Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolje njegova diktatura, nego teroristi koji komadaju decu i sve to snimaju kamerama.

Bolje AL Assad nego Teroristi koji koriste zenu i decu kao zivi stit i onda okrvljiju uglavnom jevreje i amere da im ubijaju iste,koji svoje raketno naoruzanje stavljaju po krovovima zgrada i zabrane da se ljudi odatle sklone,pa kad im gadjaju te polozaje pogine po 50-100 ljudi i opet okrive iste...jajare su to pi*da im materina arapska.

Egipat je jedna zemlja koja moze osloboditi Siriju od diktature. nakon toga Siriju bi obasjao sjaj slobode i Serijata. Ljudi bi se sudili Serijatom i kamenovali bi se preljubnici. To bi bila jedna lijepa slika koja bi krasila Siriju kao jednu pravu islamsku zemlju. Svi bi bili veseli i svi bi bili chili koliko je lijepo da se zivi u Islamskoj Siriji. Djeca bi se igrala na ulici muslimana i kafira gdje bi muslmani uvijek pobjedjivali kafire. Na celu Sirije bi dosao pravi musliman kao Morsi i vodio bi Siriju putem Islama i prosperiteta. Mislim da je vrijeme da se Egipat angazira i tako oslobodi Siriju jarma koji je vrlo tezak za narod. Nakon Sirije vise ne bi bilo potrijebe da se desavaju revolucije i narod bi zivio lijepo i razvijao se u jedno zdravo i bogato drustvo.

Valjda ko? Bog nije predmet! Nevernice!

allah.jpg

Egipat ce osloboditi Siriju i Sirija ce biti lijepa za zivot. Egipat je dovoljno snazan da sam izadje na kraj sa Sirijskim rezimom jer Egipat je pun vjere i islama. Ljudi u Egiptu su toliko raspolozeni da ratuju za Sirijske muslimane da niko nece moci sprijeciti da Egipatske snage umarsiraju u Damask. Damask ce biti oslobodjen i muslimani ce moci da se klanjaju svu8da gdje se nadju i muslimani ce konacno moci da pustaju brade a zene da se oblace u hidzabe. Egipat ce kombiniranim napadom da unisti Sirijski rezim i to ce doci sa mora a drugi napad ce biti pjesadijom iz pravca Jordana potpomognuti snagam Saudijske Arabije i Jordana. Egipat ce imati logisticku podrsku SADa i mislim da ce i Izrael uciniti sve da pomogne da se Sirijski rezim unisti. Kad dodje sloboda tada ce muslimani izaci na ulicu i tada ce klicati Allahu Aqbar. Tada ce djeca da se slobodno igraju i da zive jedan novi zivot i to zivot u slobodi razdraganosti. Arapaski svijet ce ovom revolucijom utkati novo razdoblje gdje ce Arapskim sviejtom vladati demokracija i vladavina prava. Arapski svijet vise nece biti sinonim zaostalosti nego ce to biti jedan cvijet koji ce gajiti i koji ce znaciti puno za Islam i za muslimane.

Ja volim muslimane i Islamske zemlje tako da je moja drzava i Egipat jer ona je 90% muslimanska drzava i i zato ako jos nije ustanovljeno Islamsko ustrojstvo onda je Egipat i neformalno Islamska drzava jer u Egiptu se nalazi jedan veliki Islamski Univerzitet Al Azhar u kome odlaze svi studenti svijeta i pohadjaju Islamske nauke kakio bi sutra postali Hodze ili Imami.Takodjer volio bih otici u Kairo i tamo klanjati se Allahu a Egipat ima potencijala da bude jedna razvijena zemlja i ako Bog da, Egipat ce se vratiti na politicku scenu Afrike i biti najbogatija zemlja Afrike i Bliskog Istoka.Inace u Kairu je bilo sjediste Islamskog Kalifata i Egipat je u tome ima znacajnu ulogu pri odbrani od Krstasa koji su htjeli zauzeti Palestinu i Jerusalem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back