Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.979
šta god da je na papiru, nije bitno kad dođe vreme da progovori svijetlo oružje
Не верујем да је било ко вољан за "Армагедон" - трећи светски рат. Све ће ово да буду релативно локални сукоби.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta god da je na papiru, nije bitno kad dođe vreme da progovori svijetlo oružje
Саудијска Арабија за разлику од Турске нема територијални додир са Сиријом.Ne vidim potrebu da se mucimo odgovorima na brojna hipoteticka pitanja i to u trenutku kada svi izvori i sve informacije sa terena, ukljucujuci i ruske, govore da se Turska ozbiljno sprema za invaziju. Nece valjda biti da su svi oni ludi a mi na forumu pametni.
Turska ima dovoljmo razloga da to uradi, Erdogan je dovoljno lud i dovoljno nahuskan. Mnogo manje su imali razloga da ruse SU24 pa su to ipak uradili tako da o tom argumentu ne vredi trositi reci.
Jos uvek postoji dovoljna sirina granice koju ne kontrolisu ni Kurdi ni SAA da bi invazija bila izvodljiva i odrziva, tako da i taj argument ne stoji. Pogledajte malo mape, nije to pustinja kako neki tvrde.
Sta je plan?
Plan je okupacija i podela Sirije na okupacione zone, zato ce Turci da zagrabe sa severa a SA sa juga.
Појавила се информација да су у току борбе ѕа Тал Рифаат...није потврђено
![]()

Kao sto ja ovde napisah podrucja uz granicu sa Jordanom i Izraelom ce biti najpre potpuno oslobodjena od terorista i ljudozdera....
Sest komandanata ljudozdersko - teroristicke grupacije .. Liva Suhada Al Islam ,, unisteni danas tokom borbi u provinciji Daraa...
![]()
http://www.vesti-online.com/Vesti/S...riprema-150-000-vojnika-za-operaciju-u-SirijiSaudijska Arabija priprema 150.000 vojnika za operaciju u Siriji
Strane trupe koje uđu u Siriju vratiće se u sanducima

..Jednostavno, ovako...
Turci samo otvoreno ulete u Siriju i BAAAAM!!! Rusi i Iran više nemaju razloga kalkulirati koliko će i čime će udariti po ovima, a barem je jasno da Rusi Turke uvijek mogu sjariti na daljinu na način da ovi čak niti jednog Rusa okom ne budu vidjeli!
Turci u Siriji postaju sasvim legitimna meta izvan zajedničke obrane NATO sustava. Taman posla da će 3. svjetski rat izbijati zbog privatnoga biznisa blesavoga Erdogana, koji usput, samo što se ne izruguje Obaminim instrukcijama da se suzdrži od avanturizma naspram Rusa.
Zvuči prilično apsurdno, al izgleda da bi i određene ruske batine po Turcima značajno koristile Washingtonu, jer samo tako može povratiti potreban respekt od strane bandoglave Turske. Turska jednostavno vapi za porcijom batina i ne yebe isti taj NATO (u koji se u zlu uzdaje) ni za suhu šljivu.
YPG backed by Russian airforce captured Tal Zinkah hill near Anadan north of Aleppo. YPG tool Jaysh Althwar attacked Menigh near Azaz
Russian planes targeted Menigh with dozens of air strikes pushing most of the people of the town to leave for the Turkish border
Саудијска Арабија за разлику од Турске нема територијални додир са Сиријом.
[SIZE=3[B]]Kukanje i vapaj evropejaca , turaka , terorista ( umerenih i neumerenih ) nebesa para - i trazi put do srca prosecnog gradjanika amerike i EU ...... [/SIZE][/B]
Julian Röpcke @JulianRoepcke
Absolutely crazy!
EVERYONE is fleeing #Aleppo province as #Putin,#Assad & #Rouhani advance.
https://www.youtube.com/watch? v=sNaPpRCQaFs
Charles Lister @Charles_Lister
PT: #Assad’s strategy of ‘cleansing’ his population is now being rapidly accelerated by #Russia’s more capable airforce. Nobody stopping it.
If it isn’t already, EU should be preparing for #Syria refugee flows the like of which we’ve never seen before. #Aleppo’s emptying en masse.
..
Od kad je €U, od prekjuce, diga tu galamu zna sam prije no sto su mi "moji infoizvori" potvrdili da su nasi opasno ugrozili gamad.
[SIZE=3[B]]Kukanje i vapaj evropejaca , turaka , terorista ( umerenih i neumerenih ) nebesa para - i trazi put do srca prosecnog gradjanika amerike i EU ...... [/SIZE][/B]
Julian Röpcke @JulianRoepcke
Absolutely crazy!
EVERYONE is fleeing #Aleppo province as #Putin,#Assad & #Rouhani advance.
https://www.youtube.com/watch? v=sNaPpRCQaFs
PT: #Assad’s strategy of ‘cleansing’ his population is now being rapidly accelerated by #Russia’s more capable airforce. Nobody stopping it.
If it isn’t already, EU should be preparing for #Syria refugee flows the like of which we’ve never seen before. #Aleppo’s emptying en masse.
..
Od kad je €U, od prekjuce, diga tu galamu zna sam prije no sto su mi "moji infoizvori" potvrdili da su nasi opasno ugrozili gamad.
ovolika histerija na zapadnim medijima mi je samo znak da su rebelsi u zescem problemuinace cudo jedno sta su Rusi sa par desetina aviona uradili tamo za par meseci,kao da imaju 500 aviona a ne par desetina samo