Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li kakvih novosti? Negde sam procitao da se borbe vode na periferiji Damaska.
Bitke su se vodile na periferiji Damaska zato što tu postoje gnezda otpora oduvek , tu su bile i velike demonstracije, nedeljama su ubacivali specijalce kako bi napravili ovo što su napravili, insceniranu pobunu u Damasku sa glavnim ciljem, atentatom na Asada. Jedina stvar o kojoj se spekuliše od sinoć je to da li je Asad bio u grupi na koju je bombaš samoubica pikirao, što je veoma intrigantno iz razloga što se do sad nije javio da pokaže da je živ. Po tviteru se vrte priče od toga da je ubijen , pa ranjen i ruski doktori pokušavaju da ga povrate, pa onda da je prebačen u Kardahu, blizu Latakije odakle potiče, iz istog razloga.

Ima li kakvih novosti? Negde sam procitao da se borbe vode na periferiji Damaska.

изгледа се ништа крупно није у стварности ни десило, све је медијски напумпано осим самоубилачког напада оног телохранитеља, војска сирије је урнисала главну групу од 450 побуњеника и то је све што се може пронаћи за сада, све остале информације су веома тешко проверљиве и могу се назвати медијским ратом тј дезинформисањем. управо сам претражио неке сајтове и свугде су информације од јуче, да побуњеници стварно напредују сигурно би нет био преплављен фоткама и снимцима из дамаска. btw, потврђено је да побуњеници користе цивиле као живи штит, истерују их из станова и терају према регуларној војсци.

Mislim da nema smisla da mi se brisu komentari jer nisam nista prekrsio. Govorio sam o tome da ce se Saudijska Arabija spijiti sa Turskom i to su geostrateske procjene i mislim da u tome neman niceg loseg. Molio bih da mi se ne brisu komentari.

Sirija ce kojnacno biti slobodna i Sirijci ce zivjeti lijepo.

13:30
Opozicionari objavili da napreduju u Damasku, ali da je situacija teška u Homsu,Hami i Latakiji i da su danas izgubili 114 vojnika.
13:28
Na društvenoj mreži Twitter pojavila se informacija da opozicionari drže sve gradove sjeverno od Aleppa.

images

19/07/2012 16:37

КАИРО, 19. јул -. РИА Новости, Маргарита Кислова

Компанија из Катара специјализована за филмску декорацију у близини престонице Дохе врши снимање "вести" причом о догађајима који су наводно одвијају у Сирији, изјавила је у четвртак Сиријска новинска агенција САНА .

images

19/07/2012 16:37

КАИРО, 19. јул -. РИА Новости, Маргарита Кислова

Компанија из Катара специјализована за филмску декорацију у близини престонице Дохе врши снимање "вести" причом о догађајима који су наводно одвијају у Сирији, изјавила је у четвртак Сиријска новинска агенција САНА .

Холивуд се сели у прошлост......само што су уништили више од пола града /предграђа Дохе / за потребе снимања...шеику од Катара се топе финансије а западни медији све мање заинтересовани за снимљени материјал.....твитер и јутјуб их прца...

Sirija je blizu slobode i mislim da je pitanje vremena kad ce ozbasjati muslimane zrak slobode. Tada ce Sirijci moci da se razvijaju i da budu bogati i vejrujem da ce im Amerika pomoci da budu razvijeni i da imaju lijepe gradove i lijepe plaze. Sirija ce biti zemlja u kojoj ce biti lijepo da se zivi jer Sirija je u sustini lijepa zemlja jer i narod je lijep i sklon islamu. Siirija je predivna zemlja i mislim da se Siriija moze oformiti kao jedna jaka Islamska drzava u kojoj ce Saudijska Arabija dolaziti i u kojoj ce muslimani odlaziti da se odmore. U Siriji ce biti puno muslimana i svaki musliman ce nositi bradu i kapicu a zene ce imati hidzabe. To je nesto sto ce dinijeti ova sloboda za koju se bore sehidi Sirije.

Sirija je blizu slobode i mislim da je pitanje vremena kad ce ozbasjati muslimane zrak slobode. Tada ce Sirijci moci da se razvijaju i da budu bogati i vejrujem da ce im Amerika pomoci da budu razvijeni i da imaju lijepe gradove i lijepe plaze. Sirija ce biti zemlja u kojoj ce biti lijepo da se zivi jer Sirija je u sustini lijepa zemlja jer i narod je lijep i sklon islamu. Siirija je predivna zemlja i mislim da se Siriija moze oformiti kao jedna jaka Islamska drzava u kojoj ce Saudijska Arabija dolaziti i u kojoj ce muslimani odlaziti da se odmore. U Siriji ce biti puno muslimana i svaki musliman ce nositi bradu i kapicu a zene ce imati hidzabe. To je nesto sto ce dinijeti ova sloboda za koju se bore sehidi Sirije.

A jel ce i Meku da presele onda u Siriju?

Moderacijo, nemojte da brisete Mingove postove .Imajte milosti:D

Molim vas dostojno da prihvatite poraz u Siriji.

Slusaj, nas bas briga za Siriju. Jedni lopovi biju druge pa neka pobedi ko hoce.

Asad je imao vremena da vidi sta se dogadja u Tunisu,Egiptu,Libiji i da pocne malo da razmislja o demokratizaciji , a ne da se pravi sasav.
Nego je takmo kod tih tvojih zemljaka zeznuta stvar da tu od demokratije nema ni "q", izgleda da samo teska diktatura moze da ih drzi
da budu mirni. Kao sto je slucaj u Iranu ili Saudisjkoj Arabiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back