Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Izreael se slozio da se Ruska vojska rasporedi na Golansku visoravan u misiji obezbenjenja mira i kontrole demilirarizovane zone .....
...
...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Сирија је Израелу доставила захтев да не предузима ништа против сиријских тенкова који су ушли у демилитаризовану зону Голанске висоравни, јавили су израелски медији.
Захтев су пренели миротворци УН, чије јединице су лоциране на Голанској висоравни. У демилитаризованој зони се тренутно налази 5 сиријских тенкова и 5 оклопних возила који учествују у борби за град Кунеитру. Сиријске власти тврде да та возила нису никаква претња за Израел.
Izreael se slozio da se Ruska vojska rasporedi na Golansku visoravan u misiji obezbenjenja mira i kontrole demilirarizovane zone ........
Izreael se slozio da se Ruska vojska rasporedi na Golansku visoravan u misiji obezbenjenja mira i kontrole demilirarizovane zone ........
Kapiram.
da li znas mingo da je asadovo poreklo iz bosne.otac mu je perfektno govorio srpski.tacno je znao svoje poreklo.ja verujem da i ti znas svoje poreklo, samo neces da nam kazes
- - - - - - - - - -
a,sta ako nepadnu na glavu?
Jos se ja pitam otkud Asad ima onako fino lice, nije uopste arapsko... Sad mi je sve jasno, hvala na informaciji.
Sada razocarani pobunjenici mogu da se vrate u Tursku i da nastave uzbudljiv zivot revolucionara u borbi za bolji i lepsi svet.

Како ли ће Њофра, Јута и Блајбингер то прИвући?!?бандитима је изгледа одзвонило

бандитима је изгледа одзвонило
Да...готово је са њима.
Сирија упутила захтев Израелу да не гађа њене тенкове на Голанској висоравни
Gledam, slusam... nisam bio uveren da ce Asad da izdrzi, ali jeste. Svaka cast.
Sve sto ovi pobunjenici rade je moglo da se zavrsi mirnim putem, skupovima, politikom, strankama, izborima... ali to prodavcima oruzja ne bi bilo tako profitabilno kao rat. Pa kad je vec rat, neka pobede domaci - regularno izabrana vlast - Asad.
A kada se setim kako je NATO unistavao Gadafijefe tenkove......Da je tako radio i sa Asadom, odavno bi zavrsio kao Gadafi.......
Gledam, slusam... nisam bio uveren da ce Asad da izdrzi, ali jeste. Svaka cast.
Sve sto ovi pobunjenici rade je moglo da se zavrsi mirnim putem, skupovima, politikom, strankama, izborima... ali to prodavcima oruzja ne bi bilo tako profitabilno kao rat. Pa kad je vec rat, neka pobede domaci - regularno izabrana vlast - Asad.

"Sve sto ovi pobunjenici rade je moglo da se zavrsi mirnim putem, skupovima, politikom, strankama, izborima... -regularno izabrana vlast - "
I ti si jedan od onih sto misli da je Asad stvarno regularno dobio 99,70 % glasova? i tako 41 godinu stalno 99% glasova .Mislio sam da ipak nisi toliko naivan.
Komedija![]()
Биће да оних 0,30 % беше неписмено па им се Минго нашао при руци да попуни листић.....а да није било би 100%....
- - - - - - - - - -
...ал' видим да нам нема Минга , ил' је постао шехид......ил' је брз у ногама ???
Кме, кме... Значи njofra, добисте ви у Сирији по лабрњи!I ti si jedan od onih sto misli da je Asad stvarno regularno dobio 99,70 % glasova? i tako 41 godinu stalno 99% glasova .
Mislio sam da ipak nisi toliko naivan.
Komedija hahaha: