Bren
Elita
- Poruka
- 23.864
Tačno nisu četnici ubijali četnika al zato su četnici nemilosrdno ubijali Srbe ako su bili simpatizeri antifašista
To te uče u tvojoj talibanskoj školi Mrčo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno nisu četnici ubijali četnika al zato su četnici nemilosrdno ubijali Srbe ako su bili simpatizeri antifašista
Loši su vam pokušaji da uporedite ISIS sa četnicima. Uopšte neću ni da objašnjavam gdje vam je logička greška, jer nije tema o četnicima a i logika vam nije jača strana.
Isto kao kad bi ja uporedio Abdićevce i ABiH kao pandan jedni su ISIS a drugi nisu. Znači niđe veze.
Nego kaži mi jesu li i ovi možda četnici?
![]()
Da su neki komadanti sarađivali sa određenim italijanskim i njemačkim grupacijama to stoji, ali barem nisu nosili Parteiadler na fesu i nacističke uniforme, već kokardu i uniformu vojske Kraljevine Jugoslavije. A saradnja je bila zbog situacije gdje je srpski životni prostor bio podeljen između više od 7 okupatorskih država, tako da je bilo bolje sarađivati s Italijanima nego narod prepustiti NDH i handžarovskim koljačima.
Neki komandanti? Haa.
Svi cetnici su saradjivali sa okupatorima. Mada ja u cetnike racunam sve koji nisu bili u crvene, naravno i Nedicevce I Ljotivevce.
Danas gledao mapu. Pola Sirije kontrolisu pobunjenici. Grubo pola. Ta prica o ruralnim selima sa uskim sokacima ne pije vodu. Jasno je da obe strane imaju sponzore, a Gadafi je pao jer je bio sam. Asad nije.
Danas gledao mapu. Pola Sirije kontrolisu pobunjenici. Grubo pola. Ta prica o ruralnim selima sa uskim sokacima ne pije vodu. Jasno je da obe strane imaju sponzore, a Gadafi je pao jer je bio sam. Asad nije.

I koliko danas, ovaj cupavi sa slike siluje malu uplakanu sedmogodisnju Hriscansku devojcicu iz Mosula u Iraku, jer je brak sklopljen u dzamiji i njemu daje puno pravo da to radi.
Sve sto je trebalo jeste da je ogrne islamskom zastavom i natera je silom da ponovi par citata iz Kurana.
Strasno... ovakvi ljudi ne mogu biti dio Islama.