Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e moj Boro....ja jesam za uclanjenje u EU. za NATO nisam a to bi bilo onaj deo "atlantista". ja vidim korist u tome za svoju drzavu. sa druge strane za ujedinjenje sa Rusima je...koliko? i koja korist od toga?

Hahaha kad sam znao :D Pa eto i ja bih u EU ali ne bih u NATO niti bilo kakvu vezu sa amerima. Samo ti si napisao post da su Srbofil bla bla... ma sta kao mi mozemo sami bez ikoga da napredujemo. Ma daaaj bre. Bicemo tu gde jesmo jer smo mali, nevazni, nemocni, nemamo bitne prirodne resurse, MA BRE MI NEMAMO NISTA!

Добићу сраћку од овако бедних изјава:

11:32 - HEJG: HEMIJSKO ORUŽJE UGROŽAVA BRITANSKU BEZBEDNOST
Britanska nacionalna bezbednost biće ugrožena ukoliko ne odgovorimo na to da je sirijska vlada koristila hemijsko oružje protiv sopstvenog naroda, izjavio je britanski državni sekretar Vilijem Hejg.
01-William-Hague.jpg

U članku koji je objavljen pre predsedavanja premijera Dejvida Kamerona Britanskom savetu za nacionalnu bezbednost, koji će doneti preporuke o mogućoj vojnoj intervenciji protiv Sirije, Hejg je kazao da bi velika opasnost bila da se ništa ne preduzme.

Pokret Tamarod zatražio je zatvaranje Sueckog kanala u cilju spriječavanja napada na Siriju.
Prema izvještaju novinske agencije Fars, pokret Tamarod zatražio je od egipatskih zvaničnika da ne dopuste ni jednom ratnom brodu i razaraču da prolaze kroz Suecki kanal u cilju učešća u vojnom napadu na Siriju. Hasan Šahin, glasnogovornik ovog pokreta, zatražio je hitno usvajanje konačnog stava Egipta u vezi s eventualnim američkim vojnim napadom na Siriju. Egipat treba zatvoriti Suecki kanala za sve brodove i razarače koji namjeravaju zauzeti učešće u vojnom napadu na Siriju dok je nacionalna dužnost podržati arapsku vojsku Sirije, napisao je Šahin na svom profilu na Fejsbuku.

http://arabia.msn.com/news/middle-east/2050860/tamarod-wants-syriabound-ships-blocke/

Pokret Tamarod zatražio je zatvaranje Sueckog kanala u cilju spriječavanja napada na Siriju.
Prema izvještaju novinske agencije Fars, pokret Tamarod zatražio je od egipatskih zvaničnika da ne dopuste ni jednom ratnom brodu i razaraču da prolaze kroz Suecki kanal u cilju učešća u vojnom napadu na Siriju. Hasan Šahin, glasnogovornik ovog pokreta, zatražio je hitno usvajanje konačnog stava Egipta u vezi s eventualnim američkim vojnim napadom na Siriju. Egipat treba zatvoriti Suecki kanala za sve brodove i razarače koji namjeravaju zauzeti učešće u vojnom napadu na Siriju dok je nacionalna dužnost podržati arapsku vojsku Sirije, napisao je Šahin na svom profilu na Fejsbuku.

http://arabia.msn.com/news/middle-east/2050860/tamarod-wants-syriabound-ships-blocke/

Гле, да ли је то коначно клица некакве арапске солидарности? :think:

JA sam za to amerikani bombarduju Siriju sa Raptorima i F-35 , da konacno vidimo kako rade . NE moze to tako ! :rtfm:
Боро Ф-35 није борбено оперативан, а од три верзије једна је укинута(она с вертикалним полетањем), док се не исправи оних 500+ фелера нама га у флоти.

Rusija nije uložila demarš na sednici SB UN o Siriji

0000093292-unnati013-004Ruski predstavnik nije uložio demarš na sastanku pet stalnih članica SB UN o Siriji u Njujorku, na kojoj je razmatran britanski nacrt rezoluciji o mogućoj upotrebi vojne sile protiv Damaska, saopšteno je u stalnom predstaavništu RF pri UN.
„Ruski diplomata je izašao kada se sastanak završio. Jednostavno, neke delegacije su ostale“ – izjavio je zvanični izvor u predstavništvu.
Ranije se u medijima pojavila informacija da su delegacije RF i Kine demonstrtivno napustile sednicu u Njujorku.
Posle demonstrativnog napuštanja zatvorenih konsultacija – predstavnici Moskve i Pekinga prešli su u veliku salu SB UN u kojoj je bila u toku debata o situaciji na Haitiju.
Ruska agencija je takođe javila da se očekuje da će zapadne zemlje Savetu bezbednosti UN podneti predlog rezolucije koji bi otvorio vrata njihovom vojnom mešanju u konflikt u Siriji.

toliko o tome
To se odnosi na dezinformaciju arapskih medija da su Rusi demonstrativno napustili sjednicu. Dakle, to je demantovano.

JA sam za to amerikani bombarduju Siriju sa Raptorima i F-35 , da konacno vidimo kako rade . NE moze to tako ! :rtfm:

Тај најбољи авион данашњице отиша је у заслужену пензију.
Кажу да је престарео и да више није за сех .... могу само да га сехају.

Значи од групњака на њему нема ништа.

Боро Ф-35 није борбено оперативан, а од три верзије једна је укинута(она с вертикалним полетањем), док се не исправи оних 500+ фелера нама га у флоти.

Nije operativan ni F- 22 :mrgreen: ..... a tako je mnogo obecavao u mladjim kategorijama ..... :manikir:

P.S. f -25 ima 1700 gresaka - ko da ga je pravo pjani limar Mita Pronalazac s Karaburme .... :sad2:

Nije operativan ni F- 22 :mrgreen: ..... a tako je mnogo obecavao u mladjim kategorijama ..... :manikir:

P.S. f -25 ima 1700 gresaka - ko da ga je pravo pjani limar Mita Pronalazac s Karaburme .... :sad2:
Ма јесте, није да није...мало гуши пилоте, али не падне баш сваки пут, америчка је то машина, бре?
А Ф-35 су отказали скоро сви страни наручиоци, али заебали су се, Амери ће летети на њима 2020. и из чисте пакости падати по Афганистану да се освете талибанима јер су натакли на ражањ и испекли Карзаија, живог одераног и намазаног сољу по древном турском рецепту!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back