske vlade , pa cemo mi zbog toga pobiti jos ljudi. Da uradimo sta? Zbacimo Asada? Pomognemo Al Kaidi? Da pokazemo svetu da Obama moze da ubija civile takodje? Ovo je ista besmislenost kao u Iraku , ali bezmudni Amerikanci nece protestvovati zbog ovoga jer vide Obamu kao "svojeg coveka". Obama ce mozda dovesti i do rata sa Rusijom, zbog kojeg razloga? Boze blagoslovi i pomozi Americi.
Matthew Hudson2 hours ago
I don't believe ANY of this. Oh, I believe the gas attack happened... I just think that the Islamics are as likely to have done it as Assad. Why WHY would assad, with such a tenuous hold over the country already, do something STUPID like this?