- Poruka
- 23.453
istinu niko nikad doseci nece, istina je samo izgovor za razna (ne)dela i njome se pokusavaju opravdati sredstva u svom subjektivizmu.
Ali priznaćeš da je hrišćanstvo lažna religija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istinu niko nikad doseci nece, istina je samo izgovor za razna (ne)dela i njome se pokusavaju opravdati sredstva u svom subjektivizmu.
Muhamed samo prenosi ono što Alah objavljuje, ne priča on to iz glave.
Znači ako ti kažeš da je neka tinejdžerka protivzakonita za ženidbu, a Alah azza wa jal kaže da je zakonita, onda je stvar jasna.
"Alah" moze svasta da kaze, imas pacijenata kojima "Bog" vazda dosaptava sve dok ne dodju iza resetaka(((
((ako cemo tako, sav zivot ovaj na zemlji je cista LAZ.
sta je religija drugo nego organizovani spiritualizam.
mudraci ZNAJU znanje, znaju tajnu, mudraci svih religija sveta.njima svaka cast.
prostom narodu kler sta i kako doturi...svako hvata to sto uhvatiti i dohvatiti moze.
svako je necija klijentela
shodno pameti/svesti
uglavnom se u podrucju fanatizma svake religije nadju retardi koji su desna ruka manipulatora koji koriste sve te ljude bukvalno kao kurbansku jagnjad((
Ne znam šta vam tačno smeta. To je samo simboličan brak bez bambusanja.da,ali nigde kao u islamu,prosto da li neko od tih muslimana moze da nadje opravdanje za ovo i nije im prvi put!
Bacaju decu s planine, da ih ne uzmu islamisti
Autor: mondo.rs
Roditelji iz etničke zajednice Jazida, ali i lokalnih hrišćana, na severu Iraka danas imaju strašan izbor između toga da im deca umru od žeđi ili da padnu u ruke islamističkih sunitskih terorista tzv. Islamske države Iraka i Levanta.
da,ali nigde kao u islamu,prosto da li neko od tih muslimana moze da nadje opravdanje za ovo i nije im prvi put!
Strasno... ovakvi ljudi ne mogu biti dio Islama.
Nisi normalna osoba.Pa, žena mora da bude menstrualnog uzrasta, a do tada nema seksa.
Ne znam šta vam tačno smeta. To je samo simboličan brak bez bambusanja.
Ništa se vi niste promenili od šestog veka.
islam pokriva podrucje gde su ljudi primitivniji , civilizacijski nazadniji.
u svojoj iskljucivosti ni ne smeju da rasudjuju (strogi vernici) da li je nesto u redu ili nije sa etickog aspekta, islam je datost nad datostima, kao i u svim fanaticki shvacenim religijama.
tako, ako je Allah rekao da je nesto u redu, onda je u redu...kako bi ih se inace tolike odrzalo u pokornosti/na okupu/pod kontrolom?
kod nas je lakse, nas prostor je manji, na oku smo nasim nadredjenim, oni se tamo pogubise ,,,mora njihov Bog da bude glasniji no inace sto bi bio, da po onim gudurama kad nista i nikog vise ne vide, znaju da ih allah vidi.
isto tako, da nije njima bilo Muhameda, pocrkali bi, porazboljevali bi se svi od hemeroida. on je bio tadasnji lekar, zabranio im je svinjetinu da bi ih spasao upravo od toga. i jos puno toga. nije islam sam toliko zla religija , kao ni ostale, uostalom, koliko se to od ljudi zloupotrebljava.
naravno, ovaj slucaj je jeziv i ne sumnjam da im se generalno da moci+prostora da bi harali kako samo retard ume i zna.
nista gore od neprosvecenosti a to nije nijedan region zaobislo, manje-vise.
isto tako, pogresno je uzimati iskljucivo to kao reper pa proizvoljno neke kulture smatrati samim tim inferiorne odnosno superiorne. to je izmedju ostalog radio i hitler pa se nije nesto proslavio time.
I sad , da li je neko u US kongresu pustio suzu , a da je njihovo , ceo svet bi bombardovali.
ovo je propaganda. to je bilo takmicenje recetiranja korana.
![]()
ajd što kamenuju žene, ajd što seku kite bespomoćnim dečacima...
ali ni kerove ne ostavljaju na miru
Ovo siroto kuče je toliko istraumirano ophodjenjem da nažalost ni u odgajivačnicama koje su daleko od Afgaistana
ne uspevaju da iskorene muku kojim su bili izloženi.
Blok mozak je od ovog kučeta napravio takvu pojavu da je jako teško ubediti ga da mu želiš dobro.
Zna jadno šta znači živeti kraj ljudi koji imaju kretenski odnos prema svemu - tvrdoglava pasmina samo da bi preživeo i izuzetno nepoverljiv.
Kao da imate silovanu ženu kraj sebe pa vam treba mnogo više napora nego obično.
Čega se dovate sve upropaste, a onda beže u zapadne države da mogu da žive ko ljudi a ne ko stoka

Pa možda je siroče.pa kako sta mi smeta,u 21.veku ovakve stvari su zlocin,jer se doslo do svesti,da dete treba da odraste,da bude sa svojim roditeljima,a ovo je cist i klasican oblik silovanja,vidljivo psihickoh,a verovatno i fizickog,a ti mene jos pitas sta mi je problem,meni nije jasno kako ti nemas problem sa ovim,al stvarno?
Ne bi. Ovde se radi o politici kompromisa između islamista i cionista . ISIS pravi islamsku državu , ali ne dira Izrael , nafta se i dalje prodaje za dolare i.t.d.
Ne, to je grupa koja je nastala iz Zarqawi organizacije iz 2004.Islamska drzava je kreirana od strane cionista. Samo retard bez imalo mozga, ili druga sorta manipulatorska to ne vidi i ako vidi, nece da prizna. Cilj je jasan, iscrpiti muslimanske zemlje medjusobnim ratovima, beskrajnim, da sto duze traju, od cega ce jevrejski profiteri trljati ruke.
Болесници. Сва та муслиманска гомна треба побити.