Gotovo je sa Asadom samo je pitanje vremena kada ce ga prostreti na ulici kao Gadafija. mozda se jedino spasi ako prebegne u Iran.
Zivi bili pa videli.
Zivi bili pa videli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bitke su se vodile na periferiji Damaska zato što tu postoje gnezda otpora oduvek , tu su bile i velike demonstracije, nedeljama su ubacivali specijalce kako bi napravili ovo što su napravili, insceniranu pobunu u Damasku sa glavnim ciljem, atentatom na Asada. Jedina stvar o kojoj se spekuliše od sinoć je to da li je Asad bio u grupi na koju je bombaš samoubica pikirao, što je veoma intrigantno iz razloga što se do sad nije javio da pokaže da je živ. Po tviteru se vrte priče od toga da je ubijen , pa ranjen i ruski doktori pokušavaju da ga povrate, pa onda da je prebačen u Kardahu, blizu Latakije odakle potiče, iz istog razloga.Ima li kakvih novosti? Negde sam procitao da se borbe vode na periferiji Damaska.
Ima li kakvih novosti? Negde sam procitao da se borbe vode na periferiji Damaska.
Mislim da nema smisla da mi se brisu komentari jer nisam nista prekrsio. Govorio sam o tome da ce se Saudijska Arabija spijiti sa Turskom i to su geostrateske procjene i mislim da u tome neman niceg loseg. Molio bih da mi se ne brisu komentari.
Sirija ce kojnacno biti slobodna i Sirijci ce zivjeti lijepo.

Mingo, svi muslimani ne govore ijekavskim tako da nepotrebno ubacivanje slova J u reči neće ti pomoći u diskusijama. Aj ti nama da objasniš kako je Sirija jedna lijepa zemlja.kojnacno .
Mingo, svi muslimani ne govore ijekavskim tako da nepotrebno ubacivanje slova J u reči neće ti pomoći u diskusijama. Aj ti nama da objasniš kako je Sirija jedna lijepa zemlja.
Imam pravo da volim ono sto je moje.
Pa ja ti rekoh vec, ja se za svoje borim, al ne na forumima.
Lepo pusku u ruke pa idi u Siriju kao dobrovoljac.
Ne brini se. Ima ko ce da ratuje.
Geostrateska procenaMislim da nema smisla da mi se brisu komentari jer nisam nista prekrsio. Govorio sam o tome da ce se Saudijska Arabija spijiti sa Turskom i to su geostrateske procjene i mislim da u tome neman niceg loseg. Molio bih da mi se ne brisu komentari.
Sirija ce kojnacno biti slobodna i Sirijci ce zivjeti lijepo.

I kako napreduje "ofanziva na Damask"? Jesu li ti moćni pobunjenici u starkama, trendžama sa kalašnjihovima i bombaši samoubice porazili nejaku Republikansku Gardu?
![]()
19/07/2012 16:37
КАИРО, 19. јул -. РИА Новости, Маргарита Кислова
Компанија из Катара специјализована за филмску декорацију у близини престонице Дохе врши снимање "вести" причом о догађајима који су наводно одвијају у Сирији, изјавила је у четвртак Сиријска новинска агенција САНА .
Sirija je blizu slobode i mislim da je pitanje vremena kad ce ozbasjati muslimane zrak slobode. Tada ce Sirijci moci da se razvijaju i da budu bogati i vejrujem da ce im Amerika pomoci da budu razvijeni i da imaju lijepe gradove i lijepe plaze. Sirija ce biti zemlja u kojoj ce biti lijepo da se zivi jer Sirija je u sustini lijepa zemlja jer i narod je lijep i sklon islamu. Siirija je predivna zemlja i mislim da se Siriija moze oformiti kao jedna jaka Islamska drzava u kojoj ce Saudijska Arabija dolaziti i u kojoj ce muslimani odlaziti da se odmore. U Siriji ce biti puno muslimana i svaki musliman ce nositi bradu i kapicu a zene ce imati hidzabe. To je nesto sto ce dinijeti ova sloboda za koju se bore sehidi Sirije.
A jel ce i Meku da presele onda u Siriju?
Moderacijo, nemojte da brisete Mingove postove .Imajte milosti![]()
Ma Meka ce biti u Mingovom stanu cim u njega opali neki meteor.Ima narod samo da obilazi i inoverci i pravoverci.A jel ce i Meku da presele onda u Siriju?
A jel ce i Meku da presele onda u Siriju?
Moderacijo, nemojte da brisete Mingove postove .Imajte milosti![]()
Ma Meka ce biti u Mingovom stanu cim u njega opali neki meteor.Ima narod samo da obilazi i inoverci i pravoverci.

Molim vas dostojno da prihvatite poraz u Siriji.